Huis > W > Wat Is Exchange Office?

Wat is Exchange Office?

Microsoft Exchange Server in het kort

In veel bedrijven is de interne samenwerking gebaseerd op groupware-oplossingen die het centraal beheren van e-mails, afspraken, contacten en taken mogelijk maken. Microsoft Exchange Server is software die deze functies biedt voor Windows-gebaseerde serversystemen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Office versie installeren 32 of 64 bit?

De standaardinstelling is om de 32-bits versie van Office te installeren. Als uw pc een 64-bits versie van Windows heeft, raden wij aan de 32-bits versie van Office te installeren omdat deze beter compatibel is met andere toepassingen en plug-ins die met Office werken.

Wat is mijn Microsoft Exchange?

Een Microsoft Exchange-account is een e-mailaccount voor werk of school. De organisatie die u het Exchange-e-mailaccount heeft gegeven, gebruikt een Microsoft Exchange Server of gebruikt Microsoft 365 waarmee e-mail Exchange Server wordt verzonden. Welke versie van Exchange heb ik? Hoe weet ik of ik een Microsoft Exchange Server-account heb? Ga naar het tabblad Bestand. Klik op Accountinstellingen en klik op Accountinstellingen. Op het tabblad E-mail wordt in de lijst met accounts het type van elk account aangegeven.

Wat dit betreft, wat valt er onder outlook?

Outlook is een softwaretoepassing van Microsoft die deel uitmaakt van de Microsoft Office-suite. Outlook kan worden gebruikt als zelfstandige toepassing of kan worden geïntegreerd met Microsoft Exchange Server en Microsoft SharePoint Server voor extra functionaliteit. Outlook biedt een verscheidenheid aan functies, waaronder e-mail, agenda, taakbeheer, contactbeheer en het maken van notities. Hoe maak ik verbinding met Microsoft Exchange? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u verbinding kunt maken met Microsoft Exchange. Eén manier is het gebruik van de Microsoft Exchange Web Services (EWS). Dit is een set API's waarmee u toegang kunt krijgen tot de Exchange-server vanuit een webapplicatie. Een andere manier is het gebruik van het Microsoft Exchange ActiveSync (EAS) protocol. Dit is een protocol waarmee u uw Exchange-mailbox kunt synchroniseren met een mobiel apparaat.

Gerelateerde artikelen

Wat is een Office 365 Personal abonnement?

Premium Office-apps zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en meer zijn inbegrepen bij Microsoft Personal365, allemaal in één handig abonnement.

Hoe Exchange mail instellen?

Hoe Exchange mailbox configureren in Android?

  1. Open jouw Android mail client.
  2. Ga naar “Instellingen” en ga naar het “Accounts” gedeelte onderaan.
  3. Klik op “Account toevoegen”
  4. Kies “Bedrijfsaccount”.
  5. Vul jouw e-mail adres en wachtwoord in en klik op “Volgende”.
  6. Selecteer “Exchange”.
Men kan zich ook afvragen: wat invullen bij server exchange? Uw Exchange-account configureren op Android
  1. Domein/gebruikersnaam: hier moet u het volledige e-mailadres invoeren.
  2. Wachtwoord: het wachtwoord van uw e-mailadres.
  3. Server: geef het adres op van de server die als host fungeert voor uw Exchange-account.
  4. Poort: u moet poort 443 gebruiken.
  5. Beveiligingstype: kies SSL/TLS.

Waarom Exchange Online?

Exchange Online is een cloud dienst. Dit betekend dat al uw e-mail, contactpersonen, agenda, taken en notities op dubbel uitgevoerde servers in Nederland worden opgeslagen. Een heel groot voordeel hiervan is dat u nooit meer een back van bijvoorbeeld uw Outlook hoeft te maken. Waar vind ik mijn Exchange wachtwoord? Weet u uw gebruikersnaam, maar bent u het wachtwoord vergeten en moet u het opnieuw instellen? Ga naar passwordreset.microsoftonline.com/ als uw beheerder u heeft gemachtigd om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Neem contact op met de beheerder als u geen machtigingen hebt om uw wachtwoord te wijzigen.

Dienovereenkomstig, wat is een exchange mailbox?

Exchange is een professionele e-mailadres waarbij alle e-mails opgeslagen worden in de cloud. Als je op verschillende toestellen werkt, op verschillende locaties en/of via de webmail, wordt alles (e-mail, agenda, contacten) gesynchroniseerd.

Door Kirk Scullawl

Vergelijkbare artikelen

Welk Office pakket op Chromebook? :: Wat is het verschil tussen Windows 10 Pro en Home?
Handige links