Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Telefoon Geblokkeerd Is Samsung?

Wat moet je doen als je telefoon geblokkeerd is Samsung?

Toestel resetten via recovery mode:

  1. Sluit je telefoon af en wacht een paar seconden.
  2. Houd de knoppen Volume Up, Power, en Home/Bixby ingedrukt tot dat je het Android logo ziet.
  3. Wacht een paar seconden.
  4. Navigeer met de volumeknoppen naar Wipe data/factory reset en bevestig met de Power knop.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Dit in overweging nemend, wat te doen als je telefoon niet uitgaat?

Opnieuw opstarten

Door simpelweg de Powerknop van de telefoon ingedrukt te houden en te kiezen voor Afsluiten of Opnieuw Opstarten, gaat de telefoon in zijn geheel uit. Wanneer je deze dan weer opstart, is alles weer zoals het meestal is.
Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik voice match niet inschakelen? Problemen met Android-telefoons en -tablets oplossen

Ga op je Android-telefoon of -tablet naar de Assistent-instellingen of open de Google Assistent-app. en zeg 'Assistent-instellingen'. Tik onder Populaire instellingen op Voice Match. Zet Hey Google aan en stel Voice Match in.

Daarvan, hoe voice match instellen?

Om stemmatch in te stellen, opent u de Google Home-app en tikt u op het pictogram in de rechterbovenhoek. Selecteer Instellingen en vervolgens Voice Match. Vanaf hier kunt u Voice Match in- of uitschakelen en uw Voice Match-profiel bewerken. Om uw profiel te bewerken, tikt u op het profielpictogram in de rechterbovenhoek en selecteert u de opties die u wilt wijzigen. Men kan zich ook afvragen: wat is een voice match? Een voice match is een manier om de identiteit van een persoon te verifiëren aan de hand van zijn stem. Dit kan worden gedaan door de stem van een persoon op te nemen en deze vervolgens te vergelijken met een bekende stem. Stemmatches kunnen worden gebruikt om iemands identiteit telefonisch of persoonlijk te verifiëren.

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Waar vind ik Rotatievergrendeling?

Controleer of de rotatievergrendeling uitgeschakeld is: veeg omlaag vanaf de rechterbovenhoek van uw scherm om het bedieningspaneel te openen. Tik vervolgens op de knop 'Rotatievergrendeling' om de functie uit te schakelen. Hoe zet je schermrotatie aan? Scherm automatisch draaien

  1. Ga naar Instellingen > Toegankelijkheid.
  2. Selecteer Scherm automatisch draaien.

Waarom draait mijn scherm niet?

Als het scherm is vergrendeld in Staand of Liggend, zal het pictogram voor de schermstand als zodanig worden aangeduid. Het pictogram Automatisch roteren verschijnt alleen als de functie Automatisch roteren is geactiveerd. Je kunt ook vragen hoe vergrendelscherm veranderen iphone? Tik in Instellingen op 'Face ID en toegangscode' (op een iPhone met Face ID) of 'Touch ID en toegangscode' (op een iPhone met een thuisknop). Selecteer vervolgens de gewenste opties.

Wat dit betreft, hoe zorg je ervoor dat je scherm niet uitvalt?

Scherm time-out op de smartphone

Tik op de app Instellingen. Tik op Display. Onder 'Time-out scherm' staat in blauw de huidige instelling, bijvoorbeeld Na 1 minuut geen activiteit. Tik op Time-out scherm om dit te wijzigen.

Door Hayley Vounas

Vergelijkbare artikelen

Hoe vraag ik om een leesbevestiging in Outlook? :: Wat moet je doen als je je wachtwoord bent vergeten van je Samsung?
Handige links