Huis > H > Hoe Werkt Npo Start Plus?

Hoe werkt NPO Start plus?

Na die eerste gratis maand zijn de NPO Plus kosten €2,95 per maand. Voor dat bedrag kun je op twee schermen tegelijkertijd gebruik maken van NPO Plus. Kun je je favoriete programma's, series en films nog langer terug kijken en krijg je geen reclame te zien (behalve bij live).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Hoe Samsung tv resetten zonder afstandsbediening?

Als bovenstaande knoppencombinatie bij jouw toestel niet werkt, probeer dan eens achtereenvolgens op de knoppen Mute > 1 > 8 > 2 > Power te drukken. Men kan zich ook afvragen: hoe reset je de tv? Druk op de HOME-knop en selecteer vervolgens [Instellingen] — [Apparaatvoorkeuren] — [Resetten] — [Fabrieksinstellingen terugzetten]. Selecteer [Alles wissen]. Als u een pincode op uw tv-toestel hebt ingesteld, wordt u gevraagd om deze pincode in te voeren wanneer u [Alles wissen] selecteert.

Hoe reset je een ok tv?

Er zijn een paar manieren om een OK TV te resetten. U kunt de tv 30 seconden uit het stopcontact halen en dan weer aansluiten, of u kunt de aan/uit-knop van de tv 30 seconden ingedrukt houden. Hoe kan ik NPO live kijken? Er zijn een paar manieren om NPO live te bekijken. Eén manier is om naar de NPO-website te gaan en op het tabblad "Live" te klikken. Zo kom je op een pagina waar je kunt kiezen naar welk kanaal je wilt kijken. Een andere manier is om de NPO-app te downloaden. Zodra je de app hebt, kun je je aanmelden bij je tv-aanbieder en live tv kijken.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Hoe krijg ik NPO Plus op mijn tv KPN?

Ziggo en KPN

Ziggo klanten met de Mediabox Next kunnen toegang krijgen tot het aanbod van NPO Start en Plus. De NPO app zit niet standaard op de KPN ontvanger. Wel kun je de app op je smart-tv zetten.
Vervolgens, welke series op npo start?

1Bron (2011-2018) Misdaad, Thriller 4 seizoenen Bekijk op NPO
3L'Amica Geniale (2018-2022) Drama 3 seizoenen Bekijk op NPO
4Poldark (2015-2019) Drama, Romantiek 5 seizoenen Bekijk op NPO
5Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen (2017-2019) Drama 2 seizoenen Bekijk op NPO

Is NPO 1 gratis?

U kunt naar de programma's van de publieke omroep NPO 1, 2 en 3 kijken op de televisie of via internet. Dit kan gratis. Hoe lang duurt NPO Plus abonnement? NPO Plus kosten

De dienst waarmee live televisie gekeken kan worden en programma's mee terug te kijken zijn. Programma's zullen na 7 dagen verdwijnen op de gratis variant van de dienst en zijn vanaf dan alleen nog via de betaalde streamingdienst van de NPO te bekijken. Maandelijkse kosten voor NPO Plus zijn € 2,95.

Hoe kom ik op NPO extra?

U kunt via een TV app NPO 2 Extra online bekijken op uw smartphone of tablet. Bij een aantal providers kan dit niet alleen thuis binnen het bereik van uw WiFi-netwerk, maar ook buitenshuis.

Door Roanne

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik NPO Start op mijn Samsung tv? :: Waarom doet de NPO app het niet?
Handige links