Huis > W > Wat Is Onedrive En Hoe Werkt Het?

Wat is OneDrive en hoe werkt het?

OneDrive gebruiken met Office

  1. Meld u aan bij OneDrive wanneer u Office installeert of rechtstreeks vanuit een Office-app.
  2. Open het document dat u wilt opslaan in OneDrive, tik of klik op Bestand > Opslaan als, kies uw OneDrive en kies vervolgens de map waarin u het bestand wilt opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Dus, wat is het verschil tussen onedrive en google drive?

Google Drive is de cloud opslagdienst van Google en de tegenhanger van OneDrive. Via Google Drive kun je gemakkelijk online in bestanden samenwerken en bestanden delen. Het is gekoppeld aan Gmail, de e-mailservice van Google. Waarom wordt alles op OneDrive opgeslagen? De OneDrive app die is ingebouwd in Windows 10 synchroniseert uw bestanden tussen OneDrive en uw computer, zodat er een back-up van wordt gemaakt, deze beveiligd zijn, en beschikbaar zijn op elk apparaat.

Wat gebeurd er als ik OneDrive verwijder?

Als u OneDrive verwijdert, hebt u geen toegang meer tot de bestanden die in OneDrive waren opgeslagen. Bovendien worden alle bestanden die u naar OneDrive hebt gesynchroniseerd, van uw apparaat verwijderd. Wat dit betreft, wat betekent altijd behouden op dit apparaat in onedrive? Wanneer u de instelling "Altijd op dit apparaat bewaren" inschakelt voor een map, zullen alle bestanden in die map offline beschikbaar zijn op uw apparaat. Dit betekent dat zelfs als u niet verbonden bent met het internet, u nog steeds toegang hebt tot de bestanden in die map.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Dienovereenkomstig, wat is de betekenis van pictogrammen?

Een pictogram is een symbool of afbeelding dat de plaats inneemt van een tekst. Het gebruik ervan wordt daarom ook beeldtaal genoemd. Dit in overweging nemend, wat betekenen groene vinkjes op bureaublad? Het groene vinkje betekent dat deze bestanden 'altijd beschikbaar zijn, ook wanneer u offline bent'. Deze bestanden worden dus altijd op je pc bewaard. Dit in tegenstelling tot bestanden met het icoontje van een wolkje erbij: deze worden in OneDrive bewaard en gedownload als je ze wilt openen.

Vervolgens, heb ik onedrive nodig?

OneDrive is gratis te gebruiken. Tenzij u behoefte hebt aan meer dan 15GB opslagruimte. Echter, wanneer u Office 365 gebruikt dan hebt u 1TB gratis opslagruimte op uw OneDrive. OneDrive is standaard op elke pc met Windows 10 aanwezig. Dus, hoe onedrive opschonen? Leeg zo de Prullenbak in OneDrive:

  1. Open de website www.onedrive.live.com en log in.
  2. Klik links op Prullenbak. Hierin staan de bestanden die u hebt verwijderd.
  3. Controleer of de bestanden overbodig zijn. Een bestand toch niet verwijderen?
  4. Alle (overige) bestanden wissen? Klik bovenaan op Prullenbak leegmaken > Ja.

Dus, hoe verwijder je bestanden uit onedrive?

De Prullenbak legen

  1. Tik op het pictogram. rechtsonder in het scherm, tik op het account dat u gebruikt en tik vervolgens op Prullenbak.
  2. Selecteer in de weergave Prullenbak de bestanden die u wilt verwijderen.
  3. Tik op. verwijderen om de bestanden permanent te verwijderen.

Door Janifer

Vergelijkbare artikelen

Is OneNote 2016 still available? :: Kan geen verbinding maken met OneDrive?
Handige links