Huis > W > Wat Doet Een Google Home?

Wat doet een Google Home?

Bedien, organiseer en beheer geschikte lampen, camera's, tv's en meer vanaf één plek. De Google Home-app werkt als een afstandsbediening voor duizenden smarthome-apparaten van populaire merken. Beheer je instellingen en voorkeuren voor gekoppelde apparaten, de Google Assistent, je Google-account en meer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Hoe duur is een Alexa?

Nederlanders en Belgen kunnen nu de gewone Echo (€ 99,99), de kleine Echo Dot (€ 59,99) of Echo Plus (€ 149,99) bestellen. Je kunt ook vragen welke spraakassistent zijn er? Dit zijn de 4 beste spraakassistenten

  • Alexa. Alexa is de virtuele assistent van Amazon, die je onder meer kunt aantreffen op slimme speakers, tv's, tablets, smartphones.
  • Bixby. Bixby is Samsungs virtuele assistent, die werd geïntroduceerd in 2017.
  • Cortana.
  • Google Assistant.
  • Siri.

Wat is Alexa Google?

Alexa is een spraakgestuurde assistent die wordt gebruikt met Amazon-producten zoals de Echo, Fire TV en Fire-tablet. Google is een spraakgestuurde assistent die wordt gebruikt met Google-producten zoals de Google Home, Android-telefoon en iPhone. Hoe werkt Alexa in Sonos? Alexa werkt in Sonos door te communiceren met de Sonos-app op je mobiele apparaat. Nadat je je Sonos-systeem hebt ingesteld en aangesloten op je Wi-Fi-netwerk, kun je de Alexa-vaardigheid inschakelen in de Sonos-app. Zodra je dat hebt gedaan, kun je spraakopdrachten gebruiken om je Sonos-systeem te bedienen. Je kunt bijvoorbeeld zeggen "Alexa, speel muziek af in de woonkamer" of "Alexa, zet het volume hoger in de keuken".

Gerelateerde artikelen

Wat is Windows 10 Home?

Het basispakket voor de algemene gebruiker die Windows voornamelijk thuis gebruikt, heet Windows 10 Home. De functies die gericht zijn op de brede consumentenmarkt zijn in deze versie opgenomen.

Hoe werkt Alexa op Philips tv?

Alexa is toegankelijk via de speciale Alexa-knop op de afstandsbediening, die een blauwe LED weergeeft wanneer het is ingeschakeld. Het unieke Ambilight-systeem van Philips toont ook blauwe geanimeerde effecten die de verschillende aandachtstoestanden van Alexa weerspiegelen. Kun je een radio afspelen met Alexa? Een voorbeeld: Alexa biedt via TuneIN toegang tot vrijwel alle Nederlandse radiostations, waardoor je met het stemcommando 'Alexa play <stationaam> on TuneIn' een stream kunt starten. Dat werkt prima voor zenders zoals Sky Radio, Radio Veronica en Radio 538, waarvan de naam in het Engels uit te spreken is.

Wat betekent de naam Alexa?

Alexa is een Griekse meisjesnaam. Het betekent `beschermer van de mensheid`. Je kunt ook vragen wat kost een google home? De Google Home is een spraakgestuurde assistant die je kunt gebruiken om informatie op te zoeken, taken te beheren en met je apparaten te communiceren. De Google Home is beschikbaar in twee maten: de normale en de mini. De normale Google Home kost €129, de mini kost €69.

Dienovereenkomstig, wat is het nut van google assistent?

De Google Assistant is een spraakgestuurde intelligentie die is ontworpen om u te helpen bij dagelijkse taken. Het kan u helpen bij het maken van telefoontjes, het beantwoorden van e-mails, het opzoeken van informatie op het internet, het regelen van uw agenda en nog veel meer.

Door Roter

Vergelijkbare artikelen

Doet Blokker mee aan Black Friday? :: Waar kan ik Alexa kopen?
Handige links