Huis > K > Kun Je Amazon Bellen?

Kun je Amazon bellen?

Amazon klantenservice nummer: 0800 0224059

U kunt hen telefonisch bereiken op 0800 0224059 of via het menu op de website voor Engels- en Nederlandstaligen. U moet ook weten dat Amazon een e-mailadres aanbiedt: [email protected] evenals een internationaal telefoonnummer met landcodes (+44 20 3020 2000).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Heeft Amazon studentenkorting?

Je krijgt voordelen bij Amazon als je student bent. Amazon heeft een kortingscode van 10 bovenop je bestelling om studenten te steunen die niet veel geld hebben. Het werkt als volgt. Je hoeft je niet te identificeren als student.

Wat is het nummer van Amazon?

VervoerderContactgegevens
AmazonAmazon-klantenservice
bpost (Taxipost) [externe link]Telefoon (België): 0800 25 945 (gratis nummer). Internationale gesprekken: +32 22 01 23 45
Colis Privé [externe link]Telefoon (België): 0800 35 261 Telefoon (Luxemburg): 800 90 190
Hoe kom ik in contact met Prime video? Je kunt Prime Video bereiken via het telefoonnummer +44 2070 237 939.

Men kan zich ook afvragen: waar is amazon in nederland?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag aangezien Amazon geen fysieke aanwezigheid heeft in Nederland. Er zijn echter een aantal aan Amazon gelieerde bedrijven die in het land actief zijn, zoals Amazon.nl en Amazon EU S.à r.l. Trouwens, is amazone nl betrouwbaar? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat de meningen zullen verschillen. We kunnen echter wel kijken naar enkele belangrijke factoren die van invloed kunnen zijn op hoe betrouwbaar Amazon NL wordt gevonden. Laten we eerst eens kijken naar de omvang en de reputatie van het bedrijf. Amazon is een enorme online retailer met een wereldwijd bereik, dus het is logisch dat ze een vrij goede reputatie hebben. Bovendien bestaat Amazon NL al sinds 1999, dus ze hebben een goede staat van dienst.
Laten we nu eens kijken naar enkele klantbeoordelingen. Over het algemeen lijkt Amazon NL vrij goede klantenbeoordelingen te hebben, met veel mensen die zeggen dat ze een positieve ervaring met het bedrijf hebben gehad. Er zijn echter ook enkele negatieve beoordelingen, waarbij sommige klanten zeggen dat ze problemen hadden met de klantenservice of dat hun bestellingen vertraging opliepen.
uiteindelijk is het aan het individu om te beslissen of ze Amazon NL betrouwbaar vinden of niet. Echter, op basis van de informatie die we hebben, lijkt het erop dat ze een gerenommeerd bedrijf zijn met over het algemeen tevreden klanten.

Gerelateerde artikelen

Is Amazon Prime het waard?

Amazon Prime kost zo weinig dat het al de moeite waard is. Je kunt het abonnement elke maand opzeggen als je het een paar maanden neemt. Je zult niet snel financieel in de buidel tasten voor Prime vanwege de gratis proefperiode van 30 dagen.

Daarvan, is amazone een betrouwbare site?

Amazon is een betrouwbare website. Miljoenen Amerikanen bestellen al jaren bij Amazon en zijn zeer tevreden. Amazon treft verschillende maatregelen om haar betrouwbaarheid te garanderen aan klanten. Waar is mijn pakket van Amazon? Als je je pakket wilt traceren: Ga naar Bestellingen. Ga naar de bestelling die je wilt traceren. Klik op Pakket traceren naast je bestelling (indien apart verzonden).

Welke pakketdienst Amazon?

Alle bestellingen worden in Nederland door DHL Parcel en PostNL bezorgd of je kunt je Amazon-bestelling afhalen in een DPD Pickup shop bij jou in de buurt. Reken op een levertijd van ongeveer 2 tot 3 werkdagen. En nog een vraag, hoe bestellen bij amazon vanuit belgie? Als je wilt bestellen vanuit België op Amazon, kan je gewoon naar de website gaan en op de knop ‘Bestellen’ klikken. Er zal dan een drop-down menu verschijnen met alle landen waar Amazon levert. Selecteer België en je zal naar de Belgische website worden doorgestuurd. Vanuit daar kan je normaal aan de slag om te shoppen en te betalen.

Wat kost Prime video per maand?

Prime video kost 10 euro per maand.

Door Duncan Sokotowski

Vergelijkbare artikelen

Kun je Prime video ook met iDeal betalen? :: Is er een Amazon in Nederland?
Handige links