Huis > W > Wat Moet Je Doen Bij Het Spel Tetris?

Wat moet je doen bij het spel Tetris?

De naam Tetris

In het spel vallen steeds verschillende blokjes omlaag die op de bodem gaan liggen. De blokjes hebben allemaal verschillen vormen en kleuren. De bedoeling is dat je de blokjes wanneer ze omlaag vallen kantelt, zodat ze wanneer ze op de bodem vallen precies in elkaar passen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Wat is het spel Tetris?

Tetris is een puzzel-computerspel ontworpen door Aleksej Pazjitnov. De eerste speelbare versie kwam uit op 6 juni 1984. Het spel kreeg algemene bekendheid doordat het meegeleverd werd bij het spelletjesplatform Game Boy van Nintendo in 1989(zie foto hiernaast). Wat is de hoogste Tetris score? 999.999: de topscore in Tetris, die in 2009 voor het eerst behaald werd door Harry Hong. 20+: het aantal spelers dat sindsdien de maximale score in het spel wist te halen.

Hoe oud is Pac Man?

Vanaf 2020 is Pac Man 40 jaar oud. Het personage werd in 1980 gecreëerd door het Japanse videogamebedrijf Namco. Trouwens, hoeveel spelers heeft tetris? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van welke versie van Tetris je speelt. Het klassieke Tetris-spel voor het Nintendo Entertainment System (NES) is een spel voor één speler, maar er zijn veel andere versies van Tetris die meerdere spelers ondersteunen. De Tetris Grand Master-spellen voor arcades en de Game Boy Advance ondersteunen bijvoorbeeld maximaal vier spelers, en de Tetris Party-spellen voor de Wii en Nintendo DS ondersteunen maximaal zes spelers.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Waar staat Pac-Man voor?

Pac-Man was geboren. Hij is genoemd naar de Japanse term voor 'het geluid van de mondbeweging om te eten': paku-paku taberu. De ghosts zijn ook ontstaan uit het idee van kawaii-karakters. Hoe speel je Pac-Man? Speluitleg: Speel de kaarten weg door de juiste kaart op je stapel te leggen. Wanner je een 5 op je stapel hebt, kan je alleen maar een 4 of een 6 erop leggen. Op de 2 en de koning kan een aas, en op de aas kan een 2 of een koning.

Dienovereenkomstig, wat is de bedoeling van mijnenveger?

Het spel bestaat uit een veld met gesloten vakjes, waarvan onder enkele vakjes een mijn verstopt zit. Het hoofddoel is zo snel mogelijk alle vakjes waar zich geen mijn bevindt te identificeren. In het begin klikt men een vakje in het veld aan, in de hoop dat er geen mijn onder zit. Dienovereenkomstig, hoe oud is tetris? Tetris werd op 6 juni 1984 ontworpen door de Rus Alexey Pajitnov. Het spel dat nog altijd erg populair is, werd in 1989 algemeen bekend doordat het meegeleverd werd op de Gameboy van Nintendo. De Gameboy-versie van het spel sloeg aan bij het grote publiek.

Door Millman Koets

Vergelijkbare artikelen

Welke switches toetsenbord? :: Hoeveel controllers op 1 Switch?
Handige links