Huis > W > Wat Kan Je Allemaal Met Nintendo Online?

Wat kan je allemaal met Nintendo online?

Nintendo Switch Online

  • Deel het plezier online. Speel online tegen rivalen en met je vrienden in ondersteunde Nintendo Switch-games, zoals Mario Kart 8 Deluxe, Animal Crossing: New Horizons en Super Smash Bros.
  • Speel klassieke NES- en Super NES-games.
  • Exclusieve aanbiedingen voor leden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je online een boek lezen?

Je kunt een boek vinden via OnlineBibliotheek.com/e-books. Kies de knop met de tekst 'Boek lenen'. Kies de optie 'Online lezen'. U kunt direct beginnen met lezen als de online reader opent.

En nog een vraag, welke spellen switch online?

Switch Onlinegames

Nintendo Switch Online lijst met gratis klassieke games voor het VK, de EU en de VS (vanaf ):

  • Avonturen van Lolo.
  • Ballongevecht.
  • Basketbal.
  • Blaster Master (+ SP-versie)
  • Stadsverbinding.
  • Clu Clu Land.
  • Crystalis.
  • Dig-Dug II.
Trouwens, wat is het nintendo switch online uitbreidingspakket? Wat bevat het Switch Online-uitbreidingspakket? Het uitbreidingspakket bevat alles wat je krijgt met een standaard Nintendo Switch Online-lidmaatschap: toegang tot online spelen, NES- en SNES-apps om oudere titels te spelen, cloudopslag, toegang tot de Nintendo mobiele app Switch Online en speciale aanbiedingen.

Wat dit betreft, is een nintendo switch account gratis?

Een Nintendo Switch Online-account is niet gratis. Je moet een betaald abonnement hebben om online functies op je Nintendo Switch-console te kunnen gebruiken. Vervolgens, wat kan je doen met een nintendo-account? Met een Nintendo-account heb je toegang tot verschillende Nintendo-diensten, waaronder online gameplay, de Nintendo eShop en Miiverse. Je kunt je Nintendo-account ook gebruiken om je Nintendo Network ID te beheren, spellen en toepassingen in de Nintendo eShop te kopen en te downloaden, en bepaalde Nintendo-producten te registreren.

Gerelateerde artikelen

Wat is een Nintendo DS waard?

Een enkele kras op een scherm is waar de Nintendo DS bekend om staat.

Dit in overweging nemend, wat kun je allemaal doen met een nintendo switch?

Met Nintendo Switch Online krijg je toegang tot een hele reeks voordelen. Zo kun je online gamen*, back-ups maken van je opgeslagen gegevens**, gebruikmaken van een constant groeiende collectie NES- en Super NES-games en nog veel meer. Ook is er een lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket. Men kan zich ook afvragen: heb je voor fortnite op de switch online nodig? Vanaf 19 september zal je de nieuwe Nintendo Switch online dienst nodig hebben om de multiplayer functies van veel spellen te kunnen spelen. Dit zal niet nodig zijn voor het spelen van het gratis beschikbare Fortnite op de Nintendo Switch.

Wat is Nintendo uitbreidingspakket?

Met een lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket kun je profiteren van alle bovenstaande voordelen, naast alle voordelen van het standaard Nintendo Switch Online-lidmaatschap, zoals online spelen, de opslagcloud, toegang tot een enorme collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Wat is de prijs van een Nintendo Switch? Nintendo Switch Prijs

De Nintendo Switch heeft een adviesprijs van € 329. Er zijn winkels (zoals NedGame en Bol.com) die onder die prijs zitten en de Nintendo Switch aanbieden voor € 319, een korting van 10 euro.

Men kan zich ook afvragen: heb je een nintendo-account nodig?

Heb ik een Nintendo-account nodig om Nintendo Switch Online te gebruiken? Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst.

Door Wakeen Lartigue

Vergelijkbare artikelen

Wat is een switch account? :: Hoe ga je live op Nintendo Switch?
Handige links