Huis > H > Hoe Verwijder Je Media Uit Whatsapp?

Hoe verwijder je media uit WhatsApp?

Items verwijderen

  1. Ga naar de Instellingen op WhatsApp.
  2. Tik op Opslag en data > Beheer opslag.
  3. Tik op Groter dan 5 MB, Vaak doorgestuurd of selecteer een specifieke chat.
  4. Je kunt het volgende doen:
  5. Tik op Verwijder.
  6. Tik op Verwijder item of Verwijder items.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe WhatsApp blokkade omzeilen?

Er zijn 3 manieren om een nieuwe account aan te maken. Uw mobiele telefoonnummer wordt gekoppeld aan de account. Een groepsbericht wordt gebruikt om contact op te nemen. Is het mogelijk dat u deze persoon nog iets wil laten weten? Een persoon stuurt een bericht.

Bovendien, waar vind ik gearchiveerde chats iphone?

Gearchiveerde gesprekken terugvinden (iPhone)

  1. Tik in WhatsApp op het tabblad Chats.
  2. Veeg van boven naar beneden over het scherm.
  3. Tik bovenaan op Gearchiveerde chats.
  4. Tik op het gesprek om het te lezen.
Vervolgens, kan whatsapp vol raken? Ongemerkt kan je telefoon vol raken met gifjes, selfies en video's en die ruimte kun je vervolgens niet meer besteden aan je eigen muziek of foto's. Gelukkig kun je snel controleren of je smartphone is dichtgeslibd met media uit WhatsApp.

Kun je een WhatsApp bericht later versturen?

Ja, het is mogelijk om WhatsApp-berichten te plannen om ze op een later tijdstip te versturen. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen, afhankelijk van het platform dat je gebruikt.
Op Android zijn er een paar apps waarmee je WhatsApp-berichten kunt plannen. Een populaire optie is Whatsapp Scheduler (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whatsapp.scheduler&hl=en). Zodra je de app hebt geïnstalleerd, open je hem en geef je hem toestemming voor toegang tot je WhatsApp-berichten. Maak vervolgens een nieuw bericht en voer de contactgegevens van de ontvanger in. Onder het bericht zie je een optie om het bericht te plannen. Tik hierop en selecteer de datum en tijd waarop je het bericht wilt verzenden. Zodra u deze informatie hebt ingevoerd, tikt u op de knop "Plannen" om het bericht op te slaan.
Op iOS is er een ingebouwde functie in de WhatsApp-app waarmee je berichten kunt plannen. Om dit te gebruiken, open je de WhatsApp-app en maak je een nieuw bericht. Tik vervolgens op het klokpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Hierdoor verschijnt een menu waarin je de datum en het tijdstip kunt selecteren waarop je het bericht wilt verzenden. Zodra je deze informatie hebt ingevoerd, tik je op de knop "Plannen" om het bericht op te slaan.
Als je WhatsApp Web gebruikt, is er momenteel geen ingebouwde manier om berichten te plannen. Er zijn echter enkele extensies van derden die je kunt gebruiken om deze functionaliteit toe te voegen. Een populaire optie is Whatsapp Web Scheduler (https://chrome.google.com/webstore/detail/whatsapp-web-scheduler/lhieodhjlkohbkapafjlhjfkakafkcje). Zodra je de extensie hebt geïnstalleerd, open je deze en geef je deze toestemming voor toegang tot je WhatsApp-berichten. Maak vervolgens een nieuwe Hoe prullenbak leegmaken Samsung? Om de prullenbak op uw Samsung-apparaat te legen, opent u de prullenbak en tikt u op de optie "Prullenbak legen" onder in het scherm.

Gerelateerde artikelen

Waarom blijven vinkjes WhatsApp grijs?

Een grijs vinkje geeft aan dat een bericht is verzonden, maar dat het niet is afgeleverd op de telefoon van de andere persoon. De telefoon van de ontvanger staat uit of het internet werkt niet, dus het bericht komt niet aan.

Mensen vragen ook: hoe werkt whatsapp vervaldatum?

Je kunt op WhatsApp berichten verzenden die vanzelf weer verdwijnen door de functie Berichten met vervaldatum in te schakelen. Je kunt berichten laten vervallen na 24 uur, 7 dagen of 90 dagen. Eenmaal ingeschakeld, zullen nieuwe berichten die in de chat worden verzonden, verdwijnen na de ingestelde duur. Daarvan, waar staan de backups van whatsapp? Ga hiervoor naar WhatsApp Instellingen > Chats > Reservekopie.

Men kan zich ook afvragen: waar op je telefoon worden whatsapp berichten opgeslagen?

Iedere dag wordt er automatisch een back-up gemaakt van je WhatsApp-chats die wordt opgeslagen in het geheugen van je telefoon. Afhankelijk van je instellingen wordt er ook periodiek een back-up van je chats gemaakt naar Google Drive. Bovendien, hoe kan je gewiste berichten terughalen? In tegenstelling tot het herstellen van verwijderde tekstberichten op een iPhone, is het bijna onmogelijk om ze op Android te herstellen. In veel gevallen verwijdert het verwijderen van een verwijderd bericht - sms of mms - het niet volledig van het systeem van uw telefoon, althans niet onmiddellijk.

Dit in overweging nemend, kun je whatsapp berichten van iemand anders lezen?

Het antwoord is ja, maar alleen als jij (of iemand anders) daar toestemming voor geeft. Zo zit het. Standaard zijn WhatsApp-berichten beveiligd met end-to-end-encryptie. Deze versleuteltechniek zorgt ervoor dat niemand de inhoud van berichten kan lezen, behalve de verzender en ontvanger.

Door Frasier Gubin

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je ruimte vrij op je Android? :: Wat zijn Msgstore bestanden?
Handige links