Huis > W > Wat Gebeurt Er Als Ik Een Nummer Blokkeer?

Wat gebeurt er als ik een nummer blokkeer?

Als je een persoon belt die je geblokkeerd heeft hoor je maar één kiestoon gevolgd door de voicemail. Daarnaast kan ook direct de voicemail geactiveerd worden zonder dat deze voorafgaat aan een kiestoon. Let wel, als je direct de voicemail krijgt wil het niet altijd zeggen dat je geblokkeerd bent.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk E-nummer is MSG?

E621 Mononatriumglutamaat is ook bekend als Ve-tsin. Het wordt gebruikt als smaakversterker.

Hoe kan een geblokkeerd nummer mij bellen?

Vanaf het geblokkeerde telefoonnummer kan jij niet meer gebeld of ge-sms't worden. Je blokkeert dus een specifiek telefoonnummer, maar niét een persoon. De persoon van wie je het telefoonnummer blokkeert, kan jou met een ander telefoonnummer nog wél bellen. Je kunt ook vragen wat gebeurt er als je een contact blokkeert iphone? Wanneer je een telefoonnummer of contact blokkeert, kan deze je nog steeds bellen of een voicemail sturen, maar je ontvangt hiervan geen melding. Berichten die worden verzonden of ontvangen, worden niet afgeleverd. Het contact ontvangt ook geen melding dat het gesprek of bericht is geblokkeerd.

Hoe kan ik ongewenste telefoontjes blokkeren?

Als u een iPhone gebruikt, kunt u naar Instellingen -> Telefoon -> Oproepblokkering & Identificatie gaan en nummers aan uw blokkadelijst toevoegen.
Als u een Android-telefoon gebruikt, kunt u naar Instellingen -> Gesprek -> Gespreksafwijzing -> Automatische afwijzingslijst gaan en nummers aan uw blokkadelijst toevoegen. Je kunt ook vragen hoe kom ik van ongewenste telefoontjes af? De beste manier om ongewenste oproepen tegen te houden is het nummer te blokkeren. Bij de meeste telefoonmaatschappijen kun je nummers gratis blokkeren. U kunt ook apps downloaden die ongewenste oproepen blokkeren.

Gerelateerde artikelen

Wat gebeurt er met een zip bestand?

Wat is een zip-bestand? Een zip-bestand is een gecomprimeerd bestand. De bestandsgrootte van een gecomprimeerd bestand is kleiner dan de andere bestanden. Het zip-bestand neemt minder opslagruimte in beslag en u kunt alle afzonderlijke bestanden samenvoegen tot één bestand.

Hoe weet je of iemand je wegdrukt?

Wanneer iemand niet opneemt, dan gaat de telefoon een paar keer over en schakelt daarna over op voicemail. Wanneer iemand je wegdrukt gaat de telefoon een stuk minder over. Ben je echter geblokkeerd, dan zal de telefoon slechts één keer overgaan en daarna doorschakelen naar voicemail. En nog een vraag, kan een geblokkeerd nummer mij appen? De persoon kan je wel nog berichten sturen, alleen jij zal ze niet meer ontvangen. Hierdoor krijgt de persoon geen aflever-vinkjes te zien bij het verzonden bericht. Het contact kan je ook nog bellen, alleen wordt dit tegengehouden door WhatsApp en zullen deze gesprekken niet doorkomen.

Hoe kan je iemand bereiken als je geblokkeerd bent?

Contact opnemen via een groepsbericht

Ben je geblokkeerd maar wil je deze persoon wel nog iets via Whatsapp laten weten? Dit kan via groepsberichten (groepschat). Bij een blokkade kun je namelijk geen persoonlijk contact opnemen, maar zie je deze persoon wel in een gezamenlijke groep terug.
Wie is 072 7506925? 072 7506925

Provider: Tele2 Nederland B.V.

Wat dit betreft, kan ik zien of een geblokkeerd contact online is?

Geblokkeerde contacten kunnen je niet meer bellen of berichten naar je verzenden. De functie Laatst gezien, je onlinestatus, statusupdates en veranderingen die je maakt aan je profielfoto zijn niet meer zichtbaar voor geblokkeerde contacten.

Door Henn Ehrlich

Vergelijkbare artikelen

Hoe blokkeer je een nummer Android? :: Kun je een telefoonnummer blokkeren?
Handige links