Huis > K > Kun Je Tegelijk Op Netflix Kijken?

Kun je tegelijk op Netflix kijken?

Een Netflix-account kan namelijk op een onbeperkt aantal apparaten worden gebruikt. Afhankelijk van je abonnement kun je op één, twee, drie of vier schermen tegelijk films en series kijken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je twee simkaarten tegelijk gebruiken?

Een paar simkaarten. De naam zegt het al. Je hebt twee simkaarten die hetzelfde nummer en telefoonnummer hebben. Deze twee kaarten kun je in twee verschillende telefoons of tablets plaatsen.

Trouwens, hoe kan je samen een film kijken op afstand?

Beginnen met kijken

  1. Ga in Google Chrome naar de website van Netflix.
  2. Log in met je account en zoek iets op dat je wil kijken.
  3. Het Netflix Party-icoon naast de adresbalk kleurt rood op. Druk hem in en kies voor 'Start the party'.
  4. Pas waar nodig de instellingen aan.
  5. Op het getoonde scherm staat een unieke link.
Heb je voor Netflix Party een Netflix-account nodig? Je vrienden kunnen nu meedoen aan de kijkparty en samen met jou de film/show zien. Het enige dat ze nodig hebben, is een actief Netflix-abonnement.

Hoe Netflix op 2 schermen kijken?

Aangenomen dat u op elk scherm verschillende dingen wilt bekijken:
1. Zorg ervoor dat je een Netflix-account hebt en download de app op beide apparaten.
2. Meld je aan bij je account op beide apparaten.
3. Selecteer op één apparaat de show of film die u wilt bekijken.
4. Terwijl de titel wordt afgespeeld, tikt u op het scherm om de afspeelknoppen weer te geven. Tik vervolgens op het pictogram met twee pijlen die naar elkaar wijzen in de rechterbenedenhoek.
5. Er verschijnt een bericht met de vraag of u de titel op een ander apparaat wilt afspelen. Selecteer het apparaat waarop u de titel wilt afspelen.
6. De show of film begint te spelen op het andere apparaat. Dienovereenkomstig, kun je netflix niet meer delen? Als u verwijst naar de mogelijkheid om uw Netflix-account met anderen te delen, dan is het antwoord nee, u kunt Netflix niet langer delen. Netflix heeft in 2016 een wijziging aangebracht in hun gebruiksvoorwaarden waarin staat dat "de controle van de accounteigenaar wordt uitgeoefend via de login van de accounteigenaar op de Netflix-service. U gaat ermee akkoord uw wachtwoord aan niemand bekend te maken en u bent verantwoordelijk voor het handhaven van de vertrouwelijkheid van uw wachtwoord." Dit betekent dat u de enige bent die toegang mag hebben tot uw account en dat u verantwoordelijk bent voor het veilig houden ervan.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik VR films kijken?

Bent u geïnteresseerd in het afspelen van uw eigen materiaal, films of series? Dat kan via een aantal verschillende apps. Het meest gebruikte platform is de Oculus Cinema, die op alle platforms kan worden gebruikt. Whirligig is een populaire app op Steam.

Hoeveel apparaten Netflix standaard?

Je streaming-abonnement upgraden

Met onze abonnementen kun je zowel content streamen als gedownloade titels opslaan op één, twee of vier apparaten tegelijk. Als je een abonnement hebt voor één of twee schermen, kun je je abonnement upgraden op netflix.com/changeplan, zodat je titels op meer apparaten kunt downloaden.
Vervolgens, hoe duur is netflix voor 2 personen?

AbonnementPrijs p/mOmschrijving
Standaard€ 11,99Bij standaard kijk je Netflix op twee schermen tegelijk met HD.
Premium€ 15,99Bij de premium abonnement heb je de mogelijkheid om op vier schermen tegelijk te kijken met HD en Ultra HD.

Dienovereenkomstig, hoe kun je netflix kijken zonder te betalen?

Netflix biedt dus de mogelijkheid om enkele populaire series en films uit het assortiment te bekijken, zonder dat je hiervoor een account hoeft te maken of moet betalen. Je kunt gewoon naar de 'Watch Free' pagina en iets uitkiezen wat jou leuk lijkt. Hoe werkt Netflix Teleparty? Teleparty, voorheen Netflix Party, is een speciale tool die ervoor zorgt dat je tegelijk met vrienden en familie naar Netflix kunt kijken. Zo synchroniseert het programma de film of serie die jullie afspelen, en voegt daaraan ook nog eens een groeps-chat toe.

Je kunt ook vragen kan je samen kijken op videoland?

Met een Basis abonnement is het mogelijk om op één apparaat te kijken. Met een Plus abonnement is het mogelijk om op twee apparaten tegelijkertijd te kijken. Met een Premium abonnement is het mogelijk om op vier apparaten tegelijkertijd te kijken.

Door Giaimo Rater

Vergelijkbare artikelen

Kun je Netflix kijken via Zoom? :: Wat gaan we kijken op Netflix?
Handige links