Huis > H > Hoe Verwijder Je Kijkgeschiedenis Op Netflix?

Hoe verwijder je Kijkgeschiedenis op Netflix?

Ga naar Netflix en klik op het icoon van je profiel zodat je naar je eigen account gaat. Scrol naar 'Verderkijken voor' > Klik op de drie puntjes naast de titel die je wil verwijderen > Ga naar 'Uit rij verwijderen' > Klaar. Niemand zal er ooit nog achterkomen wat voor spannends jij gedaan hebt gister.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is Netflix 4K het waard?

Je kunt maar op 1 scherm tegelijk kijken. U kunt op 2 schermen tegelijk kijken als u 10/maand betaalt. U kunt op 4 schermen tegelijk kijken met 4K kwaliteit. Het maakt niet uit naar welke schermen je kijkt.

Hoe verwijder je titels uit verder kijken Netflix?

Computers

  1. Houd de cursor boven een titel in de rij Verderkijken.
  2. Selecteer Verwijderen uit rij.
Waar staat Kijkactiviteit Netflix? Je kunt nagaan welke series en films zijn gekeken via elk profiel binnen je account. Ga in een webbrowser naar de pagina Account. Open de instellingen van Profiel en ouderlijk toezicht voor het profiel dat je wilt bekijken. Open Kijkactiviteit.

Dienovereenkomstig, hoe kun je iets verwijderen van netflix wat je gezien hebt?

Netflix heeft momenteel geen functie waarmee gebruikers iets uit hun kijkgeschiedenis kunnen verwijderen. Wel kunnen ze items uit hun kijkgeschiedenis verbergen. Om dit te doen, kunnen gebruikers naar hun accountinstellingen gaan en de optie "verbergen" selecteren naast de titel die ze willen verwijderen. Hierdoor wordt de titel uit hun kijkgeschiedenis verwijderd, maar niet helemaal uit hun account. Men kan zich ook afvragen: hoe verwijder je je geschiedenis? Om uw geschiedenis te wissen, gaat u naar de app Instellingen en tikt u op Safari. Tik op Geschiedenis en websitegegevens wissen en tik vervolgens op Geschiedenis en gegevens wissen om te bevestigen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je zien of je 4K kijkt op Netflix?

Is het mogelijk om titels in Ultra HD te vinden? Je kunt zoeken naar series en films in Ultra HD met de termen 4K of UltraHD. Het Ultra HD-logo verschijnt dan naast de beschrijving van de Ultra HD-series en -films.

Hoe verwijder je films uit opnieuw bekijken?

De programma's, series en films die je ooit hebt gekeken vind je in het menu terug via 'Mijn Kijklijst' en de optie 'Verder kijken'. Rechtsboven in de afbeelding vind je een kruisje waarop je kunt klikken. Als je dat hebt gedaan is de titel uit de lijst gewist. Hoe verwijder je films uit verder kijken Disney+? Dit werkt zo:

  1. Ga via de browser op je laptop of pc naar de website van Disney Plus;
  2. Log eventueel in met je aanmeldgegevens;
  3. Klik op 'Mijn lijst' in de bovenste navigatiebalk;
  4. Selecteer de film of serie die je uit de lijst wil wissen;
  5. Klik op het vinkje om de titel te verwijderen.

Dienovereenkomstig, kun je zien of iemand netflix kijkt?

Onderaan de pagina vind je de instellingen voor Profiel en ouderlijk toezicht. Hier vind je alle profielen die zijn aangemaakt binnen jouw abonnement. Je kunt dus ook de kijkactiviteiten van andere gebruikers zien. Klik op de pijl naar beneden aan de rechterkant van het profiel wat je wilt bekijken. Hoeveel uur staat er op Netflix? Netflix biedt vier instellingen voor mobiel dataverbruik: Automatisch: de Netflix-app selecteert een instelling die het dataverbruik afweegt tegen de videokwaliteit. Je kunt ongeveer 4 uur kijken per GB. Alleen wifi: alleen streamen als er een verbinding is met wifi.

Je kunt ook vragen hoeveel ip adressen op netflix?

Je Netflix-account mag op een onbeperkt aantal apparaten gebruikt worden. De enige beperking is dat je afhankelijk van het gekozen abonnement op 1, 2 of 4 schermen tegelijkertijd mag kijken. Daardoor kun je met één account toch met meerdere mensen in hetzelfde gezin kijken.

Door Christy Freedlander

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je zien wie er op je Netflix zit? :: Wat is Netflix en hoe werkt het?
Handige links