Huis > W > Wat Valt Onder Garantie Airpods?

Wat valt onder garantie AirPods?

Apple's Beperkte Garantie en het aankoopbewijs

Apple's Beperkte Garantie biedt dekking voor uw AirPods en de Apple accessoires die erbij horen voor fabricageproblemen tot één jaar na de aankoopdatum. U hebt mogelijk ook rechten onder de consumentenwetgeving.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Welke oortjes blijven het beste zitten?

product
JBL Endurance SPRINTbekijk prijs
Beats Powerbeats 3 Wirelessbekijk prijs
Aftershokz Trekz Airbekijk prijs
Miiego AL3+ Freedombekijk prijs
Welke oordopjes vallen niet uit je oren? Sport oordopjes zijn zo ontworpen dat ze niet uit je oren vallen terwijl je intensief beweegt, wel zo handig! Daarnaast zijn ze vaak zweetbestendig en draadloos. De draadloze verbinding komt tot stand via bluetooth, hierdoor heb je alle bewegingsvrijheid zodat je maximaal kunt presteren!

Welke AirPods zitten lekkerder?

De nieuwere AirPods zijn comfortabeler dan de originele AirPods. De nieuwe AirPods hebben een betere pasvorm en vallen niet meer zo gemakkelijk uit. Ze hebben ook een nieuw ontwerp dat comfortabeler is voor mensen met kleinere oren. Welke AirPods zijn beter 2 of 3? De derde generatie AirPods, uitgebracht in 2019, is iets beter dan de tweede generatie, uitgebracht in 2018. Het grootste verschil zit in de audiokwaliteit, waarbij de derde generatie een iets betere basrespons en algehele geluidskwaliteit heeft. De derde generatie heeft ook een nieuwe H1-chip die handsfree "Hey Siri"-functionaliteit ondersteunt en een iets langere batterijduur geeft.

Gerelateerde artikelen

Kan je 2 AirPods verbinden met 1 telefoon?

Ga naar het beginscherm van je iPad of iPhone om de twee paar AirPods met elkaar te verbinden. Haal je AirPods Max uit de Smart Case en houd deze binnen 60 seconden in de buurt van je apparaat. Er zal een animatie verschijnen. Volg de instructies als je de schermen leest.

Men kan zich ook afvragen: welke airpods zijn beter 1 of 2?

Verbeterde Batterijduur

De algehele batterijduur is nog ongeveer hetzelfde, maar waarbij je met de Airpods 1 ongeveer twee uur kon bellen zonder de Airpods op te laden, is dat bij de Airpods 2 nu ongeveer drie uur. Je kan dus een uur langer bellen zonder de Airpods op te laden wanneer je gebruik maakt van de Airpods 2.
Kun je oordopjes passen? Je kunt accessoires voor je bestaande oordopjes kopen om de pasvorm ervan aan te passen. Deze zijn perfect om de pasvorm van die goedkope ronde oordopjes die met je device geleverd werden te verbeteren. Een populaire keuze is Yurbuds; zachte rubberen opzetstukken die een knussere pasvorm in het oor creëren.

Mensen vragen ook: hoe lang gaan de airpods 2 mee?

Dit kunt u verwachten van uw AirPods (2e generatie)

Omdat u ze met de oplaadcase meerdere keren kunt opladen, krijgt u meer dan 24 uur luistertijd13 of tot 18 uur gesprekstijd. Een enkele oplaadsessie van uw AirPods biedt u tot 5 uur luistertijd15 of tot 3 uur gesprekstijd.
Wat dit betreft, kun je airpods gebruiken met huawei? Toch kun je de oordopjes ook zonder problemen met een Android-smartphone gebruiken. De AirPods gedragen zich namelijk als een set 'gewone' bluetooth-oordopjes, wat betekent dat ze prima met Android overweg kunnen.

Je kunt ook vragen welke oordopjes gaan het hardst?

ProductsoortBeste voorBeoordeling
Skullcandy Sesh Evo TWPrijs-kwaliteit8,9
Sennheiser Momentum True Wireless 2Geluidskwaliteit8,7
Jabra Elite Active 75tMultitaskers8,4
Aftershokz AeropexBone conduction7,9

Door Elliott Dorio

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik verbinden met Bluetooth? :: Wat is beter koptelefoon of oordopjes?
Handige links