Huis > H > Hoe Duur Is Een Nintendo Eshop Card?

Hoe duur is een Nintendo eShop card?

Een kaart voor al je aankopen in de eShop!

Er zijn kaarten van € 15, € 25 en € 50 verkrijgbaar, waardoor deze kaarten in ieders budget passen. Nintendo eShop Cards zijn ook fantastische cadeaus voor Nintendo-fans!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe duur is AutoCAD?

Hoeveel kost een AutoCAD-abonnement? De prijs voor een 3 jarig abonnement is 6.674. U kunt tokens kopen voor 24 uur als sommige van uw gebruikers het programma slechts af en toe gebruiken. Bezoek de website voor meer informatie.

Hoe krijg je geld op je Nintendo switch?

Hoe wil je het tegoed voor je Nintendo-account aanvullen?

  1. Kies je profielafbeelding rechtsboven in het scherm om je accountinformatie te openen.
  2. Kies rechtsboven in het scherm TEGOED AANVULLEN.
  3. Kies PAYPAL.
  4. Koppel je PayPal-account aan je Nintendo-account, als je dat nog niet gedaan hebt.
Wat kun je doen met een Nintendo Gift Card? Met een Nintendo eShop Card kun je tegoed toevoegen aan je Nintendo eWallet-saldo. Je kunt hiermee spellen, extra's, apps en meer kopen in de Nintendo eShop.

Daarvan, kan je nintendo ds spellen spelen op de switch?

Nee, je kunt geen Nintendo DS-spellen spelen op de Switch. De Switch gebruikt cartridges voor zijn spellen, terwijl de DS spelkaarten gebruikt. Dus, hoelang is een nintendo eshop kaart geldig? Een Nintendo eShop-kaart is 12 maanden geldig vanaf de aankoopdatum.

Gerelateerde artikelen

Hoe duur is een zip?

De Zip is de beste scooter voor deze prijs. De aanschafprijs van de Zip ligt nog onder de 1700 euro. De Piaggio Zip heeft een I-Get injectiemotor die voldoet aan de strengste milieueisen van vandaag.

Wat voor SD kaart in switch?

Er kunnen alleen microSD-kaarten worden gebruikt op het Nintendo Switch-systeem. Vanwege het formaat van de opening, zijn SD-kaarten en miniSD-kaarten niet compatibel met de Nintendo Switch. Wat is de switch code? Vriendcodes zijn nummers die worden uitgegeven aan gebruikers op de Nintendo Switch die zijn gekoppeld aan Nintendo-accounts. Je kunt vriendcodes gebruiken om vriendschapsverzoeken te sturen op de Nintendo Switch. Als je je vriendcode wijzigt, moet je 30 dagen wachten voordat je de code weer kunt wijzigen.

Hoe maak je een Nintendo Network ID aan?

Ga naar http://accounts.nintendo.com en klik op ''Inloggen / Een account aanmaken''.

  1. Klik op ''Nintendo-account aanmaken''.
  2. Kies de inlogmethode die je wilt gebruiken.
Dienovereenkomstig, wat is nintendo eshop card? Nintendo eShop Cards zijn een snel, gemakkelijk en veilig alternatief voor creditcards, wanneer je games en andere content in de Nintendo eShop op de Wii U, de verschillende Nintendo 3DS-systemen of de officiële website van Nintendo* wilt kopen.

Kan je Nintendo DS-spellen spelen op de 3DS?

Ja. Het is mogelijk om de meeste Nintendo DS-spellen op je Nintendo 3DS te spelen. Uitzonderingen zijn de spellen die gebruik maken van de GBA-sleuf.

Door Jilli

Vergelijkbare artikelen

Welke SD kaart voor Nintendo? :: Wat kost een Nintendo DSi?
Handige links