Huis > H > Hoeveel Seizoenen Komen Er Nog Van The Walking Dead?

Hoeveel seizoenen komen er nog van The Walking Dead?

The Walking Dead seizoen 11 deel 2 gaat in februari 2022 van start. Het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead keert met acht afleveringen terug in de loop van februari. Komende zondag is in de Verenigde Staten de finale van het eerste deel van het laatste seizoen te zien.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Vervolgens, hoe laat komt the walking dead op disney plus?

Seizoen 11 van 'The Walking Dead' wordt in de herfst van 2022 vervolgd bij Disney+ Het elfde en allerlaatste seizoen van The Walking Dead wordt voorlopig in Nederland online exclusief op Disney+ uitgezonden, waar ook de eerste 10 seizoenen te streamen zijn. Waar kan ik The Walking Dead seizoen 10 kijken? Wie al maanden aan het wachten is tot de laatste afleveringen van The Walking Dead seizoen 10 (episode 16 tot en met 22) op Netflix verschijnen, krijgt nu eindelijk goed nieuws te horen. Eerder waren deze afleveringen al op Disney+ te zien, maar vanaf zullen ze ook gewoon bij Netflix te streamen zijn.

Waarom staat aflevering 16 van TWD niet op Netflix?

The Walking Dead is een Amerikaanse post-apocalyptische televisieserie gebaseerd op het gelijknamige stripboek van Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard. De serie volgt een groep overlevenden, onder leiding van politieagent Rick Grimes, die op zoek gaan naar een veilig thuis nadat de wereld is overspoeld door zombies.
De eerste helft van seizoen 1 van The Walking Dead verscheen op 3 maart 2013 op Netflix. De tweede helft van seizoen 1 werd echter pas op Netflix uitgebracht nadat de première van seizoen 2 op televisie was uitgezonden. De reden hiervoor is dat de tweede helft van seizoen 1 een belangrijke plotwending bevat die pas werd onthuld nadat de première van seizoen 2 was uitgezonden.
Als gevolg daarvan koos Netflix ervoor om de tweede helft van seizoen 1 niet op hun platform vrij te geven tot na de première van seizoen 2, om te voorkomen dat de grote plotwending voor hun abonnees zou worden verpest. Aflevering 16 van seizoen 1, getiteld "The Good Son", is de aflevering die de grote plotwending bevat.
Vanaf 3 maart 2020 is aflevering 16 van seizoen 1 van The Walking Dead nog steeds niet beschikbaar op Netflix. Dus, is de walking dead van netflix af? Ja, the walking dead is van Netflix.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Waar is Rick van de Walking Dead?

Dat zegt niet direct iets, maar wat nou als Lincoln terug is als Rick Grimes in de serie? De opnames van The Walking Dead vinden al jaren plaats in en rond Atlanta. Het begint er zelfs mee dat Rick Grimes (Lincoln) in een post-apocalyptische wereld naar de stad gaat, die volledig bezet blijkt te zijn door zombies. Bovendien, hoe oud is michonne? Danai Gurira, beter bekend als Michonne, stapt uit The Walking Dead. In de loop van seizoen 10 is de welbekende actrice helaas niet meer te zien in de serie. De 40-jarige actrice is in seizoen drie de post-apocalyptische zombie-serie ingewandeld en verlaat deze in de loop van seizoen tien.

Hoe laat Walking Dead op Fox?

The Walking Dead seizoen 11 deel 2 is vanaf 21 februari 2022 te zien op Disney Plus én elke maandag om 22.00 uur op FOX. Dienovereenkomstig, waar is de walking dead opgenomen? The Walking Dead wordt opgenomen in de Amerikaanse staat Georgia. Het klimaat is meestal vrij warm en drukkend. Ideaal weer voor bloedzuigende teken! Na scènes in bossen zitten acteurs vaak helemaal onder de vieze beestjes.

Men kan zich ook afvragen: hoe gaat rick dood in walking dead?

Uiteindelijk zien we in de laatste scène van Rick dat hij nog niet echt dood is en door Jadis in een helikopter geholpen wordt en daarna verdwijnt. Andrew Lincoln had zelf aangegeven dat hij een pauze wilde nemen van The Walking Dead, waardoor de makers een open einde voor het karakter hebben gecreëerd.

Door Mohr Kulaga

Vergelijkbare artikelen

Kun je twee Skype accounts hebben? :: Wat is er nieuw op Prime?
Handige links