Huis > W > Wat Is De Reset Knop Nintendo Switch?

Wat is de reset knop Nintendo Switch?

Volg deze stappen:

  1. Zet het systeem uit.
  2. Als het systeem is uitgeschakeld, houd dan de volumeknoppen (+) en (-) ingedrukt en druk vervolgens op de POWER-knop om het systeem aan te zetten.
  3. Zodra je in de herstelstand bent, kies je FABRIEKSINSTELLINGEN HERSTELLEN ZONDER OPGESLAGEN GEGEVENS TE WISSEN.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een Nintendo DS waard?

Een enkele kras op een scherm is waar de Nintendo DS bekend om staat.

Dienovereenkomstig, hoe kan je zien of de switch oplaad?

De oplaadpoort is de ovale poort aan de onderkant in het midden van de Nintendo Switch. Sluit de USB-connector aan op de poort om te beginnen met opladen. Als je een niet-officiële oplader gebruikt, zorg er dan voor dat je de oplader loskoppelt zodra de Nintendo Switch volledig is opgeladen. Dienovereenkomstig, hoe lang gaat batterij switch mee? Bij het nieuwere model van het Nintendo Switch-systeem gaat de batterij ongeveer 4,5 tot 9 uur mee. Bij het originele model van het Nintendo Switch-systeem gaat de batterij ongeveer 2,5 tot 6,5 uur mee. Bij de Nintendo Switch Lite gaat de batterij ongeveer 3 tot 7 uur mee.

Hoe lang zit er garantie op een Nintendo Switch?

De garantie op een Nintendo Switch is één jaar vanaf de aankoopdatum. Hoe start je een Nintendo Switch opnieuw op? Om een Nintendo Switch opnieuw op te starten, houd je de AAN/UIT-knop drie seconden ingedrukt. Hierdoor verschijnt het menu Power Options. Selecteer "Stroomopties" en vervolgens "Uitschakelen". Zodra het systeem is uitgeschakeld, houd je de AAN/UIT-knop opnieuw ingedrukt om het systeem weer aan te zetten.

Gerelateerde artikelen

Wat kun je met een Nintendo DS?

De Nintendo DS is een draagbaar spelsysteem. Een nieuwe groep mensen maakte kennis met gaming dankzij de twee schermen en het aanraakscherm. In de loop der jaren zijn er verschillende modellen van de Nintendo DS uitgebracht.

Bovendien, hoeveel is een switch waard?

Voor een Nintendo Switch, inclusief Handgrip, een Joycon Controller Set en loading dock is ruim 110 euro waard. Voor spellen als The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Mario Kart 8 Deluxe ontvang je respectievelijk 12 en 20 euro. Een volledige set kan dus behoorlijk wat knaken opleveren. Trouwens, hoe lang duurt het voordat een nintendo switch controller is opgeladen? Het duurt ongeveer 3,5 uur om de Joy-Con-controllers volledig op te laden. De oplaadbare Joy-Con-houder (modelnummer HAC-012) is niet inbegrepen in de Nintendo Switch-bundel.

Welke oplader voor Nintendo Switch?

Optimaal is een 15V/2.5a lader ofwel 39 Watt. Daarmee kan de Nintendo Switch niet alleen op volle snelheid laden, maar kun je ook de dock gebruiken om zo op een TV te gamen. Dienovereenkomstig, hoe moet je een nintendo switch op de tv aansluiten? Sluit het ene uiteinde van de HDMI-kabel aan op de onderste ingang van de houder, “HDMI OUT” genaamd. Sluit vervolgens het andere uiteinde aan op een HDMI-poort van je televisie of monitor. Sluit de deksel aan de achterkant van de houder. Maak de rechter- en linker-Joy-Con-controller los van het systeem.

Dit in overweging nemend, welke batterij in nintendo switch?

Nintendo Switch Accu Batterij HAC-003.

Door Ober Kounce

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel kost een goedkope Nintendo switch? :: Hoe kan je zien of de switch oplaad?
Handige links