Huis > H > Hoe Verwijder Je Microsoft Office?

Hoe verwijder je Microsoft Office?

Optie 1: Office verwijderen met behulp van het configuratiescherm

  1. Typ configuratiescherm in het zoekvak op de taakbalk en selecteer Configuratiescherm.
  2. Selecteer Programma's > Programma's en onderdelen, klik met de rechtermuisknop op het Microsoft Office-product en kies Verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Office versie installeren 32 of 64 bit?

De standaardinstelling is om de 32-bits versie van Office te installeren. Als uw pc een 64-bits versie van Windows heeft, raden wij aan de 32-bits versie van Office te installeren omdat deze beter compatibel is met andere toepassingen en plug-ins die met Office werken.

Hoe kan ik Office 365 verwijderen?

De snelste manier is via het Configuratiescherm. Klik in Windows 10 op de Startknop en typ vervolgens 'configuratiescherm'. Druk op Enter en klik vervolgens op Een programma verwijderen. Selecteer vervolgens Microsoft 365 en klik op Verwijderen. Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik microsoft office opnieuw installeren? Ga naar office.com/setup en meld u aan met een bestaand Microsoft-account, of maak een nieuw account. Voer vervolgens de productcode in. Volg de rest van de aanwijzingen om het koppelen van uw Microsoft-account aan deze Office-versie te voltooien.

En nog een vraag, hoe krijg ik office op mijn laptop?

Er zijn een paar manieren om Microsoft Office op uw laptop te krijgen. Eén manier is om de software rechtstreeks bij Microsoft te kopen. Een andere manier is de aanschaf van een laptop met een voorgeïnstalleerde versie van Microsoft Office. Ten slotte bieden sommige universiteiten en hogescholen Microsoft Office met korting aan studenten aan. Je kunt ook vragen hoe verwijder je een microsoft account van je laptop? Er zijn een paar manieren om een Microsoft-account van uw laptop te verwijderen:
1. Als u een Microsoft-account gebruikt voor e-mail, agenda en andere diensten, kunt u het verwijderen uit Outlook.com. Om dit te doen, meldt u zich aan bij Outlook.com, klikt u op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek en selecteert u vervolgens "E-mailaccounts beheren" in het vervolgkeuzemenu. Op de volgende pagina selecteert u het Microsoft-account dat u wilt verwijderen en klikt u vervolgens op de knop "Account verwijderen".
2. Als u een Microsoft-account gebruikt om u aan te melden bij Windows, kunt u dit verwijderen via het Configuratiescherm. Open hiervoor het Configuratiescherm, klik op "Gebruikersaccounts" en selecteer vervolgens "Uw account beheren". Op de volgende pagina klikt u op de koppeling "Account verwijderen" naast de Microsoft-account die u wilt verwijderen.
3. Als u een Microsoft-account hebt gekoppeld aan uw Skype-account, kunt u deze verwijderen uit Skype. Meld u hiervoor aan bij Skype, klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek en selecteer vervolgens "Skype-instellingen" in het vervolgkeuzemenu. Selecteer op de volgende pagina het tabblad "Accounts" en klik vervolgens op de link "Ontkoppel deze Skype-account van mijn Microsoft-account" naast de Microsoft-account die u wilt verwijderen.
4. Als u een Microsoft-account hebt gekoppeld aan uw Xbox-account, kunt u deze verwijderen via de Xbox-website. Om dit te doen, meldt u zich aan bij de Xbox-website, klikt u op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek en selecteert u vervolgens "Account beheren" in het vervolgkeuzemenu. Selecteer op de volgende pagina het tabblad "Beveiliging" en scroll vervolgens naar beneden naar het gedeelte "Gekoppelde accounts". Klik naast de Microsoft-account die u wilt verwijderen op de knop "Ontkoppelen".

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Hoe kun je een app verwijderen?

Geïnstalleerde apps verwijderen

  1. Open de Google Play Store-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaten beheren. Beheren.
  4. Tik op de naam van de app die je wilt verwijderen.
  5. Tik op Verwijderen.
Is het verwijdert of verwijderd?
vervoeging van de bedrijvende vorm van verwijderen
onbepaalde wijs
tegenwoordig (v.t.t.)heb verwijderdhebt verwijderd
verleden (v.v.t.)had verwijderdhad verwijderd
toekomend (v.t.t.t.)zal verwijderd hebbenzal/zult verwijderd hebben

Hoe Office 365 herstellen?

Klik op Start en klik op Configuratiescherm. Dubbelklik op Programma's en onderdelen. Klik op MicrosoftOffice 365 en klik vervolgens op Wijzigen. Selecteer Snel herstellen en klik vervolgens op Herstellen. Wat te doen als Outlook niet reageert? Outlook starten in de veilige modus om het scherm 'Bezig met verwerken' op te lossen. Als Outlook niet meer reageert bij een scherm met de tekst 'Bezig met verwerken', sluit u Outlook. Vervolgens start u het programma in de veilige modus, sluit u het en opent u het in de normale modus om het probleem op te lossen.

Kan ik mijn Office licentie overzetten?

Als u een abonnement van Microsoft Office heeft dan staat deze gelinkt aan uw account. Het enige wat u hoeft te doen is het abonnement van Office 365 eerst te deactiveren van de huidige computer. Deze vervolgens op de nieuwe computer installeren en het abonnement activeren.

Door Yunick Reddington

Vergelijkbare artikelen

Wat is het beste gratis office pakket voor Android? :: Hoe vaak kun je Microsoft Office installeren?
Handige links