Huis > H > Hoe Werkt De Switch Controller?

Hoe werkt de switch controller?

Je bevestigt de Joy-Con controllers op dezelfde manier aan de houder als op het Switch-systeem zelf. Door ze in de rails te schuiven tot je een klik voelt. Je maakt ze vervolgens weer los door de ontgrendelknop ingedrukt te houden en ze naar boven te schuiven. Je kunt tot acht controllers verbinden met een Switch!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Waarom kan ik niet naar een ander eiland Animal Crossing?

Als je nog niemand in je Animal Crossing vriendenlijst hebt, kun je nog geen eiland van een vriend bezoeken. Dus je moet nu óf op zoek naar vrienden, óf naar een Dodo-code. Vrienden krijg je in Animal Crossing als je iemand toevoegt aan je Nintendo Switch vriendenlijst door middel van een Switch Friendcode. Kan je Animal Crossing overzetten naar andere Switch? Download de eilandoverdrachtssoftware voor Animal Crossing: New Horizons op je oorspronkelijke systeem, als je dat nog niet had gedaan. Draag de gebruikersgegevens van de speler op het oorspronkelijke Nintendo Switch-systeem over naar het Nintendo Switch-doelsysteem (het vervangende systeem).

Hoe kan je opnieuw beginnen met Animal Crossing?

Om Animal Crossing opnieuw te starten, ga je naar het hoofdmenu van het spel en selecteer je de optie "Spel opnieuw starten". Dit verwijdert je huidige voortgang en start het spel vanaf het begin. Kan je Switch games uitlenen? Nee, je kunt Switch games niet uitlenen.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Waarom kan ik mijn Nintendo-account niet koppelen?

In de volgende gevallen kun je een Nintendo-account niet aan een Nintendo Network ID koppelen:

  • Als de Nintendo Network ID bij een gebruiker hoort die jonger dan 13 jaar is.
  • Als het land dat voor de Nintendo Network ID is geregistreerd, niet overeenkomt met het land dat voor je Nintendo-account is geregistreerd.
Vervolgens, hoe ontkoppel je een nintendo-account? Volg deze stappen:
  1. Kies SYSTEEMINSTELLINGEN vanuit het HOME-menu.
  2. Scroll naar beneden om “Gebruiker” op te lichten en selecteer daarna de juiste gebruikersaccount.
  3. Scroll helemaal naar beneden en kies GEBRUIKER VERWIJDEREN.
  4. Vink het vakje naast “Delete” aan en kies VOLGENDE.
  5. Kies DEZE GEBRUIKER VERWIJDEREN.

Hoe Nintendo-account koppelen?

Wat je kunt doen:

  1. Nadat je een gebruiker hebt aangemaakt, kun je op ieder moment SYSTEEMINSTELLINGEN kiezen in het HOME-menu.
  2. Scrol omlaag naar het gedeelte 'Gebruiker' en kies een gebruiker om de profielinstellingen te openen.
  3. Kies NINTENDO-ACCOUNT KOPPELEN.
Dit in overweging nemend, wat kost een switch account? De Nintendo Switch Online-ledenservice gaat 3,99 euro per maand kosten. Een periode van drie maanden kost je 7,99 euro, terwijl een volledig jaar flink goedkoper is met een bedrag van 19.99 euro.

Dienovereenkomstig, hoe werkt nintendo switch family?

Zolang jullie een familielidmaatschap hebben en een familiegroep aanmaken, kunnen alle familieleden de Nintendo Switch Online-services via hun accounts op verschillende Nintendo Switch-systemen gebruiken. Je hoeft dus niet de Nintendo Switch te gebruiken van degene die het lidmaatschap heeft gekocht.

Door Kimberley Rajaphoumy

Vergelijkbare artikelen

Hoe speel je met 2 spelers op Nintendo Switch? :: Hoe speel je met 2 op Minecraft Switch?
Handige links