Huis > H > Hoe Kan Ik Een Nieuwe Android Versie Installeren?

Hoe kan ik een nieuwe Android versie installeren?

Android versie updaten

  1. Ga naar 'Instellingen' op uw smartphone.
  2. Kies 'Systeem'.
  3. Kies 'Systeem-update'.
  4. U ziet nu of uw smartphone up-to-date is, of dat er een nieuwe Android update klaarstaat.
  5. Indien er een Android update beschikbaar is, kunt u deze downloaden.
  6. Installeer de Android update na het downloaden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat kost een nieuwe accu voor een elektrische auto?

Er is geen vaste prijs voor het vervangen van de batterij. Een nieuwe accu voor de Model 3 zou 15.000 euro kosten. De accu van de Model S moet rond de 18.000 euro worden neergelegd.

Dienovereenkomstig, kun je je android versie updaten?

De nieuwste beschikbare Android-updates downloaden

Open de app Instellingen op je telefoon. Tik onderaan op Systeem. Systeemupdate. Je ziet de updatestatus.
Daarvan, wat is het verschil tussen android 11 en android 12? Op een vouwbare smartphone werkt Android 12 beter dan Android 11, omdat de software in zijn geheel slimmer omgaat met de verspringende schermruimte als het toestel in- en uitklapt. Ook heeft Google technische verbeteringen doorgevoerd, zodat apps en games automatisch het juiste schermformaat gebruiken.

Wie krijgt Android 11?

Android 11 is de komende elfde grote release en de 18e versie van het mobiele besturingssysteem Android. Google zal Android 11 naar verwachting in Q3 2020 vrijgeven aan het publiek.
Android 11 zal beschikbaar zijn op alle Google Pixel-smartphones, waaronder de Pixel 2, Pixel 3, Pixel 3a en Pixel 4. Andere Android-smartphones zullen de update waarschijnlijk in de maanden na de eerste release ontvangen. Welke Samsung telefoon wordt niet meer geupdate? De Samsung Galaxy S5 is niet langer bijgewerkt.

Gerelateerde artikelen

Welke Office versie installeren 32 of 64 bit?

De standaardinstelling is om de 32-bits versie van Office te installeren. Als uw pc een 64-bits versie van Windows heeft, raden wij aan de 32-bits versie van Office te installeren omdat deze beter compatibel is met andere toepassingen en plug-ins die met Office werken.

Waarom kan ik Android niet updaten?

Cache legen

Wil apps updaten maar niet lukken, dan kun je het beste even naar 'Instellingen > Apps/Applicatiebeheer' gaan en op 'Google Play' tikken. Selecteer vervolgens het 'Opslagruimte'-veld en kies voor 'Cache legen' om tijdelijke bestanden te verwijderen.
Welke Android versie wordt niet meer ondersteund? Android 7 wordt sinds november 2019 niet meer ondersteund en krijgt geen updates meer. Je kunt op veel Android-smartphones zien op welke datum de laatste beveiligingsupdate was onder Instellingen | Systeem | Geavanceerd | Systeemupdate.

Welke Android versie werkt niet meer?

Wat als mijn telefoon niet meer kan updaten? Je kunt met een oudere Android-versie bepaalde functies missen en je kunt zelfs beveiligingsproblemen hebben. Op een smartphone met Android 4.3 of lager kun je eigenlijk niet goed veilig werken. Het probleem zit in WebView, een onderdeel van de standaardbrowser. Welke Android versie wordt nog ondersteund? Android 11 is de meest recente versie en in september 2021 wordt Android 12 verwacht (info van september 2021). Een toestel dat wordt bijgewerkt van bijvoorbeeld Android 10 naar Android 11, krijgt een upgrade. Dus een upgrade is een volledig nieuwe versie van Android.

Je kunt ook vragen welke samsung wordt nog ondersteund?

Galaxy S9, Galaxy S9+, Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S10e, Galaxy S10 5G, Galaxy S10 Lite, Galaxy S20, Galaxy S20 5G, Galaxy S20+, Galaxy S20+ 5G, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20 Ultra 5G, Galaxy S20 FE, Galaxy S20 FE 5G, Galaxy S21 5G, Galaxy S21+ 5G, Galaxy S21 Ultra 5G, Galaxy S21 FE 5G, Galaxy S22 5G, Galaxy S22+ 5G

Door Massimiliano Francescone

Vergelijkbare artikelen

Wat brengt Android 12? :: Wat is het verschil tussen Windows 10 en 11?
Handige links