Huis > H > Hoe Betaal Je In De Nintendo Eshop?

Hoe betaal je in de Nintendo eShop?

Als je fysieke producten in de My Nintendo Store koopt, kun je met creditcard of (deels) met My Nintendo Store-vouchers betalen. Elke betaalmogelijkheid zal door ons gecontroleerd worden tijdens het afrekenen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een Nintendo DS waard?

Een enkele kras op een scherm is waar de Nintendo DS bekend om staat.

Dienovereenkomstig, hoe kom je in de nintendo eshop?

Volg deze stappen:

Ga naar het HOME-menu en selecteer NINTENDO eSHOP om de Nintendo eShop te openen. Als er meerdere gebruikers op je systeem zijn, selecteer dan de gebruiker die je wilt gebruiken om naar de eShop te gaan.
Hoe tegoed bevestigen Nintendo Switch? Kies je profielafbeelding rechtsboven in het scherm om je accountinformatie te openen. Kies TEGOED AANVULLEN rechtsboven in het scherm. Kies CREDITCARD. Kies het bedrag dat je wilt toevoegen.

Je kunt ook vragen wat kan je doen met een nintendo account?

Er zijn een paar dingen die je kunt doen met een Nintendo-account. Een daarvan is dat je het kunt gebruiken om Nintendo Switch-spellen en DLC te kopen in de Nintendo eShop. Je kunt je Nintendo-account ook gebruiken om je aan te melden voor bepaalde Nintendo-diensten, zoals Nintendo Switch Online. Bovendien kun je, als je een Nintendo-account hebt gekoppeld aan je Nintendo Switch-console, je opslaggegevens overzetten naar een andere Switch-console. Waarom Nintendo online? Nintendo is sinds het begin van de jaren tachtig een drijvende kracht in de videogame-industrie. Het bedrijf heeft enkele van de meest iconische personages en franchises in de gamegeschiedenis gecreëerd, waaronder Mario, Donkey Kong, Zelda en Metroid. Nintendo is ook verantwoordelijk voor de popularisering van draagbare games met apparaten als de Game Boy en Nintendo DS.
De laatste jaren heeft Nintendo moeite om de concurrentie van Microsoft en Sony bij te houden. De Xbox One en PlayStation 4 zijn krachtiger dan de Wii U, en ze bieden een grotere selectie aan spellen. Nintendo heeft de strijd aangegaan met zijn eigen unieke verkooppunten, zoals het gamepad van de Wii U en de draagbaarheid van de Nintendo Switch.
Ondanks de uitdagingen is Nintendo nog steeds een belangrijke speler in de game-industrie. Het bedrijf heeft een trouwe schare fans en zijn spellen blijven goed verkopen. Om de concurrentie bij te benen, werkt Nintendo aan de uitbreiding van zijn online diensten.
Nintendo's eerste stap in online gaming was met de Nintendo 64 spelconsole. De console had een modempoort die gebruikt kon worden om verbinding te maken met het internet, maar de service was beperkt en de verbinding was vaak traag. Later bracht Nintendo de GameCube uit, met een ingebouwde Ethernet-poort voor online gaming. De GameCube was compatibel met de breedbandadapter, die voor hogere internetsnelheden zorgde.
De Wii was het eerste Nintendo-systeem met uitgebreide online ondersteuning. Het systeem maakte online spelen, downloaden van spellen en andere content en communicatie met vrienden mogelijk. De Wii U zette deze ondersteuning voort en voegde functies als het sociale netwerk Miiverse toe.
De Nintendo Switch is de nieuwste console van Nintendo en beschikt over nog meer online ondersteuning. De console kan op internet worden aangesloten via Wi-Fi of een bekabelde verbinding. De Switch Online-dienst maakt online spelen, downloaden van games en andere content en communicatie met vrienden mogelijk. De dienst omvat ook een smartphone-app waarmee de functies van Nintendo Switch Online kunnen worden beheerd.
Nintendo's online diensten

Gerelateerde artikelen

Wat kun je met een Nintendo DS?

De Nintendo DS is een draagbaar spelsysteem. Een nieuwe groep mensen maakte kennis met gaming dankzij de twee schermen en het aanraakscherm. In de loop der jaren zijn er verschillende modellen van de Nintendo DS uitgebracht.

Wat kun je met een Nintendo online abonnement?

Nintendo Switch Online is een betaalde dienst waarmee leden online kunnen spelen in ondersteunde Nintendo Switch-games, toegang krijgen tot een selectie van klassieke NES™- en Super NES™-games met nieuwe online functies, back-ups kunnen maken van opgeslagen gegevens voor de meeste games en extra functies kunnen Hoe duur Hoe duur is een Nintendo Switch? Nintendo verlaagt de adviesprijs van de Switch in Europa met drie tientjes. De fabrikant biedt de console voortaan zelf aan voor 300 euro, dat was 330 euro. Mogelijk daalt de prijs ook bij andere winkels. De nieuwe versie met oledscherm heeft een adviesprijs van 365 euro.

Mensen vragen ook: hoe krijg je gratis nintendo switch?

Wat je kunt doen:

Kies in het HOME-menu NINTENDO ESHOP om de Nintendo eShop op te starten. Kies de account die je wilt gebruiken. Kies links op het scherm NINTENDO SWITCH ONLINE. Kies GRATIS OP PROEF in de balk bovenaan het scherm.
Dus, waarom heb ik een nintendo-account nodig? Een Nintendo-account heb je nodig om nieuwe Nintendo-diensten zoals My Nintendo te kunnen gebruiken, en om in de Nintendo eShop downloadgames voor de Nintendo 3DS of de Wii U te kopen op een pc of smartphone.

Hoe maak je een nieuwe Nintendo-account aan?

Volg deze stappen:

  1. Kies SYSTEEMINSTELLINGEN vanuit het HOME-menu.
  2. Scrol naar beneden, selecteer GEBRUIKERS en vervolgens GEBRUIKER TOEVOEGEN.
  3. Klik op VOLGENDE.
  4. Selecteer het pictogram dat je wilt koppelen aan je account.
  5. Voer een gebruikersnaam in wanneer hierom wordt gevraagd, nadat je een personage hebt geselecteerd.

Door Elberta Hunker

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je de Nintendo Switch op de tv? :: Hoe speel je online met Nintendo Switch?
Handige links