Huis > W > Wat Zijn Nat Instellingen?

Wat zijn NAT instellingen?

Network Address Translation (NAT) is de mogelijkheid van een router om een openbaar IP-adres te vertalen naar een privé IP-adres en omgekeerd. Het voegt beveiliging toe aan het netwerk door de privé IP-adressen verborgen te houden voor de buitenwereld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Hoe wifi van modem uitzetten?

Het wifi signaal van het modem heeft u namelijk niet meer nodig omdat de wifi-functie is overgenomen door de Eco-router. Op sommige internetmodems kunt u eenvoudig de wifi uitschakelen met een schakelaar op het modem, of door in te loggen op een instellingenmenu. Dit in overweging nemend, hoe zet ik mijn modem uit? Hoe zet je je modem uit? Wil je de modem uitzetten, dan doe je dit met de aan-/uitknop aan de achterkant van het modem. De stekker er zomaar uittrekken is niet ideaal, want het blijft een elektronisch apparaat en daar wil je voorzichtig mee omgaan.

Kan je wifi op afstand uitschakelen?

Ja, u kunt wifi op afstand uitschakelen. Er zijn een paar manieren om dit te doen:
1. Als u een router hebt die beheer op afstand ondersteunt, kunt u inloggen op de webinterface van de router en de draadloze radio uitschakelen.
2. Als u een mobiel apparaat met een gegevensverbinding hebt, kunt u een app voor wifi-beheer op afstand downloaden. Deze apps vereisen meestal dat u een account instelt bij de ontwikkelaar van de app, en vervolgens kunt u uw router toevoegen aan de app en deze op afstand beheren.
3. Als je een smart home-hub hebt, zoals de Amazon Echo of de Google Home, kun je meestal je router aan de hub toevoegen en vervolgens spraakopdrachten gebruiken om de wifi uit te schakelen. Hoe reset ik mijn Ziggo modem? Eerst moet je de resetknop op je Ziggo modem vinden. Deze knop zit meestal aan de achterkant van de modem. Zodra je de resetknop hebt gevonden, houd je hem 10 seconden ingedrukt. Laat de knop na 10 seconden los en je Ziggo-modem zal zichzelf resetten.

Gerelateerde artikelen

Wat voor spellen zijn er voor VR?

Iron Man PS VR is een van de beste virtual reality games. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een spel genaamd Gran Turismo GT Sport. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een concrete genie. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een drive club. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Resident Evil 7 is compatibel met virtual reality. Het merk is Sony. Het platform is de PS4.

Welke Ziggo modem heb ik?

Scroll naar beneden naar het kopje “Ziggo modem”

Als je naar beneden scrolt op de pagina “internet” onder de producten, kom je ergens onderaan het kopje “Ziggo modem” tegen. Hier staat netjes vermeld welk modem je hebt, hier komt het internet signaal voor het eerst op binnen.
Heeft Ziggo IPv6? Ziggo gaat vanaf december IPv6 ondersteunen bij modems in bridgemodus. Ziggo-klanten die hun modems in bridgemodus gebruiken, kunnen over twee weken IPv6 gebruiken. Klanten moeten hiervoor wel hun modem juist hebben ingesteld en deze over twee weken rebooten.

Waarom knipperen lampjes modem?

Een knipperend lampje die uw aansluiting met het internet weergeeft duidt erop dat uw netwerk problemen veroorzaakt wordt door een probleem bij uw internet provider. In dit geval kan een telefoontje naar uw internet provider u verder helpen. Daarvan, welke lampjes moeten branden op de router? De volgende lampjes branden nu:

  • Power: Constant.
  • PON: Langzaam knipperend.
  • LOS: Niet.
  • LAN: Constant, heel af en toe knipperend.

Welke lichtjes moeten branden op Telenet modem?

Betekenis lampjes witte modem

  • wifi: rood: kapot; groen werkend.
  • internet: flikkeren groen: zoeken voor internet verbinding of verzenden en ontvangen van data; groen: verbonden met het internet.
  • Telefoon: Groen: telefoon is verbonden en geactiveerd.
  • WPS knop.
  • power: Flikkerend: opstarten; constant: apparaat is gereed.

Door Lamarre

Vergelijkbare artikelen

Wat is de beste plaats voor een WiFi versterker? :: Wat doet een wifi bridge?
Handige links