Huis > H > Hoe Ontgrendel Je De Simkaart?

Hoe ontgrendel je de simkaart?

Je simkaart ontgrendelen op Android en Samsung

  1. Ga naar het instellingenmenu.
  2. Druk op 'Beveiliging en locatie'.
  3. Ga naar 'Geavanceerd' en druk op 'Simkaart vergrendeling'.
  4. Je kunt nu de simkaart ontgrendelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Heb je een andere simkaart nodig voor 5G?

Je hebt geen speciale simkaart nodig om 4G of 5G internet te gebruiken. Je hebt een sim only abonnement nodig en een toestel dat geschikt is voor 5G.

Hoe heet de cijfercombinatie waarmee een geblokkeerde simkaart weer kan worden geactiveerd?

Wanneer je drie keer de verkeerde pincode hebt ingevoerd wordt je simkaart geblokkeerd. Je hebt dan de puk code nodig, deze acht cijferige code kun je vinden onder de grijze kraslaag op je simkaart. Bovendien, welke code als simkaart vergrendeld? Gelukkig kun je dan wel nog voor de optie kiezen om het toestel te vergrendelen met een code. Als je toestel aan geeft dat de sim vergrendeld is, vraagt je telefoon om de pincode van je simkaart. Als je deze niet gewijzigd hebt, is dat 0000.

Je kunt ook vragen wat te doen als je je sim code vergeten bent?

Als u uw SIM-code bent vergeten, kunt u contact opnemen met uw serviceprovider om de code opnieuw in te stellen. Hoe ontgrendel ik mijn simkaart op mijn iPhone? Als u een iPhone hebt die bij een bepaalde aanbieder is vergrendeld, moet u contact opnemen met die aanbieder om uw SIM-kaart te ontgrendelen. Elke provider heeft zijn eigen procedure voor het ontgrendelen van simkaarten, dus u moet hun specifieke instructies volgen. Over het algemeen moet u de provider uw telefoonnummer, rekeningnummer en IMEI-nummer geven. De provider genereert dan een deblokkeringscode die je in je telefoon moet invoeren. Zodra u de unlockcode hebt ingevoerd, wordt uw SIM-kaart ontgrendeld en kunt u deze bij elke provider gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Hoe ontgrendel je iPhone accessoires?

Ga naar de instellingen en geef toegang tot de accessoires als je een Face ID of Touch ID hebt.

Hoe activeer je je simkaart?

Stappenplan simkaart activeren:

  1. Stap 1. Login op je online account.
  2. Stap 2. Druk het juiste formaat eruit.
  3. Stap 3. Schuif de simkaartlade van je telefoon open.
  4. Stap 4. Doe de simkaart op de juiste manier, zoals beschreven, in je toestel.
  5. Stap 5. Toets als laatst de viercijferige pincode van je simkaart in.
  6. Stap 6.
Je kunt ook vragen is simkaartnummer hetzelfde als pukcode? Iedere simkaart heeft een eigen nummer, een zogeheten ICC-ID (Integrated Circuit Card ID). Dit nummer bestaat een reeks van zo'n 13 cijfers, letters en tekens. Het nummer valt te herkennen aan de eerste vier cijfers, namelijk '8931'. Een simkaartnummer is dus niet hetzelfde als een pukcode of een pincode.

Wat dit betreft, hoe kan ik mijn puk code invoeren?

Druk op 'Instellingen'. Druk op het tabblad 'Simkaart'. Druk naast 'Pukcode' op 'Tonen' (in de app druk je hier op het oogje). Je ziet nu de pukcode van jouw simkaart. Wat betekent simkaart permanent geblokkeerd? Als je de pincode 3 keer verkeerd invoert, dan vraagt de simkaart naar de "Puk-code". Als je die 10 keer verkeerd invoert, dan blokkeert de simkaart permanent. Deze simkaart is daardoor niet meer te gebruiken!

Men kan zich ook afvragen: kan simkaart niet ontgrendelen iphone?

Volg onderstaande stappen om dit probleem op te lossen. Hou de sluimer en thuisknop enige momenten ingedrukt tot het Apple-logo verschijnt, ontgrendel vervolgens het toegangsscherm. Let op dat je dit niet via de SIM-melding doet. Wacht tot je iDevice het pop-up venster toont om je SIM te ontgrendelen.

Door Lovering Detraglia

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je je wachtwoord bent vergeten van je Samsung? :: Wat kun je met een telefoon zonder simkaart?
Handige links