Huis > H > Hoe Zet Ik Oke Google Aan?

Hoe zet ik oke Google aan?

De Google Assistent openen met je stem

  1. Ga op je Android-telefoon of -tablet naar de Assistent-instellingen of open de Google Assistent-app. en zeg 'Assistent-instellingen'.
  2. Tik onder Populaire instellingen op Voice Match.
  3. Zet Hey Google aan. Zet de Google Assistent aan als je Hey Google niet kunt vinden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Waarom werkt Hey Google niet in het Nederlands?

Zeg 'Hey Google, open de instellingen voor de Assistent' Of ga naar de Assistent-instellingen. op je Android-telefoon of -tablet. Tik onder 'Alle instellingen' op Talen. Bovendien, kan je hey google aanpassen? Ga naar en tik op 'Algemene instellingen' Tik op 'Instellingen' en selecteer vervolgens 'Assistent' Hiermee krijgt u toegang tot 'Google Home Voice Assistant-instellingen'

Waarom kan ik geen Hey Google zeggen?

Er zijn een paar redenen waarom u mogelijk geen "Hey Google" tegen uw apparaat kunt zeggen. Een reden kan zijn dat de Google Assistant is uitgeschakeld. Om het in te schakelen, gaat u naar de instellingen van uw apparaat en zoekt u naar het menu Google Assistant. Zodra je de Google Assistant hebt ingeschakeld, zou je "Hey Google" tegen je toestel moeten kunnen zeggen.
Een andere reden waarom je misschien geen "Hey Google" tegen je apparaat kunt zeggen, is omdat je geen ondersteund apparaat gebruikt. De Google Assistant is beschikbaar op verschillende apparaten, maar niet alle apparaten ondersteunen het trefwoord "Hey Google". Als uw apparaat het trefwoord "Hey Google" niet ondersteunt, kunt u de Google Assistent nog steeds gebruiken door de thuisknop ingedrukt te houden of "OK Google" te zeggen.
Als je nog steeds problemen hebt met het gebruik van het trefwoord "Hey Google", is er mogelijk een probleem met je microfoon. Zorg ervoor dat je microfoon is ingeschakeld en dat niets hem blokkeert. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen uw toestel opnieuw op te starten. Hoe zet ik oké Google uit? Er zijn twee manieren om "Okay Google" uit te schakelen. De eerste manier is om naar Instellingen > Stem > "Oké Google" detectie te gaan en de instelling uit te schakelen. De tweede manier is om "Oké Google" te zeggen en wanneer de prompt verschijnt, zeg je "Zet uit".

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Waar is mijn assistent?

Google Assistant-app openen: 6 manieren

Vanaf het Android home-scherm door naar rechts te vegen (afhankelijk van je launcher) Door de home-knop lang ingedrukt te houden. Via de Google-app. De Google Assistant-app openen (dit is de enige manier voor iPhone- en iPad-gebruikers)
Dus, kan spraakmodel niet opnieuw trainen? Train Google opnieuw

  • Tik op de startknop van je telefoon.
  • Tik nu op het kompasicoontje rechtsonder en hierna tik op je profielfoto of je initiaal.
  • Kies nu ”Ok Google” detectie > Spraakmodel verwijderen > OK.
  • Activeer op elk gewenst moment “Ok Google” te zeggen en volg de instructies om je stem op te nemen.

Waarom doet Google het niet op mijn telefoon?

Een exacte oorzaak voor de storing is niet bekend. Technologiesite Android Authority vermoedt dat het te maken heeft met een recente update voor de app, die bij gebruikers automatisch wordt geïnstalleerd. Niet alle Android-toestellen zijn getroffen, maar op Twitter druppelen klachten van gebruikers wereldwijd binnen. Hoe train je Google Assistent? Andere apparaten.

  1. Open de Google Home-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal Assistent-instellingen Hey Google en Voice Match. Andere apparaten.
  3. Tik op Train de Assistent opnieuw om je stem te herkennen. Opnieuw trainen.

Kan je ook een andere stem krijgen?

Google Assistent op je telefoon of tablet

Zeg 'Hey Google, open de instellingen voor de Assistent' op je Android-telefoon of -tablet. Tik onder Alle instellingen op Assistent-stem. Kies een stem.

Door Holey

Vergelijkbare artikelen

Welke commando's Google Assistent? :: Wat kan ik maximaal overmaken ING?
Handige links