Huis > W > Wat Zijn De Abonnementen Van Netflix?

Wat zijn de abonnementen van Netflix?

Je hebt de keuze uit 3 verschillende Netflix abonnementen:

  • Basic (SD) – €7,99,- p/m.
  • Standaard (HD) – €11,99,- p/m.
  • Premium (UHD) – €15,99,- p/m.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Trouwens, hoe werkt 30 dagen gratis netflix?

Je kan dertig dagen lang gratis alle series en films bekijken. De proefmaand staat gelijk aan een korting van €7,99, de prijs van het goedkoopste abonnement. Registreer je in een paar simpele stappen op Netflix.com en je krijgt gratis toegang tot alle mogelijkheden van de streamingdienst. Wat dit betreft, waar is netflix het goedkoopst? Zoals je kunt zien, is Netflix in Zwitserland het duurst en in Turkije momenteel het goedkoopst. Dit komt echter door de vrije val van de Turkse Lira. Het kan zomaar zijn dat Netflix in een ander land goedkoper wordt wanneer de Turkse Lira weer aantrekt.

Hoeveel kost Netflix bij Ziggo?

Ziggo is een Nederlandse kabelaanbieder die Netflix aanbiedt als aanvulling op hun kabelpakketten. Netflix kost bij Ziggo €7,99 per maand. En nog een vraag, hoeveel moet je betalen per maand voor netflix? Netflix-plannen variëren van $8,99 tot $15,99 per maand. Het plan van 8,99 dollar is het basisplan, dat toegang biedt tot Netflix op één scherm tegelijk in standaarddefinitie (SD). Het plan van 12,99 dollar is het standaardplan, dat toegang biedt tot Netflix op twee schermen tegelijk in hoge definitie (HD). Het plan van 15,99 dollar is het premiumplan, dat toegang biedt tot Netflix op vier schermen tegelijk in 4K Ultra HD.

Gerelateerde artikelen

Wat voor spellen zijn er voor VR?

Iron Man PS VR is een van de beste virtual reality games. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een spel genaamd Gran Turismo GT Sport. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een concrete genie. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een drive club. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Resident Evil 7 is compatibel met virtual reality. Het merk is Sony. Het platform is de PS4.

Wat kost Netflix per maand bij Telenet?

Vanaf € 8,99/maand

Neem je afstandsbediening en toets kanaal 600 in. Meld je aan en je zit zo in je favoriete serie. Nog geen Netflix-account? Dan kan je Netflix daar bestellen vanaf € 8,99 per maand.
Hoe kan je gratis Netflix kijken? Netflix biedt geen gratis proefperioden aan, maar het staat je vrij om je abonnement op elk moment online te wijzigen of op te zeggen als je vindt dat Netflix niets voor jou is. Er zijn geen contracten, geen annuleringskosten en geen verplichtingen. Je kunt je registreren en gebruikmaken van alles wat Netflix biedt.

Hoe Netflix op 2 schermen kijken?

Je Netflix account mag op een onbeperkt aantal apparaten gebruikt worden. Dit kan alleen niet tegelijkertijd. Afhankelijk van het abonnement dat je hebt, kan er op 1, 2 of 4 schermen tegelijkertijd gekeken worden. Daardoor kun je met één account toch met meerdere mensen kijken. Je kunt ook vragen welk netflix abonnement is het beste? Het Premium abonnement

Qua kosten is dit dus het beste waar voor je geld, mits je er wel met vier personen (of meer) gebruik van maakt. Daarbij is het kijken in Ultra HD-kwaliteit ook mogelijk, waarvoor dezelfde beperkingen gelden als hiervoor.

Wat houdt Netflix standaard in?

Bij het standaard Netflix-abonnement gaan we al een stapje omhoog. Zowel in prijs (dit kost €10,99) als in kwaliteit. De grootste winst die je boekt met deze upgrade is het feit dat alles in HD te bekijken is en dat je account op twee schermen tegelijk in gebruik kan zijn.

Door Brasca

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen de Netflix abonnementen? :: Hoe lang gaat een Netflix kaart van 50 euro mee?
Handige links