Huis > H > Hoe Video Afspelen Op Pc?

Hoe video afspelen op pc?

Om naar video te kijken heeft u goede software nodig. Als u Windows op uw computer heeft dan staat Windows Media Player er vaak al standaard op. Om muziek en films af te spelen zijn zogenaamde codecs nodig. Voorbeelden hiervan zijn DivX (voor video) en Flac (voor audio).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Dus, kan het bestand niet afspelen?

Dit probleem kan een of meer van de volgende oorzaken hebben: Een of meer bestanden van Windows Media Player ontbreken of zijn beschadigd. U wilt een mediabestand afspelen met een bestandsindeling die niet wordt ondersteund in Windows Media Player. Hoe kan ik een MP4 bestand kleiner maken? Een van de eenvoudigste en meest eenvoudige manieren om MP4-bestanden te verkleinen, is door het te converteren naar een formaat dat kleiner is. MP4 is een formaat dat grote ruimte inneemt op uw harde schijf en om hetzelfde te vermijden, kunt u het converteren naar kleinere formaten zoals WMV, FLV en andere.

Welk formaat video speelt iPhone af?

De iPhone kan video afspelen in een aantal formaten, waaronder het standaard H.264-formaat dat door veel camcorders en digitale tv's wordt gebruikt. Wat is beter MPG of MP4? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van persoonlijke voorkeuren en welk type media u wilt afspelen. In het algemeen zijn MPG-bestanden beter geschikt voor het bekijken van video's, terwijl MP4-bestanden beter zijn voor het luisteren naar muziek.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Wat is een klein video formaat?

Flash is verreweg het kleinst en dan blijft het kwalitatief het mooist. Het gaat erom wat wil je met het bestand doen (als het op een DVD moet, heb je andere bestanden nodig, dan wanneer je het op You Tube wilt zetten), en welke je nu hebt. Wat dit betreft, wat is beter avi of mkv? Zowel AVI als MKV zijn mediacontainers die media met verschillende codecs kunnen bevatten. Avi kan bijvoorbeeld de codecs bevatten en is door Microsoft geintroduceerd: DivX XviD Cinepak Indeo MKV kan bijna alle codecs bevatten. Het kwaliteitsverlies wordt vooral door compressietechnieken bepaald en de gebruikte codec.

Dienovereenkomstig, kan je mov afspelen op windows?

Apple QuickTime Player en VLC Media Player kan worden gebruikt voor het openen en de inhoud van deze MOV-bestanden in zowel Mac-platforms en Windows-computers en Windows Media Player is ook geïntegreerd met het afspelen van de functionaliteit van deze . mov bestanden. Hoe open ik een MOV bestand? Programma's die het bestand MOV openen

  1. QuickTime Player. Windows Media Player. Creator NXT Pro. PowerDVD. VLC media player.
  2. VLC media player. Mobile Media Converter. Xine. Totem. Transcoder.
  3. QuickTime Player. Roxio Popcorn. VLC media player. Mobile Media Converter. Aimersoft DVD Ripper.
  4. VLC media player for Android.

Daarvan, hoe kan ik windows media player installeren?

Selecteer hiervoor de knop Start en vervolgens Instellingen > Apps > Apps en functies > Beheren optionele functies > Een functie toevoegen > Windows Media Player en selecteer Installeren.

Door Archibold

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik muziek om naar mp3? :: Welke app gebruiken om YouTube filmpjes te downloaden?
Handige links