Huis > H > Hoe Verwijder Je Apparaten Van Netflix?

Hoe verwijder je apparaten van Netflix?

Een apparaat met iOS, Android of Amazon Fire verwijderen

  1. Log in bij Netflix op een mobiele browser.
  2. Klik op het profielmenu of tik op Meer .
  3. Selecteer Account.
  4. Selecteer Downloadapparaten beheren.
  5. Selecteer Apparaat verwijderen op elk apparaat dat je wilt verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel apparaten kunnen er op Bluetooth?

In totaal kunnen 127 apparaten een verbinding binnen het piconet onderhouden, met maximaal acht actieve verschillende apparaten.

Bovendien, hoe werkt 1 maand gratis netflix?

Netflix biedt geen gratis proefperioden aan, maar het staat je vrij om je abonnement op elk moment online te wijzigen of op te zeggen als je vindt dat Netflix niets voor jou is. Er zijn geen contracten, geen annuleringskosten en geen verplichtingen. Dienovereenkomstig, kun je je netflix abonnement veranderen? Je kunt je Netflix-abonnement altijd wijzigen door de volgende stappen uit te voeren: Log in op je Netflix-account. Selecteer onder Details abonnement de optie Abonnement wijzigen. (Als je Abonnement wijzigen niet ziet, kun je contact met ons opnemen.)

Hoeveel apparaten op een Netflix-account?

Er is geen vaste limiet aan het aantal apparaten dat u op een Netflix-account kunt hebben, maar het bedrijf raadt aan niet meer dan vier apparaten tegelijk geregistreerd te hebben. Dit komt omdat elk apparaat dat is geregistreerd bij een Netflix-account een van de vijf beschikbare "streams" van uw account gebruikt. Kun je een Netflix-account delen? Het eenvoudige antwoord is ja, u kunt een Netflix-account delen. Het meer ingewikkelde antwoord is dat het afhangt van hoe je het account deelt en wat de servicevoorwaarden van Netflix zeggen.
Als u uw account deelt met iemand die in uw huishouden woont, dan zit u waarschijnlijk goed. De servicevoorwaarden van Netflix staan toe dat maximaal vier apparaten worden gebruikt met een account, en ze definiëren een huishouden als "een enkele woning bewoond door een enkel gezin." Dus zolang de mensen met wie u deelt in uw huis wonen, zou u binnen de servicevoorwaarden moeten vallen.
Als u uw account deelt met iemand die niet in uw huishouden woont, bent u mogelijk in overtreding van de servicevoorwaarden van Netflix. In de servicevoorwaarden van Netflix staat dat "de controle van de accounteigenaar over de account niet overdraagbaar is". Dus als u uw account deelt met iemand die geen deel uitmaakt van uw huishouden, kunt u in strijd zijn met de servicevoorwaarden van Netflix.

Gerelateerde artikelen

Is Netflix 4K het waard?

Je kunt maar op 1 scherm tegelijk kijken. U kunt op 2 schermen tegelijk kijken als u 10/maand betaalt. U kunt op 4 schermen tegelijk kijken met 4K kwaliteit. Het maakt niet uit naar welke schermen je kijkt.

Hoe werkt 30 dagen gratis Netflix?

Je kan dertig dagen lang gratis alle series en films bekijken. De proefmaand staat gelijk aan een korting van €7,99, de prijs van het goedkoopste abonnement. Registreer je in een paar simpele stappen op Netflix.com en je krijgt gratis toegang tot alle mogelijkheden van de streamingdienst. Hoeveel betaal je voor Netflix per maand? Kijk Netflix op je smartphone, tablet, smart-tv, laptop of streamingapparaat. Allemaal voor één lage prijs per maand. Abonnementen vanaf US$9,99 tot US$19,99 per maand. Geen bijkomende kosten of contracten.

Waar is Netflix het goedkoopst?

Zoals je kunt zien, is Netflix in Zwitserland het duurst en in Turkije momenteel het goedkoopst. Hoe kan ik zien welk Netflix abonnement Ik heb? Je meldt je in een browser aan bij Netflix en klikt op Account. In bijna alle gevallen vind je op deze pagina de gegevens waarnaar je op zoek bent. Als je de gewenste gegevens op deze manier niet kunt vinden, stuur dan een bericht naar [email protected].

Hoe kun je Netflix kijken zonder te betalen?

Netflix biedt dus de mogelijkheid om enkele populaire series en films uit het assortiment te bekijken, zonder dat je hiervoor een account hoeft te maken of moet betalen. Je kunt gewoon naar de 'Watch Free' pagina en iets uitkiezen wat jou leuk lijkt.

Door Davey

Vergelijkbare artikelen

Kun je op meerdere apparaten Netflix kijken? :: Hoe zet je Netflix op je computer?
Handige links