Huis > H > Hoeveel Inch Is Samsung Galaxy S9?

Hoeveel inch is Samsung Galaxy S9?

S9: praktisch 5,8 inch scherm

De Galaxy S9 heeft een 5,8 inch Quad HD scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Hoe lang gaat batterij S9 mee?

Samsung Galaxy S9 is in maart 2018 uitgebracht Deze heeft een Exynos 9810 processor (Europa) en 3000 mAh batterij. Het betreft hier een niet verwijderbare Li-Ion accu. Deze heeft een spreektijd een accuduur van ongeveer 22 – 23 uur. Bij het continu afspelen van video's gaat de batterij Ruim 15 uur mee. Wat is het verschil tussen een Samsung S10 en S10e? Het grootste verschil tussen de twee toestellen zit 'm in het scherm. De Samsung Galaxy S10 heeft een 6,1 inch-scherm met QHD-resolutie, terwijl het S10e-scherm 'slechts' 5,8 inch meet en een full hd-resolutie heeft. Wel hebben ze beide een amoled-paneel, wat voor heldere, levendige kleuren zorgt.

Hoe oud is de S10?

De S10 is een telefoon die in 2019 is uitgebracht. Wat dit betreft, hoeveel inch is een samsung s10e? Een samsung s10e is 5,8 inch.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Dit in overweging nemend, waarom is scherm vervangen zo duur?

Sommige bedrijven nemen het risico om alleen het glas (touchscreen) te vervangen of door imitatie onderdelen te gebruiken, dit heeft maar 1 voordeel: de prijs. - Kwaliteit is een stuk lager, dat wil zeggen: meer kans op krassen en barsten. Waarom is DoctorPhone met sommige reparaties iets duurder dan de rest? Dus, wat kost scherm reparatie samsung a50?

REPARATIE OMSCHRIJVINGKOSTENDUUR
Scherm / Touchscreen / Glas problemen
Scherm reparatie Origineel (bij werkend display) Beste kwaliteit€ 109,-35 minuten
Scherm reparatie Origineel (bij gebroken display) Beste kwaliteit€ 119,-35 minuten
Behuizing / Frame herstellingen & reparaties

Hoeveel kost het om het beeldscherm van een tv te laten vervangen?

Bij lcd televisies is in 80% van de gevallen een reparatie mogelijk tussen de 80-135 euro. Bij LED televisies 50% 100-150 euro, 25% 150-200 euro en 25% valt hoger uit. En nog een vraag, kan je een tv scherm vervangen? Veel tv-fabrikanten geven standaard 2 jaar garantie op hun tv's. Maar ook na 2 jaar heb je bij een spontaan defect misschien recht op gratis reparatie of vervanging. Hiervoor moet je wel altijd contact zoeken met de verkoper, omdat je daar een koopovereenkomst mee hebt.

Wie repareert Samsung tv?

TV Reparatie Service Nederland is gespecialiseerd in het uitvoeren van reparaties van LCD, LED, QLED, Plasma en OLED televisies, waaronder ook televisies van het merk Samsung. Wij repareren indien mogelijk uw TV direct aan huis nadat wij u een vrijblijvend reparatieadvies en een duidelijke prijsopgave hebben gegeven.

Door Frannie

Vergelijkbare artikelen

Hoe tweede e-mailadres aanmaken? :: Kan ik een tweede Gmail account aanmaken?
Handige links