Huis > H > Hoe Verwijder Je Onlangs Afgespeeld Op Spotify?

Hoe verwijder je onlangs afgespeeld op Spotify?

Stap 1: Open de Spotify.

  1. Stap 2: Selecteer de Your Library in de rechterbenedenhoek van het scherm.
  2. Stap 3: Tik op de Edit rechts van het gedeelte Recent afgespeeld.
  3. Stap 4: Tik op de rode cirkel links van het nummer, het album of de afspeellijst die u wilt verwijderen uit het gedeelte Recent afgespeeld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg je 3 maanden gratis Spotify?

De aanbieding geldt alleen voor gebruikers die het premium abonnement nog niet eerder hebben gebruikt. De rekening zal niet worden gedebiteerd tijdens de proefperiode.

Kan je geschiedenis van Spotify zien?

'Wanneer je een langere tijd gebruik hebt gemaakt van Spotify, en je wilt weten welke nummers je hebt gehoord, kan je gebruik maken van de history. Ga hiervoor naar de play queue en vervolgens history. Het is via de geschiedenis erg eenvoudig om de liedjes toe te voegen aan je favorieten. ' Bovendien, kan je zien hoe vaak je een nummer hebt geluisterd op spotify? Spotify laat een top vijf van meest geluisterde artiesten, nummers en podcasts zien. Ook krijg je in je Wrapped te zien hoeveel minuten je in totaal naar muziek hebt geluisterd in het afgelopen jaar en welk genre je het meest beluisterde.

Dienovereenkomstig, hoe spotify opschonen?

De eerste stap is het afsluiten van de Spotify applicatie. Open vervolgens de Finder en ga naar de map Toepassingen. Zoek de Spotify-applicatie en sleep deze naar de prullenbak. Mogelijk wordt u gevraagd uw wachtwoord in te voeren. Maak tenslotte de prullenbak leeg. Dienovereenkomstig, wat is cache op spotify? Cache op Spotify is een functie waarmee de Spotify-app muziekbestanden op je computer of mobiele apparaat kan opslaan of "cachen", zodat ze zonder internetverbinding kunnen worden afgespeeld. Dit is handig als je offline naar Spotify wilt blijven luisteren of als je een slechte internetverbinding hebt. Wanneer je de Spotify-app opent, zal deze controleren of er muziekbestanden in de cache zijn opgeslagen en deze afspelen als ze beschikbaar zijn.

Gerelateerde artikelen

Is Spotify gratis op je mobiel?

U kunt de dienst gratis gebruiken of een maandelijks bedrag betalen. U kunt naar muziek luisteren via uw computer of telefoon. U moet een account aanmaken met een van deze apparaten.

Bovendien, kun je een artiest blokkeren op spotify?

Boven in je scherm staan drie puntjes. Klik daarop. Vervolgens klik je op 'Speel deze artiest niet opnieuw af'. Et voilĂ , de artiest is geblokkeerd! Daarvan, wat betekent het blauwe bolletje bij spotify? Hallo, Naast "een" podcasttitel staat er soms een blauw bolletje. Waarom ? Dan heb je hem nog niet bekeken, daarom.;) juist dat is het!

Kun je zien wie je Spotify lijst luistert?

Het is niet mogelijk om erachter te komen welke Spotify-gebruikers je openbare afspeellijsten volgen. Hoewel deze informatie vroeger openbaar was, bevestigt een statusupdate van 2019 van het ontwikkelingsteam van Spotify dat er geen plan is om deze functie terug te brengen. Wat is mijn meest beluisterde nummer op Spotify? Heel simpel. Ga naar de website Spotifywrapped.com en log in je met je Spotify-account. De website toont vervolgens jouw persoonlijke jaaroverzicht en maakt een lijst aan waarin jouw honderd favoriete nummers van 2018 staan. Ook kun je zien hoeveel uren je naar muziek hebt geluisterd.

Dienovereenkomstig, hoe zie je je spotify statistieken?

Hoe lang duurt het om mijn statistieken te maken? Het duurt maar een paar klikken! Verbind je streamingservice-account op het tabblad Statistieken in de app. FYM zal je statistieken in een paar seconden genereren.

Door Ardyth Keinonen

Vergelijkbare artikelen

Waarom verdwijnen er nummers van Spotify? :: Wat is runder Diamanthaas?
Handige links