Huis > H > Hoe Moet Je Snapchat Updaten Nederlands?

Hoe moet je Snapchat updaten Nederlands?

Download de Snapchat-update

Snapchat is gratis in de Play Store te vinden via onderstaande link. De app werkt op elke smartphone met Android 4.4 of nieuwer. De update is in de voorbije weken al geleidelijk uitgerold naar veel gebruikers. In de Play Store check je of je over de nieuwste versie beschikt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Dus, hoe krijg je de nieuwe update van snapchat weg?

Dit is hoe het werkt: verwijder Snapchat van je telefoon. Ga naar Instellingen > iTunes Store en App Store en schakel updates uit. Download Snapchat opnieuw. Dienovereenkomstig, wat zijn de gevaren van snapchat? Het gevaar van exposurelijsten op Snapchat

  • Sexting. Zorgen rondom sexting - het versturen van seksueel getinte berichten of beelden van jezelf via je telefoon - zijn er al lang.
  • Schreeuw om aandacht.
  • Kechlijsten.
  • Alarm.
  • Blijf in gesprek.
  • Alert reageren op online incidenten.

Hoe kun je zien of iemand je snap locatie bekijkt?

Als u uw locatie met iemand deelt via Snapchat, kunt u zien of ze uw locatie bekijken door de Snapchat-app te openen en op de optie "Snap Map" te tikken. Dit zal een kaart openen die uw huidige locatie toont, evenals de locatie van iedereen die momenteel hun locatie met u deelt. Als je een gele stip naast iemands naam ziet, betekent dit dat hij of zij momenteel jouw locatie bekijkt. Welke iOS voor Snapchat? De beste iOS voor Snapchat is iOS 11. Dit besturingssysteem biedt de beste prestaties en stabiliteit voor de app. Het biedt ook de nieuwste functies en verbeteringen voor Snapchat.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Daarvan, waarom kan ik snapchat niet downloaden?

Verwijder Play Store-updates en installeer deze opnieuw

Zoek de Play Store-app op het startscherm of app-scherm van je apparaat. Tik op de Play Store-app en houd vast. Updates verwijderen. Als je wordt gevraagd of je de Play Store-app wilt terugzetten op de fabrieksversie, tik je op OK.
Trouwens, hoe kan je snapchat downloaden? Snapchat proberen

  1. Download via Google Play.
  2. Download in de App Store.

Dienovereenkomstig, hoe kan je een snap verwijderen?

Om een bericht te deleten, druk je er lang op en klik je op 'verwijder'. Let op: deze functie is alleen beschikbaar voor de chat, en niet voor directe snaps. Als je dus een foto maakt via Snapchat en je verstuurt deze naar een of meerdere personen, kun je hem niet meer verwijderen. Daarvan, hoe krijg je je oude snapchat account terug? Zo krijg je het oude Snapchat terug

  1. Stap 1: Download het bestand met de oude versie van Snapchat. Om de oude app terug te krijgen zul je hem eerst moeten downloaden.
  2. Stap 2: Verwijder de huidige versie van Snapchat.
  3. Stap 3: Installeer de oude versie van Snapchat.
  4. Stap 4: Start de app op en log in.

Hoe krijg je je snap account terug?

Je account deblokkeren

Als je een e-mail van Snapchat krijgt waarin ze aangeven dat je account tijdelijk geblokkeerd is, wacht dan 24 uur en probeer daarna opnieuw in te loggen. In het geval dat je account na 24 uur nog steeds geblokkeerd staat, kun je het proberen te deblokkeren via deze link.

Door Sayer Pelemon

Vergelijkbare artikelen

Kan een SSD in elke laptop? :: Hoelang kun je een simkaart gebruiken?
Handige links