Huis > K > Kan Geen Berichten Meer Ontvangen?

Kan geen berichten meer ontvangen?

Kun je geen sms-berichten ontvangen? Dit kan komen door je simkaart, het netwerk,of de instellingen van je telefoon. In dit artikel nemen we de meest voorkomende oplossingen met je door. Het uit- en inschakelen van je toestel is vaak al de oplossing.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Bovendien, hoe kun je zien of iemand je geblokkeerd heeft op berichten?

Meestal kun je door een sms te sturen niet zien of je geblokkeerd bent, dus je zult moeten bellen. Let op hoe het gesprek eindigt. Als de verbinding na één (of soms een halve) keer over te gaan verbroken wordt en je naar voicemail wordt gestuurd, ben je óf geblokkeerd, óf de telefoon van je contactpersoon is leeg. Kan wel sms versturen maar niet ontvangen? Kun je eens controleren bij de instellingen van sms of je nummers geblokkeerd hebt. Daarnaast mag je eens de simkaart testen in een ander toestel. Hiermee kun je uitsluiten waar het probleem ligt. Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Wat kost het versturen van een MMS?

In de Verenigde Staten kost het versturen van een MMS gemiddeld $0,20. Vervolgens, wat wil mms zeggen? MMS staat voor multimedia messaging service. MMS is een standaard manier om berichten met multimedia-inhoud van en naar een mobiele telefoon te sturen.

Gerelateerde artikelen

Waarom geen 3D films meer?

De resolutie van passief 3D is gehalveerd. De 3D-tv is in 2018 uitgestorven, omdat geen van beide 3D-technologieën in staat was de huiskamers te veroveren.

Trouwens, hoe zet je mms uit op samsung?

Typ een * of # aan het begin van het toegangspunt. Tik op het begin van elke regel, en voeg een asterisk of hekje toe. Hierdoor wordt je mms-toegangspunt handmatig uitgeschakeld. Hoe mms activeren Proximus? Bewerk de details voor MMS als volgt: Bij APN, voer event.proximus.be in. Bij Gebruikersnaam, voer mms in. Bij Wachtwoord, voer mms in. Bij MMSC, voer http://mmsc.proximus.be/mms in.

Bovendien, hoe schakel ik mms berichten in op iphone xr?

Veeg met je vinger naar omhoog vanaf de onderkant van het scherm om terug te keren naar het startscherm. Druk op Berichten. Druk op de indicator naast "Mms-berichten" om de functie in te schakelen. Hoe schakel ik MMS berichten in op Iphone 8? 8 Versturen en ontvangen van mms'jes inschakelen

Druk op Instellingen. Druk op Berichten. Druk op de indicator naast "Mms-berichten" om de functie in te schakelen.

Waar vind ik mijn sms?

Druk op Instellingen. Druk op Meer instellingen. Druk op Sms-berichten. Druk op Sms-centrale.

Door Verina

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mms activeren? :: Hoe kan je mms berichten inschakelen?
Handige links