Huis > H > Hoe Inloggen Op Kpn Box 12?

Hoe inloggen op KPN Box 12?

Stappen:

  1. Open een browser en ga naar 192.168.2.254.
  2. Log in met gebruikersnaam en wachtwoord. Het standaard wachtwoord staat op de informatiesticker. Bij eerste keer inloggen moet er een nieuw wachtwoord aangemaakt worden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik inloggen op mijn router?

De netwerkkabel moet worden aangesloten op de netwerkaansluiting van uw computer of laptop. U kunt het configuratiemenu vinden in de internetbrowser. Als u het internetadres in de browser invoert, krijgt u toegang tot de router.

Wat dit betreft, kan niet inloggen op mijn ziggo modem?

Hoogstwaarschijnlijk geen juiste reset uitgevoerd.

  • Reset modem met paperclip (gaatje achter de modem) gedurende zeker 30 seconden.
  • Wachtwoord is het MODEMWACHTWOORD onderaan de sticker (de cijfers), dus niet het wifi wachtwoord! šŸ˜‰
  • inloggen.
Bovendien, welke lampjes moeten branden op ziggo modem? Connectbox - betekenis led lampjes
  • 1) onderste led = groen betekent bridgemodus, onderste led = wit betekent routermodus;
  • 2) overige leds gaan na het opstarten na een paar minuten uit.
  • 3) als de led met de pijltjes groen blijft knipperen, dan kan de modem geen internetverbinding met de buitenwereld maken.

Hoe lang duurt resetten modem Ziggo?

Als u uw Ziggo-modem moet resetten, duurt dit proces slechts enkele minuten. Eerst moet u het netsnoer uit de achterkant van de modem halen. Vervolgens moet u wachten tot de modem volledig is uitgeschakeld. Zodra de modem is uitgeschakeld, moet u het netsnoer weer aansluiten en wachten tot de modem is ingeschakeld. Zodra de modem is ingeschakeld, moet je toegang hebben tot je Ziggo account en diensten. Kan ik de naam van mijn wifi veranderen? Ja. Om de naam van uw wifi te wijzigen, gaat u naar de instellingen van uw router en zoekt u naar het veld SSID (service set identifier) of netwerknaam. Vanaf hier kunt u de oude naam verwijderen en een nieuwe invoeren. Sla uw wijzigingen op en verlaat de instellingen van de router. Uw nieuwe wifi-naam zou nu moeten worden uitgezonden.

Gerelateerde artikelen

Waarom moet ik iedere keer opnieuw inloggen?

Verwijder de cache van uw browser als uw cookies zijn ingeschakeld. Het probleem kan worden opgelost door het verwijderen van de cookies, maar opgeslagen instellingen voor sites die u hebt bezocht zullen ook worden verwijderd.

Wat dit betreft, wat is mijn wifi naam?

Hoe ziet je netwerknaam eruit? Aan de onderkant van het modem zit een sticker met de originele netwerknaam (het wifi-netwerk waarmee je verbinding maakt) en het standaard wachtwoord. Mensen vragen ook: waar staat de wpa code kpn? Achterop de Experia box staat het initiƫle SSID (wifi netwerknaam) en de WPA sleutel (WiFi wachtwoord).

Dienovereenkomstig, kan iemand misbruik maken van mijn wifi?

Als er iemand met een laptop bij jou in de buurt verbinding zoekt met wifi en je verbinding is niet (goed) beveiligd, dan kan hij/zij zomaar misbruik maken van jouw wifi en er nog mee wegkomen ook: jij bent immers de eigenaar van dat kanaal. Wat dit betreft, wat is het voordeel van een gastnetwerk? Met een gastnetwerk creƫer je een extra wifinetwerk met een eigen netwerknaam, oftewel SSID (Service Set Identifier). Een SSID is een uniek identificatiemiddel waarmee draadloze computernetwerken kunnen worden gescheiden. Een gastnetwerk kan open zijn, zodat externen ermee kunnen verbinden zonder wachtwoord.

Trouwens, kan je meekijken via wifi?

Als je thuis een wifi-netwerk hebt en dat niet hebt beveiligd, dan kunnen buren en voorbijgangers toegang krijgen tot je wifi-netwerk. Dat betekent ook dat ze via dat netwerk toegang kunnen krijgen tot je thuiscomputer(s) en netwerk. Je loopt dan het risico dat je persoonlijke gegevens in handen van anderen komen.

Door Bui

Vergelijkbare artikelen

Wat is de functie van de batterij op het moederbord? :: Waar kan ik het wachtwoord van mijn modem vinden?
Handige links