Huis > H > Hoe Verwijder Je Titels Uit Verder Kijken Netflix?

Hoe verwijder je titels uit verder kijken Netflix?

Computers

  1. Houd de cursor boven een titel in de rij Verderkijken.
  2. Selecteer Verwijderen uit rij.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik VR films kijken?

Bent u geïnteresseerd in het afspelen van uw eigen materiaal, films of series? Dat kan via een aantal verschillende apps. Het meest gebruikte platform is de Oculus Cinema, die op alle platforms kan worden gebruikt. Whirligig is een populaire app op Steam.

Hoe kun je Netflix resetten?

De Netflix-app resetten

  1. Selecteer Instellingen (Settings) in het startscherm.
  2. Veeg omlaag totdat je de Netflix-app ziet.
  3. Selecteer Netflix.
  4. Schuif de knop Opnieuw instellen naar de positie Aan.
  5. Druk op de knop Home om terug naar het startscherm te gaan.
Kun je zien of iemand Netflix kijkt? Onderaan de pagina vind je de instellingen voor Profiel en ouderlijk toezicht. Hier vind je alle profielen die zijn aangemaakt binnen jouw abonnement. Je kunt dus ook de kijkactiviteiten van andere gebruikers zien. Klik op de pijl naar beneden aan de rechterkant van het profiel wat je wilt bekijken.

En nog een vraag, hoe kan ik zien wat ik heb gekeken op netflix?

Als u wilt zien wat u op Netflix hebt bekeken, kunt u naar uw pagina "Mijn activiteit" gaan. Op deze pagina kunt u alle tv-programma's en films zien die u op Netflix hebt bekeken. Waarom kan ik een serie niet vinden op Netflix? Als u problemen hebt met het vinden van een specifieke titel op Netflix, zijn er een paar dingen die u kunt controleren. Controleer eerst of u naar de juiste titel zoekt. Soms lijken titels op elkaar, dus u kunt proberen te zoeken naar een trefwoord uit de titel, of de lijst met vergelijkbare titels controleren die verschijnt wanneer u naar een titel zoekt. Als u nog steeds problemen ondervindt, is het mogelijk dat de titel niet beschikbaar is in uw regio, of dat deze is verwijderd van Netflix.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik 3D kijken op mijn TV?

Een digitale tv-ontvanger is vereist voor aansluiting op de 3D-televisie. Een blu-rayspeler is vereist om een 3D-film te bekijken. Deze speler moet worden gebruikt voor het afspelen van een 3D-disc.

Hoe kan je je lijst in Netflix verwijderen?

Netflix-website: ga naar Mijn lijst en selecteer een titel. Selecteer vervolgens het selectievakje. Mobiel apparaat: ga naar Mijn lijst, selecteer Details en meer en selecteer het selectievakje. Tv: selecteer een titel en selecteer Verwijderen uit Mijn lijst. Hoe verwijder je verder kijken Discovery Plus? Klik onderaan de film of serie in je Verder kijken-lijst op de drie puntjes. Kies daarna voor de optie 'Uit rij verwijderen'. Dan is de titel uit de lijst verdwenen.

Je kunt ook vragen hoe verwijder je je kijkgeschiedenis op videoland?

Maak je gebruik van het nieuwe Videoland-platform met het rode logo? Het is nu nog niet mogelijk om video's uit je 'Verder kijken' lijst te verwijderen. Kan geen verbinding maken met Netflix? Start je thuisnetwerk opnieuw op

Schakel je smart-tv uit of trek de stekker uit het stopcontact. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt. Schakel je smart-tv weer in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Vervolgens, wat te doen als netflix het niet doet?

Het apparaat opnieuw opstarten

  1. Schakel het apparaat uit. Als het apparaat een stroomkabel heeft, haal deze dan uit het stopcontact.
  2. Schakel het apparaat helemaal uit. Controleer of het niet in slaap- of stand-bystand staat.
  3. Laat je apparaat 15 seconden uit staan.
  4. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Door Theresita Truka

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt een Netflix Gift Card? :: Waarom verbind mijn Chromecast niet met Netflix?
Handige links