Huis > H > Hoe Spotify Opschonen?

Hoe Spotify opschonen?

Om ruimte vrij te maken of veelvoorkomende problemen op te lossen, kun je je cache leegmaken of beheren waar je downloads worden opgeslagen. Kies je apparaat om te zien hoe je het geheugengebruik beheert.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg je 3 maanden gratis Spotify?

De aanbieding geldt alleen voor gebruikers die het premium abonnement nog niet eerder hebben gebruikt. De rekening zal niet worden gedebiteerd tijdens de proefperiode.

Waarom verdwijnen er nummers van Spotify?

Hoe Spotify-nummers te verhelpen Verdwenen? De gebruikers hebben geen macht om de gedownloade nummers te besturen vanwege DRM. Dat wil zeggen dat Spotify Premium muziek "huurt" voor offline streaming, maar zodra het te laat is, zullen de Spotify-nummers verdwijnen. Hoe selecteer je meerdere nummers op Spotify? Je kunt ook het nummer naar een afspeellijst slepen en op de afspeellijst in kwestie loslaten. Dit kan je zelfs met meerdere nummers tegelijk. Houd hiervoor de Command-toest (Mac) of de Control-toest (pc) ingedrukt en selecteer de nummers die je wilt verslepen.

Hoe verwijder je een podcast uit Spotify?

Er is geen manier om een podcast van Spotify te verwijderen. Als je niet langer naar een bepaalde podcast wilt luisteren, kun je je hiervoor afmelden. Ga daarvoor naar de pagina van de podcast op de Spotify-website en klik op de knop "Uitschrijven". Dienovereenkomstig, hoe haal je muziek van spotify? Er zijn twee manieren om muziek van Spotify te krijgen. De eerste manier is om de Spotify web player te gebruiken. Hiervoor moet je naar de Spotify website gaan en inloggen. Zodra je bent ingelogd, kun je zoeken naar een nummer, artiest of album dat je wilt beluisteren. Als je het liedje hebt gevonden dat je wilt beluisteren, kun je op de afspeelknop klikken om het af te spelen.
De tweede manier om muziek van Spotify te krijgen is door de Spotify desktop app te gebruiken. Hiervoor moet je de Spotify desktop app downloaden en installeren. Zodra je de app hebt geïnstalleerd, kun je inloggen met je Spotify-account. Nadat u bent ingelogd, kunt u zoeken naar een nummer, artiest of album dat u wilt beluisteren. Als je het nummer hebt gevonden dat je wilt beluisteren, kun je op de afspeelknop klikken om het af te spelen.

Gerelateerde artikelen

Is Spotify gratis op je mobiel?

U kunt de dienst gratis gebruiken of een maandelijks bedrag betalen. U kunt naar muziek luisteren via uw computer of telefoon. U moet een account aanmaken met een van deze apparaten.

Bovendien, hoe kun je je spotify account verwijderen?

Log in op spotify.com/account. Klik onder Je abonnement op ABONNEMENT WIJZIGEN. Scrol naar Spotify opzeggen en klik op PREMIUM OPZEGGEN. Dit in overweging nemend, kan je iphone resetten zonder apple id? iPhone resetten zonder Apple ID

Je kunt je iPhone resetten zonder je Apple ID om verschillende redenen, bijvoorbeeld als je je Apple ID vergeten bent of als je een iPhone buiten een Apple winkel hebt gekocht. Je kunt dan je telefoon updaten en een harde reset uitvoeren door in DFU mode te gaan.

Wat dit betreft, hoe kun je een iphone resetten zonder apple id?

iPhone fabrieksinstellingen zonder Apple ID of toegangscode

  1. Ga naar 'Instellingen'
  2. Klik op uw naam bovenin het scherm.
  3. Kies 'Wachtwoord en beveiliging' en selecteer vervolgens 'Wijzig wachtwoord'
  4. U moet nu uw toegangscode invoeren om uw wachtwoord bij te werken.
Trouwens, kan ik zonder apple id nog in mijn iphone komen? Een Apple ID is onlosmakelijk verbonden aan een Apple-apparaat en heb je nodig om jouw device te kunnen gebruiken. Zonder Apple ID is al deze geweldige technologie onbruikbaar.

Dienovereenkomstig, kan ik twee apple id's hebben?

Meerdere App Store-accounts op dezelfde iPhone

Je kunt als gebruiker meerdere App Store-accounts aanmaken, maar dan heb je wel voor elk een ander mailadres nodig. Deze App Store-accounts kun je naast elkaar op je toestel gebruiken, waarbij je makkelijk kunt wisselen tussen iTunes- of App Store-accounts.

Door Murdocca Okie

Vergelijkbare artikelen

Hoe haal je Muziek van je iPod af? :: Hoe markeer je een afspeellijst op Spotify?
Handige links