Huis > M > Met Wie Mag Ik Office 365 Delen?

Met wie mag ik Office 365 delen?

U kunt uw Microsoft 365-abonnement delen met maximaal vijf andere personen. Als uw gezinsgroep meer dan vijf personen bevat, moet u kiezen met wie van deze personen u uw abonnement wilt delen. U kunt ook niet delen met iemand met een eigen Microsoft 365 Personal- of Microsoft 365 Family-abonnement.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je je scherm delen met iemand?

Om een scherm te delen, klikt u op Mijn scherm delen. U wordt gevraagd een scherm te kiezen om aan de werknemer te tonen. Standaard is uw bureaublad geselecteerd. Zodra u hebt gekozen welk scherm u wilt delen, klikt u op de knop Scherm delen starten.

Hoeveel apparaten Microsoft 365 Personal?

Microsoft 365 Personal kan door u worden gebruikt. U kunt Microsoft 365 op al uw apparaten installeren en zich aanmelden op vijf apparaten tegelijk. Kun je twee Microsoft accounts hebben? U kunt eenvoudig schakelen tussen uw werk-en persoonlijke Microsoft-accounts met ondersteuning voor meerdere accounts in de Takenlijst Android-en Windows-app. Als u een account wilt toevoegen, tikt u op uw gebruikersnaam en vervolgens op account toevoegen.

En nog een vraag, kan je microsoft office delen?

Er zijn een paar manieren om Microsoft Office te delen, afhankelijk van wat u bedoelt met "delen". Als u bedoelt kunt u Microsoft Office op meer dan één computer laten installeren, dan is het antwoord ja, u kunt Microsoft Office op meerdere computers laten installeren, zolang u het maar op één computer tegelijk gebruikt. Als u bedoelt of u Microsoft Office-bestanden kunt delen tussen meerdere computers, dan is het antwoord ook ja, u kunt Microsoft Office-bestanden delen tussen computers door ze op te slaan op een gedeelde locatie zoals een netwerkstation of een cloudopslagdienst. Bovendien, hoe office 365 overzetten naar andere computer? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw Office 365-abonnement kunt overbrengen naar een andere computer. Eén manier is om u aan te melden bij uw Office 365-account op de nieuwe computer en de aanwijzingen te volgen om uw abonnement te activeren. Een andere manier is om contact op te nemen met de klantenservice voor hulp.

Gerelateerde artikelen

Welke Office versie installeren 32 of 64 bit?

De standaardinstelling is om de 32-bits versie van Office te installeren. Als uw pc een 64-bits versie van Windows heeft, raden wij aan de 32-bits versie van Office te installeren omdat deze beter compatibel is met andere toepassingen en plug-ins die met Office werken.

Waar kan ik Office 365 downloaden?

Office-apps installeren

Meld u aan bij het Microsoft 365-beheercentrum en kies Office-software. Onder Taal, kiest u de taal die u wilt gebruiken en kies vervolgens Installeren. Klik op Uitvoeren als u hierom wordt gevraagd.
Hoe log ik in op mijn Microsoft-account? Meld je aan bij het dashboard van je Microsoft-account

  1. Ga naar Microsoft-account en selecteer Aanmelden.
  2. Typ het e-mailadres, het telefoonnummer of de Skype-aanmeldgegevens die je gebruikt voor andere services (Outlook, Office enzovoort) en selecteer Volgende.

Wat zit er in Microsoft 365 Family?

Met een abonnement op Microsoft 365 Family of Microsoft 365 Personal krijgt u premium productiviteitsapps, extra cloudopslag, geavanceerde beveiliging en meer, allemaal in één handig abonnement: Nieuwste premium-apps, zoals Word, Excel en PowerPoint. Intelligente en veilige e-mail- en agenda-app Outlook. Hoeveel apparaten op OneDrive? Elke gebruiker kan Office installeren op 5 pc's of Macs, 5 tablets en 5 mobiele telefoons. Dit betekent dat u Office gelijktijdig op maximaal 15 apparaten kunt installeren. Per gebruiker heeft u 1 TB aan opslag op OneDrive. Hiermee krijgt u gemakkelijk toegang tot uw bestanden op al uw apparaten.

Kan ik Office 2010 blijven gebruiken?

U kunt thuis nog steeds Office 2010 blijven gebruiken, maar u wordt aangeraden een upgrade uit te voeren naar een nieuwere versie van Office, zodat u op de hoogte kunt blijven van alle nieuwe functies, patches en beveiligingsupdates.

Door Schonfield Thoran

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel gebruikers OneDrive? :: Hoeveel accounts op Office 365?
Handige links