Huis > K > Kan Ik Office 2010 Opnieuw Installeren?

Kan ik Office 2010 opnieuw installeren?

Belangrijk: Office 2010 wordt niet meer ondersteund . Lees hier wat uw opties zijn. Als u deze versie nog moet installeren, hebt u een Office 2010-installatieschijf en een productcode nodig voor de versie die u probeert te installeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Office versie installeren 32 of 64 bit?

De standaardinstelling is om de 32-bits versie van Office te installeren. Als uw pc een 64-bits versie van Windows heeft, raden wij aan de 32-bits versie van Office te installeren omdat deze beter compatibel is met andere toepassingen en plug-ins die met Office werken.

Waar kan ik Office 2010 downloaden?

Office 2010 | Office 2010 downloaden | Microsoft Office. Kan ik Office 2007 nog gebruiken? Office 2007 wordt vanaf 10 oktober 2017 niet meer ondersteund, wat betekent dat Microsoft er geen technische ondersteuning of beveiligingsupdates meer voor biedt. We raden je sterk aan zo snel mogelijk te upgraden naar Microsoft 365.

Wat is de nieuwste versie van Microsoft Office?

De nieuwste versie van Microsoft Office is Office 2019. Deze is uitgebracht op 24 september 2018. Hoe kan ik word 2010 downloaden? Er zijn een paar manieren om Microsoft Word 2010 te downloaden. De eerste manier is om naar de website van Microsoft te gaan en op het tabblad "Downloads" te klikken. Van daaruit kunt u zoeken naar Word 2010 of naar beneden scrollen naar de sectie "Office" en klikken op de knop "Downloaden" naast Word 2010.
Een andere manier om Word 2010 te downloaden is via een website van derden. Er zijn veel websites die downloads aanbieden voor Microsoft Office producten, dus je kunt gewoon even zoeken naar "Word 2010 download" en je zou een paar opties moeten kunnen vinden. Zorg ervoor dat u een gerenommeerde website kiest, zodat u niet per ongeluk malware downloadt.
Zodra u het Word 2010 installatieprogramma hebt gedownload, voert u het uit en volgt u de aanwijzingen om het programma te installeren. Nadat het geïnstalleerd is, zou u Word 2010 moeten kunnen starten vanuit uw Start-menu.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik Windows 8.1 opnieuw installeren?

De Start knop moet geselecteerd zijn.

Welke Microsoft Office versies zijn er?

Basis:Excel · OneNote · Outlook · PowerPoint · Word
Uitbreidingen:Access · Project · Publisher · Visio · Skype for Business · Sway
Voormalig:Entourage · FrontPage · InfoPath · SharePoint Workspace
Versies voor Windows:
Hoe kan ik gratis Office downloaden? Microsoft Office Online (voorheen Web Apps) is de online variant van Office, waarmee je gratis Word-documenten, Excel-spreadsheets en PowerPoint-presentaties kunt bekijken en bewerken zonder Office op je pc of laptop te hebben.

Je kunt ook vragen waar kan ik office 2013 downloaden?

Ga naar Mijn account om Office 2013 voor één pc of Mac te downloaden en te installeren. Hoe kan ik Office updaten? -> Ga naar bestand > account (of Office-account als u Outlook hebt geopend). -> Kies onder Productgegevens de optie Bijwerkopties > Nu bijwerken. Je kunt ook de knop Bijwerkopties gebruiken om updates uit te schakelen of updates weer te geven die eerder zijn geïnstalleerd.

En nog een vraag, hoe update ik mijn outlook?

Download de nieuwste versie van Office zonder abonnement, zoals Office voor Thuisgebruik en Studenten 2021 of Office voor Thuisgebruik en Zelfstandigen 2021. U kunt deze versies van Office alleen op één apparaat installeren.

Door Warde

Vergelijkbare artikelen

Welk Office pakket voor Windows 10? :: Hoe lang blijft Office 2019 ondersteund?
Handige links