Huis > H > Hoeveel Mensen Mogen Er Op Een Netflix-Account?

Hoeveel mensen mogen er op een Netflix-account?

Eén Netflix-account kan maximaal vijf profielen bevatten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Hoe Netflix op 2 schermen kijken?

Netflix-account delen met anderen

Je Netflix-account mag op een onbeperkt aantal apparaten gebruikt worden. De enige beperking is dat je afhankelijk van het gekozen abonnement op 1, 2 of 4 schermen tegelijkertijd mag kijken. Daardoor kun je met één account toch met meerdere mensen in hetzelfde gezin kijken.
Hoe Netflix delen met anderen? Met de 'voeg een extra member toe'-optie bovenop de verschillende abonnementen die de streamingsdienst heeft, mag een account met twee mensen buiten het gezin worden gedeeld. Die krijgen dan een eigen profiel, login en wachtwoord, voor een bedrag dat minder is dan een geheel eigen Netflix-account.

Hoe duur is Netflix voor 2 personen?

Aangenomen dat u de maandelijkse prijs van Netflix bedoelt:
Als u het basisplan van Netflix hebt, kost het u $7,99/maand. Als u het standaard Netflix-plan hebt, kost het u $10,99/maand. En als je het premium Netflix plan hebt, kost het je $13.99/maand. Voor 2 personen kost het dus $15,98/maand voor het basisplan, $21,98/maand voor het standaardplan en $27,98/maand voor het premiumplan. Hoe ga je naar accountinstellingen op Netflix? Er zijn een paar verschillende manieren om toegang te krijgen tot uw accountinstellingen op Netflix. Een manier is om met de muis over uw profielnaam in de rechterbovenhoek van de Netflix-homepage te gaan en op "Account" in het vervolgkeuzemenu te klikken. Dit brengt u naar uw accountoverzichtspagina, waar u op de link "Profiel bewerken" kunt klikken om uw accountinstellingen te wijzigen.
Een andere manier om toegang te krijgen tot uw accountinstellingen is door te klikken op de optie "Meer" in de rechterbovenhoek van de Netflix-homepage en "Account" te selecteren in het vervolgkeuzemenu. Dit brengt u ook naar uw accountoverzichtspagina.
Als u al bent aangemeld bij uw Netflix-account, kunt u ook rechtstreeks naar de pagina met accountinstellingen gaan door naar https://www.netflix.com/YourAccount te gaan.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Hoeveel apparaten Netflix standaard?

Je streaming-abonnement upgraden

Met onze abonnementen kun je zowel content streamen als gedownloade titels opslaan op één, twee of vier apparaten tegelijk. Als je een abonnement hebt voor één of twee schermen, kun je je abonnement upgraden op netflix.com/changeplan, zodat je titels op meer apparaten kunt downloaden.
Hoe werkt 1 maand gratis Netflix? Netflix biedt geen gratis proefperioden aan, maar het staat je vrij om je abonnement op elk moment online te wijzigen of op te zeggen als je vindt dat Netflix niets voor jou is. Er zijn geen contracten, geen annuleringskosten en geen verplichtingen.

Wat is het verschil tussen standaard en Premium account Netflix?

Het Premium abonnement is het duurste abonnement van de drie en kost €13,99 per maand na de gratis proefperiode. In tegenstelling tot het Basic en Standaard abonnement is het mogelijk om naast HD ook films en series in Ultra HD te kijken. Kun je Netflix niet meer delen? Netflix staat binnenkort mogelijk niet meer toe dat mensen hun account delen met familie en vrienden. De streamingdienst gaat in drie landen testen met een extra vergoeding voor gebruikers buiten het opgegeven huishouden, meldt Variety woensdag.

Dienovereenkomstig, hoeveel ip adressen op netflix?

Een Premium-account ondersteunt bijvoorbeeld vijf profielen die verdeeld over vier schermen binnen één huishouden gebruikt mogen worden. Maar deze functie werkt ook gewoon als je een account deelt met vrienden, familie of anderen buiten je huis.

Door Delores

Vergelijkbare artikelen

Hoe sluit je een Nintendo Switch aan op de tv? :: Hoe krijg ik exodus op Kodi?
Handige links