Huis > H > Hoe Kun Je Spotify Offline Luisteren Zonder Premium?

Hoe kun je Spotify offline luisteren zonder premium?

Muziek offline opslaan met Spotify

  1. Zorg dat je wifi hebt en open de Spotify-app.
  2. Ga naar het album dat je offline wilt opslaan.
  3. Klik op de download button.
  4. Nummers worden nu offline opgeslagen in je Spotify bibliotheek.
  5. Deze nummers luister je voortaan zonder data te verbruiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg je 3 maanden gratis Spotify?

De aanbieding geldt alleen voor gebruikers die het premium abonnement nog niet eerder hebben gebruikt. De rekening zal niet worden gedebiteerd tijdens de proefperiode.

Welk programma om muziek te downloaden?

Beste gratis muziek downloaders van 2021: download snel en veilig nummers. Er zijn een boel voordelen verbonden aan het gebruik van een gratis muziekdownloader ten opzichte van streaming. Om te beginnen kan je kiezen welke muziekspeler je wilt gebruiken, zoals iTunes, MusicBee of VLC. Daarvan, hoe zet ik muziek van mijn computer op mijn iphone? Er zijn een paar verschillende manieren om muziek van uw computer naar uw iPhone over te brengen. Eén manier is om het programma iTunes te gebruiken dat op uw computer is geïnstalleerd. U kunt uw iPhone met een USB-kabel op uw computer aansluiten en vervolgens iTunes openen. Zodra iTunes is geopend, kunt u de muziek selecteren die u naar uw iPhone wilt overbrengen en vervolgens op de knop "Synchroniseren" klikken. Dit zal de geselecteerde muziek overbrengen naar je iPhone.
Een andere manier om muziek over te zetten naar je iPhone is door de "Apple Music" app te gebruiken. Deze app is gratis verkrijgbaar in de App Store. Zodra je de app hebt geïnstalleerd, kun je je aanmelden met je Apple ID en vervolgens muziek zoeken en kopen in de iTunes Store. De muziek die u koopt, wordt automatisch gedownload naar uw iPhone.
Je kunt ook een dienst van derden zoals Dropbox gebruiken om muziek naar je iPhone over te zetten. Hiervoor moet je eerst de muziekbestanden uploaden naar je Dropbox account. Zodra de bestanden zijn geüpload, kun je ze downloaden naar je iPhone met de Dropbox-app.

Hoe kan ik muziek opslaan op mijn iPhone?

Er zijn een paar verschillende manieren om muziek op je iPhone op te slaan. Eén manier is om de ingebouwde Muziek-app te gebruiken. U kunt muziek aan uw iPhone toevoegen via de iTunes Store app, of door te synchroniseren met uw computer.
Een andere manier om muziek op je iPhone op te slaan is met een app van derden, zoals Spotify of Pandora. Met deze apps kun je muziek streamen vanaf het internet, of je kunt nummers en albums downloaden om offline te luisteren.
Tot slot kun je ook muziekbestanden op je iPhone opslaan via iCloud. iCloud is een cloudopslagdienst van Apple waarmee je je muziekbibliotheek op al je apparaten kunt synchroniseren. Hoe zet ik muziek van YouTube op mijn iPhone? Er zijn een paar manieren om dit te doen. Een manier is om de speciale YouTube Music-app te gebruiken. Zodra u het nummer hebt gevonden dat u wilt downloaden, tikt u op de drie puntjes naast de titel van het nummer en selecteert u "Opslaan naar offline". Het nummer wordt dan naar je apparaat gedownload.
Een andere manier is het gebruik van een app van derden, zoals Documents by Readdle. Zodra u het nummer hebt gevonden dat u wilt downloaden, tikt u op de deelknop en selecteert u "Koppeling kopiëren". Open vervolgens de app Documenten en plak de link in de browser. Zodra het nummer begint te spelen, tikt u op de downloadknop en het nummer wordt opgeslagen op uw apparaat.

Gerelateerde artikelen

Is Spotify gratis op je mobiel?

U kunt de dienst gratis gebruiken of een maandelijks bedrag betalen. U kunt naar muziek luisteren via uw computer of telefoon. U moet een account aanmaken met een van deze apparaten.

Kan ik muziek van Spotify op mp3 zetten?

Spotify slaat geen mp3 bestanden op die je makkelijk kunt kopiëren naar andere mobiele apparaten. Wil je muziek downloaden in mp3 formaat? Dan is het gebruik van een downloadwinkel zoals Apple iTunes een betere keuze. Hier kun je namelijk wel mp3 bestanden bestanden downloaden. Waar downloaden dj's hun muziek? Voorbeelden van Online DJ Music Stores zijn: Beatport, DJTunes, Juno Download, whatpeopleplay, Traxsource, WASABEAT, Bleep en specialistische websites zoals Hardtunes.

Waar kan ik mp3 muziek kopen?

Bij Amazon kan je naast lp's en cd's ook MP3's kopen. Deze internetwinkel heeft een zeer ruim aanbod. Amazon was een van de eerste met DRM-vrije MP3's. Als je een fysieke CD koopt, zijn de MP3-bestanden gratis. Welke app kun je muziek luisteren zonder wifi? Ook zonder streamingdienst kun je offline muziek luisteren op je telefoon. Je kunt ook zelf aangeschafte muziek op je telefoon zetten om deze offline te kunnen luisteren. Dit doe je via apps als iTunes (voor iPhone) en Google Play Music (voor Android).

Dienovereenkomstig, hoe luister ik muziek op mijn telefoon?

De 5 beste muziekspelers voor Android

  1. Spotify. De populaire muziekstreamingdienst Spotify is er – ook op mobiel – als gratis en betaalde dienst.
  2. Google Play Music.
  3. Deezer.
  4. Tunester.
  5. Shuttle Music Player.

Door Laina Cundick

Vergelijkbare artikelen

Wat is een goed alternatief voor Netflix? :: Hoe voeg je muziek toe aan een snap?
Handige links