Huis > H > Hoe Deel Je Netflix Met Vrienden?

Hoe deel je Netflix met vrienden?

Met de 'voeg een extra member toe'-optie bovenop de verschillende abonnementen die de streamingsdienst heeft, mag een account met twee mensen buiten het gezin worden gedeeld. Die krijgen dan een eigen profiel, login en wachtwoord, voor een bedrag dat minder is dan een geheel eigen Netflix-account.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is Netflix 4K het waard?

Je kunt maar op 1 scherm tegelijk kijken. U kunt op 2 schermen tegelijk kijken als u 10/maand betaalt. U kunt op 4 schermen tegelijk kijken met 4K kwaliteit. Het maakt niet uit naar welke schermen je kijkt.

Hoeveel mensen mogen er op een Netflix-account?

Eén Netflix-account kan maximaal vijf profielen bevatten. Kan Netflix op meerdere apparaten tegelijk? Je streaming-abonnement upgraden

Met onze abonnementen kun je zowel content streamen als gedownloade titels opslaan op één, twee of vier apparaten tegelijk. Als je een abonnement hebt voor één of twee schermen, kun je je abonnement upgraden op netflix.com/changeplan, zodat je titels op meer apparaten kunt downloaden.

Vervolgens, kun je netflix niet meer delen?

Als u probeert uw Netflix-account met iemand te delen en het werkt niet, kunnen er een paar redenen zijn waarom. Controleer eerst of u het juiste e-mailadres en wachtwoord voor uw Netflix-account gebruikt. Als u nog steeds problemen ondervindt, is het mogelijk dat Netflix ongewone activiteit op uw account heeft gedetecteerd en het delen tijdelijk heeft uitgeschakeld. U kunt proberen contact op te nemen met de klantenservice van Netflix voor hulp. Hoe nodig je iemand uit voor Netflix? De eerste stap is om naar de website van Netflix te gaan en in te loggen op uw account. Beweeg vervolgens over uw profielfoto in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer de optie "Uw account" in het vervolgkeuzemenu. Op de volgende pagina scrolt u naar beneden naar het gedeelte "Een vriend uitnodigen" en voert u in het veld "E-mailadres van de vriend" het e-mailadres in van de persoon die u wilt uitnodigen. Klik ten slotte op de knop "Uitnodiging verzenden".

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je zien of je 4K kijkt op Netflix?

Is het mogelijk om titels in Ultra HD te vinden? Je kunt zoeken naar series en films in Ultra HD met de termen 4K of UltraHD. Het Ultra HD-logo verschijnt dan naast de beschrijving van de Ultra HD-series en -films.

Mensen vragen ook: hoe netflix kijken op tweede tv?

Ik heb meer dan één tv. Kan ik het tweede scherm gebruiken om deze te bedienen? Je kunt de Netflix-app via het tweede scherm besturen op meer dan één tv. Als je het tweede scherm verbindt met een andere tv, wordt de verbinding met je huidige tv verbroken. Hoe duur is Netflix voor 2 personen?

AbonnementPrijs p/mOmschrijving
Standaard€ 11,99Bij standaard kijk je Netflix op twee schermen tegelijk met HD.
Premium€ 15,99Bij de premium abonnement heb je de mogelijkheid om op vier schermen tegelijk te kijken met HD en Ultra HD.

Je kunt ook vragen hoe werkt 1 maand gratis netflix?

Netflix biedt geen gratis proefperioden aan, maar het staat je vrij om je abonnement op elk moment online te wijzigen of op te zeggen als je vindt dat Netflix niets voor jou is. Er zijn geen contracten, geen annuleringskosten en geen verplichtingen. Wat dit betreft, wat is het verschil tussen standaard en premium account netflix? Het standaard abonnement, waarbij er twee gebruikers tegelijkertijd gebruik kunnen maken van de dienst en waarbij het mogelijk is om in HD-kwaliteit films en series te bekijken. En het laatste en tevens het duurste abonnement, is het premium abonnement.

Hoeveel apparaten ingelogd Netflix?

Je Netflix-account mag op een onbeperkt aantal apparaten gebruikt worden. De enige beperking is dat je afhankelijk van het gekozen abonnement op 1, 2 of 4 schermen tegelijkertijd mag kijken. Daardoor kun je met één account toch met meerdere mensen in hetzelfde gezin kijken.

Door Mercuri

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel apparaten Netflix Premium? :: Hoeveel mensen kunnen op een Netflix-account?
Handige links