Huis > H > Hoe Ongelezen Mails Zoeken In Outlook?

Hoe ongelezen mails zoeken in Outlook?

Oplossing

  1. Open Microsoft Outlook en klik met de rechtermuisknop van de muis op de map Zoekmappen in het menu aan de linkerkant.
  2. Selecteer Ongelezen e-mail (standaard geselecteerd) in het venster nieuwe zoekmap en klik op OK.
  3. De map Ongelezen e-mail wordt weergegeven in Zoekmappen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Hoe kan ik al mijn ongelezen mails verwijderen?

Klik op het tabblad Bericht en klik in de groep Acties op Andere acties. Klik vervolgens op Dit bericht intrekken. Selecteer Ongelezen kopieën van dit bericht verwijderen of Ongelezen kopieën verwijderen en vervangen door een nieuw bericht. Hoe zet ik prioriteit uit in Outlook? Outlook 2016

  1. Selecteer het tabblad Beeld.
  2. Selecteer Postvak IN met prioriteit weergeven. De tabbladen Prioriteit en Overige worden niet meer bovenaan uw postvak weergegeven.

Kan ongelezen mail niet vinden?

Als u Gmail gebruikt, zijn er een paar dingen die u kunt doen als u uw ongelezen mail niet kunt vinden:
Controleer eerst het tabblad Inbox. Als u het tabblad Inbox niet ziet, klikt u op Meer bovenaan de pagina.
Controleer vervolgens uw filters. Als u filters hebt ingesteld, controleer dan of de ongelezen e-mail niet automatisch naar een ander tabblad of label wordt geleid.
Als u nog steeds problemen hebt, zoek dan is:unread in de zoekbalk. Dit zou al uw ongelezen mail moeten opleveren. Hoe vind ik ongelezen mail in Gmail? Er zijn een paar manieren om ongelezen mail in Gmail te vinden. Eén manier is om te klikken op het tabblad "Meer" bovenaan je Gmail-inbox en dan te klikken op de optie "Ongelezen". Dit toont je alle ongelezen berichten in je inbox. Een andere manier is te zoeken naar de term "is:ongelezen" in de zoekbalk van Gmail. Ook dan krijg je alle ongelezen berichten in je inbox te zien.

Gerelateerde artikelen

Hoe kom ik in mijn Outlook account?

Om u aan te melden bij Outlook.com, gaat u naar de aanmeldingspagina. U kunt uw e-mailadres of telefoonnummer invoeren. Wis het vakje Aanmelden blijven op de pagina Wachtwoord invoeren. Selecteer Aanmelden om uw wachtwoord in te voeren.

Dienovereenkomstig, hoe krijg ik mijn mail op datum?

Ga naar je Inbox / Postvak IN. Klik in het middelste veld (naast de tekst Postvak in) op de drie streepjes die in lengte verschillen. Je kunt hier kiezen waarop je de e-mailberichten wilt sorteren: Onderwerp, Van (afzender) Datum, Grootte, Opdracht ontvangen. Vink jouw voorkeur aan en je bent klaar. Hoe verwijder je in 1 keer al je mails? Meerdere e-mails verwijderen

Als u opeenvolgende e-mailberichten wilt selecteren en verwijderen, klikt u in de berichtenlijst op de eerste e-mail, houdt u Shift ingedrukt, klikt u op de laatste e-mail en drukt u vervolgens op Delete.

Hoe ongelezen mails verwijderen op iPad?

E-mails verwijderen van een iPhone, iPad en iPod touch

  1. Open Mail en ga naar uw postbus 'Inkomend'.
  2. Tik rechtsboven op 'Wijzig' en selecteer de e-mails die u wilt verwijderen afzonderlijk of tik op 'Selecteer alles'.
  3. Tik op 'Prullenmand' of 'Archiveer'.
Hoe alle mails van 1 afzender verwijderen Gmail? GMail: Alle berichten in 1 keer verwijderen
  1. Open Gmail en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Selecteer het postvak dat u wenst op te ruimen (in de kolom aan de linkerkant).
  3. Klik op het pijltje naast het selectievakje en selecteer Alles.

En nog een vraag, hoe maak ik een mail prioriteit?

Selecteer Bericht >Verplaatsen naar Prioriteit als u alleen het geselecteerde bericht wilt verplaatsen. Selecteer Bericht > Altijd verplaatsen naar Prioriteit als u wilt dat alle toekomstige berichten van de afzender worden bezorgd op het tabblad Prioriteit .

Door Symon

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een mail urgent? :: Hoe zet ik prioriteit uit in Outlook?
Handige links