Huis > H > Hoe Verander Je Netflix-Account Op Tv?

Hoe verander je Netflix-account op tv?

Als je op het scherm de optie Internet @TV ziet:

  1. Selecteer Internet @TV in het startscherm of druk op de afstandsbediening op Internet @TV.
  2. Selecteer Netflix.
  3. Selecteer Inloggen. Als je Inloggen niet ziet, selecteer dan Ja in het scherm Ben je lid van Netflix? .
  4. Er wordt een code weergegeven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoe wissel ik van Netflix-account?

Je abonnement wijzigen

  1. Log in op je Netflix-account.
  2. Selecteer onder Details abonnement de optie Abonnement wijzigen. (Als je Abonnement wijzigen niet ziet, kun je contact met ons opnemen.) Opmerking:
  3. Kies het gewenste abonnement en selecteer Doorgaan of Bijwerken.
  4. Selecteer Wijziging bevestigen of Bevestigen.
En nog een vraag, hoe netflix uitloggen smart tv? Uitloggen bij Netflix
  1. Begin op het Startscherm van Netflix.
  2. Ga naar links om het menu te openen en selecteer Ondersteuning. Als je Ondersteuning niet ziet, ga dan omhoog en selecteer Instellingen of het pictogram Instellingen .
  3. Selecteer Uitloggen.
  4. Selecteer Ja ter bevestiging.

Dienovereenkomstig, kan niet van profiel wisselen netflix?

Het is niet mogelijk om uw Netflix-profiel vanuit de app te wijzigen. U moet inloggen op uw account op een webbrowser en vanaf daar uw profielinstellingen wijzigen. Hoe krijg ik de Netflix app op mijn Samsung tv? Er zijn een paar verschillende manieren om de Netflix-app op een Samsung-tv te krijgen. De eenvoudigste manier is om naar de Samsung app store te gaan en te zoeken naar Netflix. Zodra u de app hebt gevonden, selecteert u deze en volgt u de aanwijzingen om deze te installeren. Een andere manier om de Netflix-app te krijgen, is om naar de Netflix-website te gaan en de app vanaf daar te gebruiken. Ten slotte kunt u de app ook vinden op enkele andere websites die app-downloads aanbieden.

Gerelateerde artikelen

Hoe Nintendo-account koppelen?

U kunt systeeminstellingen kiezen in het startmenu nadat u een gebruiker hebt aangemaakt, en vervolgens een gebruiker kiezen om de profielinstellingen te openen.

Kun je een Netflix account delen?

Met de 'voeg een extra member toe'-optie bovenop de verschillende abonnementen die de streamingsdienst heeft, mag een account met twee mensen buiten het gezin worden gedeeld. Die krijgen dan een eigen profiel, login en wachtwoord, voor een bedrag dat minder is dan een geheel eigen Netflix-account. Bovendien, hoeveel mensen kunnen netflix kijken op 1 account? Je Netflix-account mag op een onbeperkt aantal apparaten gebruikt worden. De enige beperking is dat je afhankelijk van het gekozen abonnement op 1, 2 of 4 schermen tegelijkertijd mag kijken. Daardoor kun je met één account toch met meerdere mensen in hetzelfde gezin kijken.

Hoe werkt 1 maand gratis Netflix?

Netflix biedt geen gratis proefperioden aan, maar het staat je vrij om je abonnement op elk moment online te wijzigen of op te zeggen als je vindt dat Netflix niets voor jou is. Er zijn geen contracten, geen annuleringskosten en geen verplichtingen. Je kunt ook vragen hoe duur is netflix voor 2 personen?

AbonnementPrijs p/mOmschrijving
Standaard€ 11,99Bij standaard kijk je Netflix op twee schermen tegelijk met HD.
Premium€ 15,99Bij de premium abonnement heb je de mogelijkheid om op vier schermen tegelijk te kijken met HD en Ultra HD.

Dienovereenkomstig, kun je netflix kijken zonder de app?

Je kunt Netflix kijken op een tv die niet smart is door gebruik te maken van een slim apparaat zoals een decoder, smartphone, laptop, tablet, gameconsole of blu-ray speler. Er kan een bekabelde of draadloze stream in stand gebracht worden met een tv zonder Netflix app.

Door Shandee

Vergelijkbare artikelen

Hoe zeg ik mijn Netflix op bij KPN? :: Wat kost Netflix per maand 2022?
Handige links