Huis > H > Hoe Kan Je Iets Ongedaan Maken?

Hoe kan je iets ongedaan maken?

Sneltoets gebruiken

Maak met Ctrl+Z de laatste handeling ongedaan. Elke keer dat u Ctrl+Z gebruikt, wordt de volgende laatste handeling teruggedraaid. Eigenlijk alle e-mailprogramma's en andere applicaties waarin u tekst typt, kennen deze handige terugdraai-optie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Hoe iets ongedaan maken in Word?

Als u een actie ongedaan wilt maken, drukt u op Ctrl+Z. Druk op Ctrl+Y om een actie die ongedaan is gemaakt opnieuw uit te voeren. Vervolgens, wat is ongedaan? bn., onverricht: dit blijve liever -; iets — laten, niet doen; iets — maken, de gevolgen van een daad wegnemen.

Hoe maak je je laatste actie in Excel ongedaan?

De sneltoets om uw laatste actie in Excel ongedaan te maken is CTRL + Z. Wat gebeurt er als je Ctrl Z doet? Ctrl Z is de sneltoets voor ongedaan maken. Het maakt de laatste actie die je ondernam ongedaan.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een EPS bestand maken?

Het werkt als volgt: open het logo in Illustrator, trek de afbeelding met de hand over. Je kunt het bestand vullen met een kleur als je elke vorm in de afbeelding traceert.

Hoe Undo?

De Undo-functie wordt meestal gevonden in het menu Bewerken. Veel programma's hebben een knop Ongedaan maken op de werkbalk die meestal lijkt op een gebogen pijl die naar links wijst, zoals deze in Google Documenten. Ctrl + Z (of Command + Z op een Mac) is een veelgebruikte sneltoets voor Ongedaan maken. Je kunt ook vragen wat is de sneltoets voor herhalen?

SneltoetsFunctie
Ctrl + VPlakken
Ctrl + WWord afsluiten
Ctrl + XKnippen
Ctrl + YHerhalen

Wat is knippen in Word?

Knippen betekent dat een tekst (of bestand) 'weggeknipt' wordt van zijn huidige locatie. Op de nieuwe plek wordt de selectie dan 'geplakt'. Oftewel: de selectie wordt naar die plek verplaatst. Een tekst knippen en plakken is bijvoorbeeld handig als het op een verkeerde plek in een document of mail staat. Welk teken wordt voor een alinea einde gebruikt? Voor een alinea-einde drukt u op Enter (symbool ¶). Voor een regeleinde drukt u op Shift+Enter (symbool.

Dienovereenkomstig, hoe zet je scroll lock uit?

Scroll Lock uitschakelen

  1. Als uw toetsenbord geen Schuifvergrendelingstoets heeft, klikt u op uw computer op Start> Instellingen > Toegankelijkheid >Toetsenbord.
  2. Klik op de knop Schermtoetsenbord om deze in te zetten.
  3. Wanneer het schermtoetsenbord op het scherm verschijnt, klikt u op de toets ScrLk.

Door Dari Deyarmin

Vergelijkbare artikelen

Wat is de sneltoets voor afmelden? :: Wat is verzonden?
Handige links