Huis > H > Hoe Office 365 Abonnement Opzeggen?

Hoe Office 365 abonnement opzeggen?

Uw Microsoft-abonnement opzeggen

  1. Ga naar Services en abonnementen en meld u desgevraagd aan.
  2. Zoek uw abonnement en selecteer beheren.
  3. Selecteer upgrade uitvoeren of abonnement opzeggen > abonnement opzeggen en volg de instructies om uw abonnement op te zeggen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Office versie installeren 32 of 64 bit?

De standaardinstelling is om de 32-bits versie van Office te installeren. Als uw pc een 64-bits versie van Windows heeft, raden wij aan de 32-bits versie van Office te installeren omdat deze beter compatibel is met andere toepassingen en plug-ins die met Office werken.

Is Microsoft 365 Maandelijks opzegbaar?

Het voordeel van een maandelijks abonnement is dat deze maandelijks opzegbaar is. Ik zal een zo volledig mogelijk overzicht geven van de verschillende Office licenties of Microsoft 365 abonnementen. Dienovereenkomstig, is onedrive maandelijks opzegbaar? Wanneer u annuleert, hoeft u alleen de automatische verlenging te stoppen. U kunt de opslagruimte blijven gebruiken tot het einde van de factureringscyclus. U kunt ook onmiddellijk annuleren en een terugbetaling ontvangen. Als u door technische problemen met OneDrive wilt opzeggen, willen we u graag helpen.

Hoe kan ik betalen voor Microsoft 365?

Microsoft 365 kan op een paar verschillende manieren worden betaald. De eerste manier is met een creditcard of bankpas. U kunt ook een PayPal-account gebruiken. Ten slotte kunt u een Microsoft 365-abonnement gebruiken. Dienovereenkomstig, hoe kan ik een microsoft account verwijderen? Er zijn een paar manieren om een Microsoft-account te verwijderen. De eerste manier is om naar de Microsoft-accountwebsite te gaan en u aan te melden met de account die u wilt verwijderen. Zodra u bent aangemeld, klikt u op het tabblad "Beveiliging" en scrolt u vervolgens naar beneden naar het gedeelte "Mijn account sluiten". Klik op de link "Mijn account sluiten" en volg dan de instructies op het scherm.
De tweede manier om een Microsoft-account te verwijderen is door contact op te nemen met de klantenservice. Ga hiervoor naar de Microsoft-accountwebsite en klik op de link "Contact opnemen" onder aan de pagina. Selecteer op de volgende pagina "Facturering en account" in het vervolgkeuzemenu en klik vervolgens op de knop "Chatten". Een medewerker van de klantenservice zal u dan helpen uw account te sluiten.
De derde manier om een Microsoft-account te verwijderen is door een formulier in te vullen op de Microsoft-accountwebsite. Ga hiervoor naar de Microsoft-accountwebsite en klik op de link "Contact opnemen" onder aan de pagina. Selecteer op de volgende pagina "Facturering en account" in het vervolgkeuzemenu en klik vervolgens op de knop "E-mail ons". Op de volgende pagina scrolt u naar beneden naar het gedeelte "Nog hulp nodig?" en klikt u op de link "Een ondersteuningsformulier invullen". Vul het formulier in en klik vervolgens op de knop "Verzenden".

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je Apple TV opzeggen?

U kunt een abonnement op uw Apple TV annuleren door 'Gebruikers en accounts' te selecteren en vervolgens 'Abonnementen' te kiezen.

Hoe kom ik in contact met Microsoft?

Consumenten. Als consument kun je terecht bij onze klantenservice 020-5001500. Hoe zeg je Xbox Live op? Druk op de Xbox-knop  op uw controller. Ga naar Profiel en systeem > Instellingen > Account > Abonnementen. Selecteer uw abonnement en volg de stappen om te annuleren.

Hoe kan ik Skype abonnement opzeggen?

Hoe annuleer of wijzig ik mijn Skype-abonnement?

  1. Ga naar de pagina Skype accountprofiel en selecteer Beheren voor het abonnement dat u wilt opzeggen.
  2. Selecteer Abonnement annuleren.
  3. Selecteer uw reden voor annulering en selecteer vervolgens Abonnement opzeggen om uw annulering te bevestigen.
Kan ik OneDrive verwijderen? OneDrive is ingebouwd in Windows 10, waardoor u dit hulpprogramma niet kunt verwijderen zoals een app. U kunt OneDrive echter wel verbergen en OneDrive-bestanden niet meer synchroniseren met uw pc.

Wat kost OneDrive per jaar?

Een los OneDrive-abonnement is er alleen als gratis variant met 5GB opslagruimte of als betaalde variant met 100GB opslagruimte. Die variant kost 2 euro per maand, maar de opslag is niet uit te breiden. Een Office 365 Personal-abonnement kost 7 euro per maand of 69 euro voor een heel jaar.

Door Paynter Hatley

Vergelijkbare artikelen

Wat is de webversie van Office? :: Waarom kan ik geen Office installeren?
Handige links