Huis > H > Hoe Verander Je Een Url?

Hoe verander je een URL?

Handleiding: hoe wijzig ik de URL of link van een pagina?

  1. Ga naar de juiste pagina. Ga naar de pagina of het bericht waarvan je de URL van wilt veranderen.
  2. Pagina bewerken. Zodra je de pagina geopend hebt, zie je vlak onder je titel de zogeheten permalink.
  3. Vul het witte veld in.
  4. Wijzigingen opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verander je hoofdscherm?

Met de knop identificeren kunt u zien welk scherm het nummer heeft gegeven. Als u een andere monitor als hoofdscherm wilt aanwijzen, klikt u eenmaal op de monitor die u wilt wijzigen en vinkt u het vakje aan naast Deze monitor als hoofdscherm instellen.

Je kunt ook vragen wat kost een eigen youtube kanaal?

YouTube kanalen zijn gratis te maken, en erg eenvoudig om mee te beginnen. Er zijn geen kosten voor het hosten op de website, maar er kunnen wel andere kosten komen kijken bij het maken van video's. Waarom kan ik geen kanaal maken YouTube? Update de YouTube-app naar de meest recente versie en probeer nogmaals een nieuw kanaal te maken. Gebruik een webbrowser op een computer om een nieuw kanaal te maken. Log vervolgens in op het kanaal via de app op je mobiele apparaat.

Kan je een prive YouTube kanaal maken?

Ja. Om een privé YouTube-kanaal te maken, meld je je aan bij YouTube en klik je op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek. Selecteer "Creator Studio." Selecteer in de linker zijbalk "Kanaal". Onder "Status en functies" selecteer je "Privé". Wat is mijn gebruikersnaam? Aangenomen dat u vraagt naar een computer- of e-mailaccount:
Uw gebruikersnaam is de naam die u voor uzelf hebt gemaakt toen u uw account voor het eerst instelde, of de naam die u is toegewezen door de beheerder. Deze wordt gebruikt om in te loggen op uw account en kan aan anderen worden getoond wanneer u bepaalde functies gebruikt.

Gerelateerde artikelen

Hoe verander je je account op laptop?

Ga naar de instellingen in het Start menu.

Dit in overweging nemend, hoe verander ik de naam van mijn email?

Selecteer het e-mailaccount dat u wilt wijzigen en kies daarna Wijzigen. U kunt uw naam wijzigen in het scherm Account Instellingen. Als u de naam wilt wijzigen die wordt weergegeven wanneer u e-mail verzendt, werkt u het veld Uw naam bij. Men kan zich ook afvragen: kan ik hey google veranderen? Open de Google Assistent op je smartphone of tablet door lang op je thuisknop te drukken, of “Hey Google” te zeggen; Zeg “Ik wil mijn naam voor de Google Assistent veranderen”; Geef vervolgens aan hoe je door de app genoemd wil worden; Bevestig je keuze door “ja” te zeggen, of op het duimpje omhoog te drukken.

Je kunt ook vragen hoe duur is een youtube account?

YouTube Premium Lite kost 6,99 euro per maand. Daarmee is het goedkoper dan een regulier Premium-abonnement, waarvoor je 11,99 euro per maand betaalt. Met Premium Lite kunnen YouTube-gebruikers naar video's kijken zonder dat die steeds onderbroken worden door advertenties. Wat kost een abonnement op YouTube? Hoe duur is YouTube Premium? Een abonnement op YouTube Premium kost in Nederland en België 6,99 euro per maand.

Mensen vragen ook: wat is de beste gratis youtube downloader?

De beste gratis YouTube-downloader is verreweg 4K Video Downloader. Dit gratis programma brengt het schaamrood op de wangen van veel betalende versies omdat het geen advertenties heeft, de optie geeft om video's op te slaan in het formaat van jouw keuze en geen watermerk plaatst op jouw gedownloade clips.

Door Amandie Manac

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik zelf naamkaartjes? :: Hoe komt YouTube aan zijn naam?
Handige links