Huis > H > Hoe Moet Je Bronnen Vermelden In De Tekst?

Hoe moet je bronnen vermelden in de tekst?

Als in de tekst van een werkstuk een bron letterlijk geciteerd wordt (of beschreven) kan ook op die plaats de bron vermeld worden. Die bron staat al uitgebreid beschreven in de bronnenlijst, daarom kan hier volstaan worden met een verwijzing tussen haakjes, direct achter het citaat of de parafrase.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Hoe vermeld je literatuurlijst?

U vermeldt eerst de auteur(s), vervolgens het jaartal van verschijnen, gevolgd door een punt. Dan volgt cursief de titel van de publicatie. Als de auteur onbekend is, gaat de titel voorop. Hoe gebruik ik Google Spreadsheet? Google Spreadsheets werkt aan de hand van cellen die in een groot werkblad staan. Elke cel heeft een naam, die bestaat uit een letter en een cijfer. De rijen hebben allemaal een ander cijfer en de kolommen hebben allemaal een andere letter. Cel A1 is de eerste cel linksboven, daarnaast staat B1 en ga zo maar door.

Hoe maak je een filter in spreadsheet?

Er zijn een paar stappen om een filter te maken in een spreadsheet. De eerste stap is het selecteren van de gegevens die u wilt filteren. Klik daartoe op de cel in de linkerbovenhoek van de gegevensverzameling en sleep de cursor naar beneden en naar rechts om alle cellen te markeren. Klik vervolgens op het tabblad Gegevens bovenaan het scherm en vervolgens op de knop Filteren. Er verschijnt een vervolgkeuzemenu. Klik in het keuzemenu op de optie Aangepast filter. Er verschijnt een dialoogvenster Aangepast filter. Selecteer in het dialoogvenster de criteria die u wilt gebruiken om de gegevens te filteren. U kunt bijvoorbeeld de gegevens filteren op waarden die groter of gelijk zijn aan een bepaald getal. Zodra u de criteria hebt geselecteerd, klikt u op de knop OK. De gegevens worden gefilterd volgens de door u geselecteerde criteria. Hoe getallen rangschikken in Excel? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u getallen in Excel kunt ordenen. Eén manier is het gebruik van de functie SORT. Met deze functie kunt u uw gegevens oplopend of aflopend sorteren. Een andere manier is om de functie FILTER te gebruiken. Met deze functie kunt u uw gegevens filteren op basis van bepaalde criteria.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Wat is de Vulgreep in Excel?

De vulgreep in Excel, ook wel het “Slepen” genoemd, is één van de redenen waarom Excel zo populair is. De vulgreep stelt de gebruiker in staat om snel logische reeksen en formules in cellen te kopiëren. Zo kunnen bijvoorbeeld de dagen van de week snel ingevuld worden. Waar vind ik alle apps? Apps zoeken en openen

  • Veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm. Als je Alle apps. ziet, tik je erop.
  • Tik op de app die je wilt openen.

Dit in overweging nemend, wat is een widget?

Alle Android-apparaten kennen zogeheten widgets. Dit zijn kleine toepassingen die op het startscherm geplaatst kunnen worden. Widgets horen altijd bij een bepaalde app. Dus welke widgets beschikbaar zijn op de telefoon of tablet, hangt af van de apps die zijn geïnstalleerd. Hoe apps sorteren op ipad? Uw apps ordenen

  1. Houd een app op het scherm ingedrukt en tik daarna op 'Wijzig beginscherm' .
  2. Sleep de app naar een andere plek, zoals het Dock onderaan het scherm.
  3. Op iPhone X en nieuwer tikt u op 'Gereed' om uw wijzigingen te bewaren. Op iPhone 8 en ouder drukt u op de thuisknop.

Bovendien, kun je in word sorteren?

Selecteer de lijst die u wilt sorteren. Ga naar Start > Sorteren. Sorteren op instellen op Alinea's en Tekst. Kies Oplopend (A tot Z) of Aflopend (Z tot en met A).

Door Haroldson Mondloch

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik met een foto zoeken op Google? :: Hoe rangschik je woorden alfabetisch?
Handige links