Huis > H > Hoe Duur Is Een Nintendo Abonnement?

Hoe duur is een Nintendo abonnement?

Een jaarabonnement op deze dienst kost je op moment van schrijven zo'n €19,99 (of €34,99 voor een familie abonnement). Log in op je Switch, met het account waarop je Nintendo Switch Online abonnement actief is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe duur is AutoCAD?

Hoeveel kost een AutoCAD-abonnement? De prijs voor een 3 jarig abonnement is 6.674. U kunt tokens kopen voor 24 uur als sommige van uw gebruikers het programma slechts af en toe gebruiken. Bezoek de website voor meer informatie.

Is een Nintendo Switch account gratis?

Kernpunten: Een Nintendo-account kan gratis worden aangemaakt (hier zijn geen kosten aan verbonden). Enkel gebruikers die 16 jaar of ouder zijn, kunnen een Nintendo-account aanmaken. Accounts voor kinderen onder de 16 kunnen worden toegevoegd aan een Nintendo-account familiegroep door de ouder / voogd. Wat kan je met een Nintendo Switch abonnement? Met een betaald lidmaatschap kunnen Nintendo Switch Online-leden genieten van diverse voordelen, zoals online spelen, de opslagcloud en meer!

  • Deel het plezier online.
  • Speel klassieke NES- en Super NES-games.
  • Exclusieve aanbiedingen voor leden.

Hoe Nintendo abonnement opzeggen?

Als je een Nintendo-abonnement wilt opzeggen, kun je dat het beste doen door contact op te nemen met de Nintendo-ondersteuning. Het nummer voor Nintendo-ondersteuning is 1-800-255-3700. Je zult voorbereid moeten zijn met je accountgegevens als je belt. Dus, welke spellen zijn gratis voor de nintendo switch? Vanaf september 2020 zijn de volgende games gratis voor de Nintendo Switch:
- Super Mario Bros. 35
- Animal Crossing: New Horizons
- Splatoon 2
- Mario Kart 8 Deluxe
- The Legend of Zelda: Breath of the Wild
- 1-2-Switch
- Arms
- Kirby Star Allies
- Snipperclips - Cut it out, together!
- Xenoblade Chronicles 2
- Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kit
- Dr. Mario World

Gerelateerde artikelen

Hoe duur is een zip?

De Zip is de beste scooter voor deze prijs. De aanschafprijs van de Zip ligt nog onder de 1700 euro. De Piaggio Zip heeft een I-Get injectiemotor die voldoet aan de strengste milieueisen van vandaag.

Trouwens, hoe duur is een nintendo online account?

De Nintendo Switch Online-ledenservice gaat 3,99 euro per maand kosten. Een periode van drie maanden kost je 7,99 euro, terwijl een volledig jaar flink goedkoper is met een bedrag van 19.99 euro. Daarvan, waarom heb ik een nintendo-account nodig? Een Nintendo-account heb je nodig om nieuwe Nintendo-diensten zoals My Nintendo te kunnen gebruiken, en om in de Nintendo eShop downloadgames voor de Nintendo 3DS of de Wii U te kopen op een pc of smartphone.

Wat kun je doen met een Nintendo-account?

Met een Nintendo-account kun je deelnemen aan het My Nintendo-puntenprogramma. Ook kun je apps gebruiken die Nintendo in toekomst uit zal brengen, en downloadgames voor de Nintendo 3DS of de Wii U kopen in de Nintendo eShop op een pc of smartphone. (Deze diensten zijn beschikbaar vanaf maart 2016.) Bovendien, hoe maak je een nintendo switch account aan? Hoe maak je een Nintendo eShop-account aan op Nintendo Switch

  1. Selecteer "Nintendo-account aanmaken" om een ​​nieuw account aan te maken.
  2. Ga naar de Nintendo-website en maak een account aan.
  3. Zodra het Nintendo-account is aangemaakt, selecteer je 'Aanmelden' op het Nintendo Switch-systeem.

Mensen vragen ook: kan je online spelen met nintendo switch?

Geniet van competitieve en coöperatieve online-gaming

Als je lid wordt van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice, kun je in ondersteunde games spelen met of tegen vrienden die ver weg wonen, of met of tegen rivalen van over de hele wereld.

Door Sabec

Vergelijkbare artikelen

Wat is een familiegroep Nintendo? :: Kunnen 3DS spellen op DS Lite?
Handige links