Huis > H > Hoe Wissel Je Van Account Op Netflix?

Hoe wissel je van account op Netflix?

Je kunt jouw account uitloggen in de Netflix app door in het menu van Netflix naar boven te scrollen met de afstandbediening. Je kiest dan voor de optie "Instellingen". Vervolgens kies je voor "Afmelden". Nu kan je bijvoorbeeld met een ander account weer inloggen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoe moet je uitloggen op Netflix op laptop?

Houd in het startscherm van Netflix de cursor boven je profielnaam rechtsboven op de pagina. Selecteer Uitloggen bij Netflix. Je bent nu uitgelogd bij je Netflix-account. Bovendien, hoe sluit ik netflix af op tv? Op Netflix-compatibele tv's vind je de Netflix-app in het hoofdmenu of beginscherm. Als je via je tv toegang hebt tot een app store waar je nieuwe apps kunt downloaden, kun je naar Netflix zoeken om te zien of de app beschikbaar is.

Mensen vragen ook: hoe kan je uitloggen op alle apparaten?

Als u zich wilt afmelden van uw account op alle apparaten, moet u naar de pagina "Instellingen" gaan en naar beneden scrollen naar het gedeelte "Afmelden". Klik op de knop "Uitloggen" en bevestig dat u op alle apparaten wilt uitloggen. Kan iemand anders op mijn Netflix? Netflix is een streamingdienst die zijn gebruikers een grote verscheidenheid aan tv-programma's, films en documentaires biedt. Het is een van de meest populaire streamingdiensten die beschikbaar zijn en heeft meer dan 130 miljoen abonnees. Hoewel Netflix een geweldige dienst is, zijn er enkele nadelen. Een van de grootste nadelen is dat het heel gemakkelijk is voor iemand anders om op je Netflix-account te komen. Alles wat ze nodig hebben is uw e-mailadres en wachtwoord. Zodra ze je inloggegevens hebben, kunnen ze alles bekijken wat ze willen op je account. Dit kan zeer frustrerend zijn, vooral als u probeert om uw eigen kijkgedrag bij te houden. Er zijn enkele manieren om te voorkomen dat iemand anders op uw Netflix-account, maar ze zijn niet waterdicht. De beste manier om uw account te beschermen is om een sterk wachtwoord te gebruiken en uw inloggegevens nooit met iemand te delen.

Gerelateerde artikelen

Hoe Nintendo-account koppelen?

U kunt systeeminstellingen kiezen in het startmenu nadat u een gebruiker hebt aangemaakt, en vervolgens een gebruiker kiezen om de profielinstellingen te openen.

Daarvan, hoeveel mensen kunnen netflix kijken op 1 account?

Je Netflix-account mag op een onbeperkt aantal apparaten gebruikt worden. De enige beperking is dat je afhankelijk van het gekozen abonnement op 1, 2 of 4 schermen tegelijkertijd mag kijken. Daardoor kun je met één account toch met meerdere mensen in hetzelfde gezin kijken. Hoe duur is Netflix voor 2 personen?

AbonnementPrijs p/mOmschrijving
Standaard€ 11,99Bij standaard kijk je Netflix op twee schermen tegelijk met HD.
Premium€ 15,99Bij de premium abonnement heb je de mogelijkheid om op vier schermen tegelijk te kijken met HD en Ultra HD.

Men kan zich ook afvragen: waarom werkt netflix niet op mijn laptop?

Installeer de app opnieuw

Dan is het verwijderen en opnieuw installeren van de Android-app een logische stap. Mogelijk is er tijdens het gebruiken van de Netflix-app een foutje in de applicatie geslopen dat enkel met een harde reset verholpen kan worden.
Kun je films downloaden van Netflix op je laptop? TV serie of film downloaden op Netflix

Open het menu in de linkerbovenhoek en klik op Mijn downloads. Klik op Zoek een downloadbare titel. Selecteer je favoriete film of serie. Druk op de neerwaartse pijl om te downloaden.

Trouwens, hoe zet je netflix op je computer?

Je kunt Netflix in je webbrowser openen door naar www.netflix.com te gaan en je aan te melden of een nieuw account te maken. Als je een Windows 8-computer of nieuwer hebt, kun je ook de Netflix-app voor Windows downloaden. Als je een ChromeOS-computer hebt, kun je de Netflix-app van de Google Play Store downloaden.

Door Brandice

Vergelijkbare artikelen

Kun je Netflix kijken zonder de app? :: Kan geen verbinding maken met de Netflix service?
Handige links