Huis > K > Kan Geen Verbinding Maken Met Thuisnetwerk?

Kan geen verbinding maken met thuisnetwerk?

Zorg ervoor dat uw apparaat de instellingen voor het Wi-Fi-netwerk waarmee u verbinding wilt maken vergeet en stel de instellingen opnieuw in. Controleer of u zich binnen het bereik van de Wi-Fi-router bevindt. Controleer de signaalsterkte van de Wi-Fi (Wi-Fi-pictogram) op de statusbalk.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe vind ik mijn thuisnetwerk?

Een thuisgroep maken

  1. Open Thuisgroep door in het zoekvak op de taakbalk thuisgroep te typen en vervolgens Thuisgroep te selecteren.
  2. Selecteer Een thuisgroep maken > Volgende.
  3. Selecteer de bibliotheken en apparaten die u met de thuisgroep wilt delen en selecteer vervolgens Volgende.
  4. Er wordt een wachtwoord weergegeven.
Trouwens, hoe computers verbinden? Gebruik een ethernetkabel.

Om twee computers met elkaar te verbinden die geen toegang hebben tot een gedeeld netwerk kun je een ethernetkabel gebruiken. Hiermee maak je een directe verbinding tussen de ethernetpoorten van de twee computers. Voor sommige computers heb je een speciale "crossover-kabel" nodig.

Dienovereenkomstig, hoe verbind je laptop met pc?

Er zijn een paar verschillende manieren om een laptop op een pc aan te sluiten, afhankelijk van wat je wilt bereiken.
Als u de laptop wilt gebruiken als een tweede monitor voor de pc, kunt u ze aansluiten met een HDMI-kabel. Zo kunt u uw bureaublad over beide schermen uitbreiden en hebt u meer ruimte om te werken.
Als u de laptop wilt gebruiken als primair apparaat en de pc als secundair opslagapparaat, kunt u ze aansluiten met een USB-kabel. Zo kunt u bestanden overzetten tussen de twee apparaten en de pc gebruiken als back-up voor het geval er iets met de laptop gebeurt.
Als u de laptop wilt gebruiken als primair apparaat en de pc als secundair gaming-apparaat, kunt u ze verbinden met behulp van een Ethernet-kabel. Hierdoor krijg je de best mogelijke verbinding voor gaming en wordt de vertraging geminimaliseerd. Hoe kan ik draadloos netwerk inschakelen? Er zijn een paar stappen om een draadloos netwerk in te schakelen.
1. Controleer of de draadloze adapter van uw computer is ingeschakeld. Dit gebeurt meestal met een fysieke schakelaar aan de zijkant of voorkant van de computer. Als u niet zeker weet of uw adapter is ingeschakeld, raadpleegt u de documentatie van de fabrikant.
2. Zodra de adapter is ingeschakeld, moet u naar draadloze netwerken scannen. Dit kunt u doen door in de taakbalk van uw computer het menu Netwerkverbindingen te openen (meestal rechtsonder). In het menu zou je een lijst met beschikbare netwerken moeten zien.
3. Selecteer het netwerk waarmee u verbinding wilt maken en voer het wachtwoord in (indien nodig). Zodra u verbonden bent, zou u draadloos op het internet moeten kunnen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Hoe deel je mappen bestanden printers in een netwerk?

Selecteer de Startknop en vervolgens Instellingen > Netwerk en internet en selecteer aan de rechterzijde Opties voor delen. Selecteer onder Privé de optie Netwerkdetectie inschakelen en Bestanden en printers delen inschakelen. Wat dit betreft, hoe deel ik een map in onedrive? Delen met specifieke personen

  1. Ga naar de OneDrive website en meld u aan met uw Microsoft-account of met uw werk- of schoolaccount.
  2. Kies de bestanden of mappen die u wilt delen door het cirkelpictogram te selecteren.
  3. Selecteer Delen.

Vervolgens, waarom krijg ik geen toegang tot mijn folders op mijn netwerkschijf?

Oorzaak Een probleem waardoor u toegang tot of het werken met bestanden en mappen optreden voor een of meer van de volgende redenen: De eigenaar van de map is gewijzigd. U hebt niet de juiste machtigingen. Het bestand is gecodeerd. Waar vind ik gedeelde documenten? Als u de bestanden wilt zien die anderen met u hebben gedeeld:

  1. Open Word, Excel of PowerPoint. Als u al een document of werkmap hebt geopend, selecteert u Bestand.
  2. Schuif omlaag en selecteer het tabblad Gedeeld met mij of selecteer Openen > gedeeld met mij.

Kan gedeelde map niet vinden?

03 Gedeelde mappen openen

Alle bestanden in de gedeelde map zijn nu bereikbaar. Lukt het niet? Open het configuratiescherm en navigeer naar Netwerk en internet / Netwerkcentrum / Geavanceerde instellingen voor delen wijzigen. Activeer de optie Netwerkdetectie inschakelen.

Door Odie Mendesa

Vergelijkbare artikelen

Waarom heb ik geen 4 G? :: Hoe een netwerkmap maken?
Handige links