Huis > H > Hoe Verwijder Ik Een Account Netflix?

Hoe verwijder ik een account Netflix?

Een Netflix account opzeggen is erg gemakkelijk. Ga naar de website van Netflix en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Ga vervolgens naar 'Mijn Account'. Onder het kopje 'Lidmaatschap en facturering' zie je een knop staan met de tekst 'Lidmaatschap opzeggen'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoe verwijder je een apparaat van Netflix?

Een apparaat met iOS, Android of Amazon Fire verwijderen

  1. Log in bij Netflix op een mobiele browser.
  2. Klik op het profielmenu of tik op Meer .
  3. Selecteer Account.
  4. Selecteer Downloadapparaten beheren.
  5. Selecteer Apparaat verwijderen op elk apparaat dat je wilt verwijderen.
Daarvan, hoeveel mensen mogen er op een netflix account? Je account kan maximaal vijf individuele profielen bevatten en je kunt voor elk profiel een niveau voor leeftijdsclassificatie instellen. Elk profiel heeft eigen aanbevelingen op basis van de beoordelingen en smaken voor dat profiel.

Mensen vragen ook: hoe verwijder je een app van de tv?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een app van uw tv kunt verwijderen. De eerste manier is om naar het instellingenmenu op uw tv te gaan en de sectie toepassingen of apps te vinden. Vanaf daar zou u een lijst moeten kunnen vinden met alle apps die op uw tv zijn geïnstalleerd. Zoek de app die u wilt verwijderen en selecteer deze. Er zou een optie moeten zijn om de app te verwijderen. De tweede manier om een app van uw tv te verwijderen is door naar de app store op uw tv te gaan. Zoek de app die u wilt verwijderen en selecteer deze. Er zou een optie moeten zijn om de app te verwijderen. De derde manier om een app van je tv te verwijderen is door een universele afstandsbediening te gebruiken. De meeste universele afstandsbedieningen hebben een menuknop. Druk op de menuknop en zoek de optie voor applicaties of apps. Zoek de app die u wilt verwijderen en selecteer deze. Er zou een optie moeten zijn om de app te verwijderen. Je kunt ook vragen hoe moet je van netflix account veranderen? Om uw Netflix-account te wijzigen, moet u naar de Netflix-website gaan en inloggen op uw account. Klik vervolgens op uw accountnaam in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer "Account". Vanaf daar kunt u uw accountinstellingen wijzigen, waaronder uw e-mailadres, wachtwoord en betalingsgegevens.

Gerelateerde artikelen

Hoe Nintendo-account koppelen?

U kunt systeeminstellingen kiezen in het startmenu nadat u een gebruiker hebt aangemaakt, en vervolgens een gebruiker kiezen om de profielinstellingen te openen.

Trouwens, hoe werkt 1 maand gratis netflix?

Netflix biedt geen gratis proefperioden aan, maar het staat je vrij om je abonnement op elk moment online te wijzigen of op te zeggen als je vindt dat Netflix niets voor jou is. Er zijn geen contracten, geen annuleringskosten en geen verplichtingen. Hoe duur is Netflix voor 2 personen? Standaard: 13,49 euro (voorheen: 11,99 euro). Deze formule omvat Netflix op twee schermen tegelijk in HD-resolutie. Premium: 17,99 euro (voorheen: 15,99 euro).

Hoeveel apparaten Netflix standaard?

Je streaming-abonnement upgraden

Met onze abonnementen kun je zowel content streamen als gedownloade titels opslaan op één, twee of vier apparaten tegelijk. Als je een abonnement hebt voor één of twee schermen, kun je je abonnement upgraden op netflix.com/changeplan, zodat je titels op meer apparaten kunt downloaden.
Je kunt ook vragen wat is het verschil tussen standaard en premium account netflix? Het Premium abonnement is het duurste abonnement van de drie en kost €13,99 per maand na de gratis proefperiode. In tegenstelling tot het Basic en Standaard abonnement is het mogelijk om naast HD ook films en series in Ultra HD te kijken.

Kun je Netflix niet meer delen?

Netflix staat binnenkort mogelijk niet meer toe dat mensen hun account delen met familie en vrienden. De streamingdienst gaat in drie landen testen met een extra vergoeding voor gebruikers buiten het opgegeven huishouden, meldt Variety woensdag.

Door Ethelbert Htwe

Vergelijkbare artikelen

Waarom onthoud Videoland niet waar je bent gebleven? :: Wat verdient een elektrotechnicus hbo?
Handige links