Huis > H > Hoe Verleng Ik Office 365?

Hoe verleng ik Office 365?

Verlengen op office.com/renew.(Dit is de aanbevolen methode.)

  1. Ga naar Office.com/renew.
  2. Controleer uw winkelwagen en kies Afrekenen.
  3. Meld u op de volgende pagina aan met het Microsoft-account dat u gebruikt met Microsoft 365.
  4. Controleer uw bestelling en kies vervolgens Abonnement verlengen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Office versie installeren 32 of 64 bit?

De standaardinstelling is om de 32-bits versie van Office te installeren. Als uw pc een 64-bits versie van Windows heeft, raden wij aan de 32-bits versie van Office te installeren omdat deze beter compatibel is met andere toepassingen en plug-ins die met Office werken.

Wat is Microsoft Business basic?

Wat omvat het abonnement

Microsoft 365 Business Basic omvat het volgende: webversies van Word, Excel, PowerPoint en OneNote die altijd up-to-date zijn. Exchange voor professionele e-mail (50GB postvak per gebruiker) bestandsopslag in de cloud met OneDrive en SharePoint (1TB cloudopslag per gebruiker)
Waarom heb je Office 365 nodig? Microsoft 365 bevat de robuuste Office-desktoptoepassingen waarmee je vertrouwd bent, zoals Word, PowerPoint en Excel. Je krijgt ook extra online opslagruimte en functies in de cloud waarmee je in realtime aan bestanden kunt samenwerken.

Waarom Microsoft 365 Business Premium?

Microsoft 365 Business Premium is een abonnementsdienst die toegang biedt tot verschillende producten en diensten van Microsoft. Deze producten en diensten omvatten Office 365, Exchange Online, SharePoint Online en Skype for Business. Microsoft 365 Business Premium omvat ook toegang tot het Microsoft 365 admin center, dat een gecentraliseerde locatie biedt voor het beheer van al uw Microsoft 365-services. Mensen vragen ook: waarom office zakelijk? Er zijn veel redenen om een kantoorbedrijf te beginnen. Sommige mensen doen het omdat ze hun eigen baas willen zijn, terwijl anderen het doen om een verschil te maken in hun gemeenschap. Weer anderen doen het voor de financiële zekerheid die een succesvol bedrijf kan bieden.
Wat de reden ook is, het starten van een kantoorbedrijf kan een geweldige manier zijn om persoonlijke en professionele doelen te bereiken. En met de juiste planning en uitvoering kan een kantoorbedrijf een zeer winstgevende onderneming zijn.

Gerelateerde artikelen

Wat is een Office 365 Personal abonnement?

Premium Office-apps zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en meer zijn inbegrepen bij Microsoft Personal365, allemaal in één handig abonnement.

Dienovereenkomstig, hoe veilig is microsoft office 365?

Microsoft werkt vanaf het ontwerp van Office 365 continu aan beveiliging en bescherming van de privacy van de omgeving. Dit is gericht op het voorkomen, detecteren en weerleggen van aanvallen van buiten en van binnen. De e-mail van de klanten wordt ook standaard continu beschermd tegen virussen en spam. En nog een vraag, waar office 365 kopen? Koop een abonnement op Microsoft 365 Family of Personal, en Office 2021 - Microsoft Store.

En nog een vraag, hoeveel apparaten op 1 microsoft account?

Met Microsoft 365 kunt u Office installeren op al uw apparaten en u aanmelden bij Office op vijf apparaten tegelijk. Dit geldt voor elke combinatie van pc's, Macs, tablets en telefoons. Hoe log ik in op mijn Microsoft account? Meld je aan bij het dashboard van je Microsoft-account

  1. Ga naar Microsoft-account en selecteer Aanmelden.
  2. Typ het e-mailadres, het telefoonnummer of de Skype-aanmeldgegevens die je gebruikt voor andere services (Outlook, Office enzovoort) en selecteer Volgende.

Kun je Microsoft Office gratis downloaden?

Als je een Microsoft-account hebt, kun je de software gratis downloaden.

Door Winifield Luminati

Vergelijkbare artikelen

Kan ik Office 365 gebruiken op Chromebook? :: Is 123softwarelicentie betrouwbaar?
Handige links