Huis > H > Hoe Verwijder Ik Ongewenste Sites?

Hoe verwijder ik ongewenste sites?

Als er vervelende meldingen van een website worden getoond, zet je de toestemming hiervoor uit:

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar een webpagina.
  3. Tik rechts van de adresbalk op Meer Info .
  4. Tik op Site-instellingen.
  5. Tik onder Rechten op Meldingen.
  6. Zet de instelling uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Men kan zich ook afvragen: hoe weet je of je een virus hebt android?

Kijk uit voor schadelijke apps. Een van de makkelijkste manieren om te bepalen of uw telefoon een virus of andere malware bevat, is door te kijken of er schadelijke apps op de telefoon staan. Android-malware komt meestal op uw apparaat terecht doordat u een schadelijke app downloadt. Dienovereenkomstig, is het verstandig om pop-ups altijd te blokkeren? De pop-ups van mijn site worden geblokkeerd

Chrome blokkeert pop-ups die gebruikers mogelijk niet nuttig vinden. Als pop-ups worden geblokkeerd op een site die van jou is, ga je naar het rapport over misleidende functionaliteit. In het rapport kun je zien of er problemen met je site zijn gevonden die je kunt oplossen.

Trouwens, hoe weet je of je gsm een virus heeft?

Er zijn een paar verschillende manieren om te weten of uw mobiele telefoon een virus heeft. Eén manier is als uw telefoon zich abnormaal begint te gedragen, zoals langzaam lopen, crashen of foutmeldingen weergeven. Een andere manier om te weten of uw telefoon een virus heeft, is als u vreemd of onverwacht gedrag van apps opmerkt, bijvoorbeeld als ze beginnen te crashen, zich vreemd gedragen of ongewone advertenties weergeven. Tot slot kunt u mogelijk zien of uw telefoon een virus heeft als u vreemde of onbekende bestanden of programma's op uw telefoon ziet. Als u een van deze dingen opmerkt, is het een goed idee om uw telefoon voor de zekerheid te scannen op virussen. Hoe lang blijft het virus in je lichaam? Er is niet één antwoord op deze vraag, want het hangt af van het virus en de persoon. Sommige virussen kunnen levenslang in je lichaam blijven, terwijl andere maar een paar dagen of weken blijven.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik een gebruikersnaam?

Als u een gebruikersnaam ziet terwijl u inlogt of een formulier invult, kunt u er op deze manier voor zorgen dat deze niet wordt opgeslagen. Dit is hoe je het kunt doen: open chrome.

Wat kan ik doen tegen ongewenste reclame op mijn pc?

Ongewenste programma's verwijderen (Windows, Mac)

  1. Open Chrome.
  2. Klik rechtsboven op Meer. Instellingen.
  3. Klik op Geavanceerd Resetten en opruimen. Computer opruimen.
  4. Klik op Zoeken.
  5. Klik op Verwijderen als je wordt gevraagd om ongewenste software te verwijderen. Misschien wordt je gevraagd je computer opnieuw op te starten.
Hoe kan ik pop-ups verwijderen? Pop-ups aan- of uitzetten
  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer. Instellingen.
  3. Tik op Rechten. Pop-ups en omleidingen.
  4. Zet Pop-ups en omleidingen uit.

Men kan zich ook afvragen: hoe popup blocker uitzetten safari?

Pop-ups toestaan of blokkeren op alle websites

Kies in de app Safari op de Mac 'Safari' > 'Voorkeuren' en klik vervolgens op 'Websites'. Klik aan de linkerkant op 'Pop-upvensters'. Als je 'Pop-upvensters' niet ziet, controleer je of je naar de onderkant van de lijst bent gescrold.
Bovendien, hoe maak je je telefoon virusvrij? Zo pak je malware aan

Bij een Android-telefoon biedt de veilige modus hulp. Afhankelijk van de fabrikant kunnen de handelingen variëren maar in de regel dien je de aan-/uit-knop ingedrukt te houden en vervolgens lang op 'Uitschakelen' te drukken totdat je de optie krijgt om naar de veilige modus te gaan.

Hoe verwijder je een virus Android?

Om virussen te detecteren en om deze van uw telefoon te verwijderen heeft u antivirus voor Android nodig, zoals F‑Secure SAFE. Antivirussoftware verwijdert Android-virussen van uw telefoon. Ook worden nieuwe virusinfecties op uw telefoon geblokkeerd.

Door Alessandro Alstott

Vergelijkbare artikelen

Hoe weet je of er spyware op je telefoon staat? :: Hoe selecteer je alle mails?
Handige links